Народа е откАчил!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Юни 2008, 15:07

D3BEP написа:Тошо,
ТУй да не е като оная история, дето един се качил на тротоара пиян, псувал, подгонил една леличка и един чичко, леличката само я бутнал, чичкото го премазал, пешеходците се ядосали, скочили в колите и почнали да го преследват.
Разказа я някой във форума тая весела история...

D3BEP-е, докато четох послта ти, някъде тук зериозно се замислех дали да не за*ба всичко (работа, университет, няколко обещаващи колежки и т.н.т.) и да хвана пътя към Буграс, даже се обадих на двама познати от там, дали могат да ме снабдят с необходимото въоръжение.

Както виждаш са минали няколко часа и все още не съм се опитал да де убия, защото ми доказаха, че не си струваш даже и куршума, които съм ти приготвил, камо ли времето, което ти отделям досега или дори този пост! Затова спирам дотук и повече няма да се занимавам с теб, просто не си заслужил, дори да те убивам аьжхд жьахд усфьх,` такова!

peter каза: "да тъжно е че е умряло момчето.
Надали вината е била точно на спрелия обаче... Rolling Eyes"

Прав си, но защо тогава, се нахвърляте върху хората, които са го самнционирали? Не казвам, че е правилно да се укепази колата на някой, но е за предпочитане, пред глоба, акт или недай си боже да му я повредят или разбият, може и да греша, но така си мисля, с тая моята тиква проста.

RESPECT

by t060

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Юни 2008, 15:12

вана пътя към Буграс, даже се обадих на двама познати от там, дали могат да ме снабдят с необходимото въоръжение.

Mомчета моля ви пийте си хапчетата редовно,ако взимате някакъв вид анаболен стероид взимаите си блокерите и аиде по приятелски! ;)
И аз си имам приятели в Бургас и може вместо Дзвер да не те посрещнем ние! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аиде без караници и стриктно по темата! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юни 2008, 15:19

t060 написа:peter каза: "да тъжно е че е умряло момчето.
Надали вината е била точно на спрелия обаче... Rolling Eyes"

Прав си, но защо тогава, се нахвърляте върху хората, които са го самнционирали? Не казвам, че е правилно да се укепази колата на някой, но е за предпочитане, пред глоба, акт или недай си боже да му я повредят или разбият, може и да греша, но така си мисля, с тая моята тиква проста.

RESPECT

by t060

Или по-уместно е от трошенето на кости или ламарини, да се разисква публично въпроса защо въпреки липсата на парко места продължава да се строи безумно всичко друго но не и паркинги на няколко етажа както в САЩ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Юни 2008, 15:23

Nukem написа:
вана пътя към Буграс, даже се обадих на двама познати от там, дали могат да ме снабдят с необходимото въоръжение.

Mомчета моля ви пийте си хапчетата редовно,ако взимате някакъв вид анаболен стероид взимаите си блокерите и аиде по приятелски! ;)
И аз си имам приятели в Бургас и може вместо Дзвер да не те посрещнем ние! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аиде без караници и стриктно по темата! :D

Я ми кажи, ако някой говори така за смъртт-а на твой близък приятел, ти как би реагирал? (човек, който ако не бях срещнал на времето сега сигурно щях да съм клошар-наркоман) Аз спирам да посещавам тая тема, че накрая може и да ме осдиветелстват (вече си имам една хубава жълта книжка със снимка, печати на всяка страница и маса подписи на професори, втора не ми трябва!)

NO RESPECT

by t060

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 11 Юни 2008, 15:27

Или по-уместно е от трошенето на кости или ламарини, да се разисква публично въпроса защо въпреки липсата на парко места продължава да се строи безумно всичко друго но не и паркинги на няколко етажа както в САЩ?

По закон за всяка сграда спрямо апртаменти/живущи си има определен брои паркоместа въпроса е кой си е сложил подписа на разрешителното за строителство и се строи без тях!
Разбира се нашия пазар на имоти излиза от бурната фаза и скоро клиентите ще станат много по избирателни ,ще има разговори с брокерите :''ок,давам ти 150 000еуро за апартамента даи да видим как стоят нещата с паркоместата ,агента:Ами виждате ли няма предвидени!!! ,куповач::)Ми ок ще потърся другаде!''Пазара ще си се саморегулира!
А и какъв кмет или зам.кмет трябва да си да подпишеш разрепително за търговска деиност на Фантастико на Гоце Делчев/Софиянски:) е подписал/ като няма пракинг нито за камьоните за зареждане на стока нито за клиентите и всичко става на улицата!!!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юни 2008, 15:29

Nukem написа:

По закон за всяка сграда спрямо апртаменти/живущи си има определен брои паркоместа въпроса е кой си е сложил подписа на разрешителното за строителство и се строи без тях!
Разбира се нашия пазар на имоти излиза от бурната фаза и скоро клиентите ще станат много по избирателни ,ще има разговори с брокерите :''ок,давам ти 150 000еуро за апартамента даи да видим как стоят нещата с паркоместата ,агента:Ами виждате ли няма предвидени!!! ,куповач::)Ми ок ще потърся другаде!''Пазара ще си се саморегулира!
А и какъв кмет или зам.кмет трябва да си да подпишеш разрепително за търговска деиност на Фантастико на Гоце Делчев/Софиянски:) е подписал/ като няма пракинг нито за камьоните за зареждане на стока нито за клиентите и всичко става на улицата!!!

Добре, а ти колко от новите блокове си виждал които имат за всеки апартамент гараж? или парко място :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 11 Юни 2008, 15:33

Добре, а ти колко от новите блокове си виждал които имат за всеки апартамент гараж? или парко място

Нереално е да се мисли че за всеки апартамент може да се осигури парко място,това даже и по света го няма!Приемливата стоиност е окло 35%!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Юни 2008, 16:02

t060 написа:
D3BEP написа:Тошо,
ТУй да не е като оная история, дето един се качил на тротоара пиян, псувал, подгонил една леличка и един чичко, леличката само я бутнал, чичкото го премазал, пешеходците се ядосали, скочили в колите и почнали да го преследват.
Разказа я някой във форума тая весела история...

D3BEP-е, докато четох послта ти, някъде тук зериозно се замислех дали да не за*ба всичко (работа, университет, няколко обещаващи колежки и т.н.т.) и да хвана пътя към Буграс, даже се обадих на двама познати от там, дали могат да ме снабдят с необходимото въоръжение.

Както виждаш са минали няколко часа и все още не съм се опитал да де убия, защото ми доказаха, че не си струваш даже и куршума, които съм ти приготвил, камо ли времето, което ти отделям досега или дори този пост! Затова спирам дотук и повече няма да се занимавам с теб, просто не си заслужил, дори да те убивам аьжхд жьахд усфьх,` такова!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За Бога недей :)
Зема ми акъла. Пистолети, куршуми. Работата е страшна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нукем, мерси за подкрепата бате. Ама с агресивните деца и сам мога да се оправя :) Пубертета дига тестостерона, знаеш как е... Ше те търсим за нещо по - сериозно :)

Тоше,
Виж сега приятел.
Съгласно поста ти
"Искаш ли да ти уредя среща с родителите на блъснато момче"
всеки нормално интелигентен би си направил извода, че не си близък и НЕ ТИ ПУКА КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ от такава безумна среща от любопитство. Въобще на кой да му мине на акъла, че ти може да си мислел такава глупост насериозно, че и да си близък?
Та нищо не ме наведе на мисълта че ти е близък приятел. По - скоро обратното.
Отделно, как да се изразя... Ненадеждността на думите ти в много от темите и доста зачестилите разкази - басни в тая насока.
Нали знаеш, приказката за лъжливото овчарче?

Та мисля, че ако не бяха изстрелите, картечниците и незнам си какво, едва ли много хора от форума биха приели твърдението ти съвсем насериозно, честно.
Но след като е сериозно, ти дължа извиниение.
Не на твоя приятел, както се мъчиш да изкараш, на тебе.
Извинение, че се усъмних в достоверността на разказа ти...
Това е, хм... как да се изкажа,... изненада за мен.
Та извинявай, че първоначално не ти повярвах на историята. Друго "прегрешение" не виждам.

Сега ако искаш, пали колата ,вземай пистолета и идвай, а дали си струвам, мани кво ти приказват, ела и ше преценяш на място :mhihi:
Веселяк.
Ок, да кажем че много емоционално приемаш случката.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юни 2008, 16:04

т060 аз ще ти поръчам ДЗВЕР :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Юни 2008, 16:08

///peter написа:т060 аз ще ти поръчам ДЗВЕР :mhihi:

Имаш предвид, ше напрайш поръчка за убийство, или ... :)

Тъй била политиката против съакционерите, съм чувал аз :( :( :(

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 11 Юни 2008, 16:08

Разбирам Вичо, разбирам и другите, ама айде стига толкова.

Д3ВЕР, айде направи нещо с този твой порок да спориш по форумите или поне пиши малко по-краткo :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата