Как се борите с махмурлука?
Модератор: Общи модератори
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Bogat-Beden написа:че и сякаш се гордееш с това....Не те е срам...KIARA_G написа:Как се справяме ли?!
ЛЕСНО - изобщо не пием![]()
![]()
![]()
![]()
Тихо бе, колега, що издаваш сега!

Добре, ще го кажа по-друг начин - пием колкото можем да носим, т.е. толкова че да не ни лови махмурлук и да не се налага да пускаме 4х4 на път към вкъщи

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
titto написа:Слушайте го и няма да сбъркате!!!Това не е просто пияч а ветеран в този спортhemicharger написа:Истината е следната чада мои...като се прибереш мъртво пиян преди да си легнеш трябва да пиеш или един алказелцер или един упсарин....после е задължително 2 неща - обилно "чревоугодничество" следвано с една скоростна чик.....я! На другия ден кат' се събудиш ще се чудиш "
Абе пих ли снощи или бях на СПА процедури
![]()
![]()
![]()

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз страдам от друг вид махмурлук.......на другия ден като отворя портфейла и като видя че ги няма Амунициите и ми се доси*а направо
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
BMW Malchugan написа:Аз в такива случаи си имам една много проста рецепта: натурален сок от праскова. И всичко си идва на мястото, но съня също е важна част от рецептата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Абе не знам ама има един безотказен
Ставаш и те боли главата ..... Викаш жената праите един як секс и си лягаш даже още по добре ще е ако е яко жега и се поизпотиш

Ставаш и те боли главата ..... Викаш жената праите един як секс и си лягаш даже още по добре ще е ако е яко жега и се поизпотиш

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
много лесно просто не пия неми трябва за да се забавлявам а и в редките слу4аи като пия не пия като лаком дол много мие страно кви хора сте пиете се едно ви4ерпат и яко на богато неможе ли си пинете 2 или 3 малки и толко а се наливате ис е гоните кои е по по наи с алкохола и колко 4е налапа са траи там и повръщаи и не с еоплакваи
нали знаеш лафа га яде кифте та не рива са реви
нали знаеш лафа га яде кифте та не рива са реви

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Болна тема
. Колега глей са аз какво съм установил.... Значи приберем ли се дърво не требва да си легам преди да съм хапнал нещо , иначе легна ли така след около 1 час почва дрйф парти ! Шкембето е голям лек, въпреки че последния път нямаше шкембе и ядох боб с наденица ( с яко шипка и студена бира )
- после бех като нов, абе в смисал не ми се повръщаше, но една отпадналост винаги има!! Яденето му е майката, дори и да не ти се яде и чистия въздух !!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
при мен нещата са така-ако има яка компания,веселба и простотии и съм пийнал(лека тренировка
)предната вечер,нямам напиване, а само веселие.
но ако съм с някой който дразни,кофти бар и всякви такива отрицателни фатки става тъй,че се размазвам за нула време и блокирам и на другия ден не ме търси-тогава яко къпане и на чист въздух със сладоледче и пепси

но ако съм с някой който дразни,кофти бар и всякви такива отрицателни фатки става тъй,че се размазвам за нула време и блокирам и на другия ден не ме търси-тогава яко къпане и на чист въздух със сладоледче и пепси
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.