Глоба по чл.20(1) от Закоза за движение по пътищата
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
///peter написа:Не, ДС е лек намек към колегата Христо Панев, вероятно действащ старши сержант или може би офицер от полицията, показвайки така разузнавателният си нюх, е меко казано не негова работа, кой какво е мислил преди време, а и всичко на този свят се променя.
Не мисля че е негова работа да следи който и да е било тук, нека оставим работата на страна
Чак Милицията намесихте

На мен датата ми прикова погледа...

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Да, и?
И точно толкова месеца преди да си взема БМВ, и?
Верно е че на някои деца и полицаи татковците им вземат това, което посочат. При мен приятелю не е така. СЛучва са, хората имат семейства. Ити ще имаш, като пораснеш, няма само кучета да гледаш.
Истина е, и БМВ-то много ми харесва, но гледано отстрани и досега Е36 не е точно моят тип кола. А за да говоря против БМВ тогава има и причина, която сте малко малки за да я разберете, а и не я пише в Интернет. Пък и нищо чак толкова не съм казал.
По - интересно щеше да е ко си имал рожден ден, барем да ти честитиме, пък то... Просто показвате детинщините си на показ.
И точно толкова месеца преди да си взема БМВ, и?
Верно е че на някои деца и полицаи татковците им вземат това, което посочат. При мен приятелю не е така. СЛучва са, хората имат семейства. Ити ще имаш, като пораснеш, няма само кучета да гледаш.
Истина е, и БМВ-то много ми харесва, но гледано отстрани и досега Е36 не е точно моят тип кола. А за да говоря против БМВ тогава има и причина, която сте малко малки за да я разберете, а и не я пише в Интернет. Пък и нищо чак толкова не съм казал.
По - интересно щеше да е ко си имал рожден ден, барем да ти честитиме, пък то... Просто показвате детинщините си на показ.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Мълча си и нема а казвам от какво точно имам нужда.
Питам що ти не си замълча... За нещо тъпо, което не те засяга? Ама май няма особена нужда да питам.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Feanor написа:..... Обаче можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че никога не си се поддавал на изкушението? Да издрифтиш в някой завой или да настъпиш колата както ти се иска? Щото аз не мога.
Ясно е, че изкушението го има. Но за това сме възрастни хора - като направиш нарушение си носиш последствията. В случая си плащаш глобата и по живо, по здраво

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3