Когато явно и нахално ни лъжат на бензиностанцията....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 22 Май 2008, 17:28

На ОМВ лятото излъгаха много нагло майка ми и тя поиска да говори с управител, но точно тогава него го нямало. :lol: Не спират да лъжат.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Май 2008, 21:41

Да ви добавя и аз един случай от лятото на 2007-ма.

Отивам на море с 316-ката, от тук до Бургас даде разход 6,3 как и да е, като гледам колко бензин изяде според бензиномера, борда е прав с отклонение 0,1-0,3

На връщана имах некакъв бензин и тръгнах за София, на стара Загора ми светна резервата и на изхода на града спрях и сипах 50лв на ОМВ, не помня на каква цена беше тогава бензина.
Тръгнах и ИЗНЕНАДААА на Ихтиман пак светна резерва, пробвах да си сметна разхода и излезе че е харчила 17 и нешто и София аре по майстори да гледат ламбда сондата и кво ли не още и викат нищо. Заредих си тук и колата си харчи нормално 10,5 градско, странно колко ли са ми сипали реално на Старозагорското ОМВ, но едно е сигурно там повече няма да спра, ако ще да бутам до следващата бензиностанция!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Май 2008, 21:59

то и аз където и да заредя много гори баси мошениците :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2008, 22:01

По всичко което изчетох дотук,излиза май че ОМВ са новия Мобилтел-лидер в кражбите в национален мащаб :mhihi: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 22 Май 2008, 22:56

Откакто взех колата (е28 535) преди 2 седмици съм сипвал 3 пъти газ (2 пъти ОМВ и веднъж Петрол), все "Догоре", като бяха все по 24, 26 и 27 литра т.е. около 27-28 лева. Всеки път пълна и карам докато угасне и минавам на бензин. Такааааа, днес ми свърши газта, по пътя спрях на Еко-то до София ленд, "Газ догоре" и влизам да чакам на касата. "Седма е готова", аз съм приготвил 30 лева и тая ми вика 39 лева :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - газ и цигари, викам си бах тва Виктори кво стана. После гледам бележката - 34 литра газ. Е как става тая работа? Или ОМВ и Петрол ги мързи да ми напълнат бутилката или Еко са ебати измамниците.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Май 2008, 23:14

Tano написа:Откакто взех колата (е28 535) преди 2 седмици съм сипвал 3 пъти газ (2 пъти ОМВ и веднъж Петрол), все "Догоре", като бяха все по 24, 26 и 27 литра т.е. около 27-28 лева. Всеки път пълна и карам докато угасне и минавам на бензин. Такааааа, днес ми свърши газта, по пътя спрях на Еко-то до София ленд, "Газ догоре" и влизам да чакам на касата. "Седма е готова", аз съм приготвил 30 лева и тая ми вика 39 лева :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - газ и цигари, викам си бах тва Виктори кво стана. После гледам бележката - 34 литра газ. Е как става тая работа? Или ОМВ и Петрол ги мързи да ми напълнат бутилката или Еко са ебати измамниците.

Милен Наптерса има случай на това Еко една сутрин, докато зареди и плати, минали още 4 човека, де изревали, че им е сипано повече от колкото са им бутилките, даже един ги напсувал и си тръгнал без да плати :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Май 2008, 23:41

Ае всеки псува по OMV, Lukoil и т.н., ма за ЕКО-тата никой нищо не каза... говоря за бензина.... тва по-горе за газта - ок.... аз последните 1-2 пъти сипвам на ЕКО-то 100Speed Unleaded и да не взема да предизвикам дявола кат кажа, че съм доволен... верно, гледам го на око, ма според разхода на колата излиза, че май нещата са доста близко до истината.... последно сипах на ЕКО-то до завод Електроника...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 22 Май 2008, 23:56

Някой вече май каза какво е решението - туба инпекс за да ви е мирна главата.
Аз най-често сипвам на един малък Петрол в квартала. Намира се зад бившия Рамстор - Красна поляна. Бензиностанцията е на улицата, има 3 колонки, но пък съм адски доволен от горивото и разхода. По последни данни той е 7.2/100 в смесен цикъл. Ако трябва да съм честен вечерта преди събора наблъсках от там нафта до капачката и онзи ден ми изпадна една 20-ка туба, която още е процес на доизразходване... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 23 Май 2008, 9:22

Казват,че на "Ромпетрол" бензинът бил отличен (румънски)и не правели шмекерии по колонките...за съжаление съм виждал от тях само по Прованса.... :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Май 2008, 9:22

Когато нагло и нахално лъжат им казваш да източвати и това е.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 23 Май 2008, 11:30

с 10 л 160 км колега напрао ме хвърли в размисъл и аз сда продавам мойта и да земам кат твойта ... :mhihi: при положение че в града гори 10 /100 :shock:
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 23 Май 2008, 11:40

johnniewalker написа:1. Аз като зареждах на дизелстанция (зареждахме само с нафта) редовно лъжехме клиентите между 100 и 500 мл. на зареждане.
2. Аз карам 325 ТД зареждам 10 л. дизел на ЕКО и карам 160 км.градско, а когато заредя 10 л. от ОМВ карам около 110 км. ?
те ти парадокс .... :dunno:

Как караш 160км градско с 10 литра :shock: Това прави около 7,5л на 100км.... Ебаси икономичната печка..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Май 2008, 12:11

titto написа:Казват,че на "Ромпетрол" бензинът бил отличен (румънски)и не правели шмекерии по колонките...за съжаление съм виждал от тях само по Прованса.... :roll:

В Надежда има тяхна бензиностанция
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Май 2008, 13:38

X-citer написа:
titto написа:Казват,че на "Ромпетрол" бензинът бил отличен (румънски)и не правели шмекерии по колонките...за съжаление съм виждал от тях само по Прованса.... :roll:

В Надежда има тяхна бензиностанция
В Дружба 1 до Kraft също ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 23 Май 2008, 13:52

Ромпетрол са най - коравият конкурент на Лукойл... Румънски нефт и конкурират яко румънската рафинерия на руската мафия...
Бензинът им е единственият май в страната с добро качество.
И няма да си позволят да ви излъжат, освен ако някой не лъже надребно. Просто борбата е голяма и според мен Лукойл им създават пречки за навлизане в България... Най - силни са в най - западналата, северозападна част на страната.
В Бургас... Никакви ги няма. Имат една бензиностанция на ебати и идиотското място... За да отида да си заредя там трябва да мина през Карнобат...

Когато нагло и нахално лъжат им казваш да източвати и това е.

А който не ходи празен?
Пък и те ще източат... До долу. За точене уредите им може и да показват верно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата