Абитуриентски бал, а нямам кола
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: :)
vicho написа:klintan66 написа:И кво - не си прост викаш...vicho написа:SkEipas написа:хахаа слабичка съм, няма да се притесняваш :Д:Д:Д Каква кола предлагаш
![]()
![]()
слабичка викаш, а?
"Твойте БАДЖАЦИ, цели козунаци, топли са и меки..."
п.с. пайнерчо - нещо си се оляпал мой човек![]()
![]()
прост съм баце, яко! ама таа ако я качим у йеската, че ми изпусне пасажерския амортисьор, мани майтап![]()
![]()
![]()
а темата вярно е сериозна, пръщи от сериозност и такива, които си търсят батковци с БМВ-та много ги мразим!!! ай на селооооо![]()
![]()
Ти от къде каза че си?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
има изключения , и то много.... ти верно ли вярваш ,че мадамите си падат по батковци с ис-ки.Както и да е - някой помоли за съдействие и .... ще го получи "ама друг път"vicho написа:klintan66 написа:И кво - не си прост викаш...vicho написа:SkEipas написа:хахаа слабичка съм, няма да се притесняваш :Д:Д:Д Каква кола предлагаш
![]()
![]()
слабичка викаш, а?
![]()
прост съм баце, яко! ама таа ако я качим у йеската, че ми изпусне пасажерския амортисьор, мани майтап![]()
![]()
![]()
а темата вярно е сериозна, пръщи от сериозност и такива, които си търсят батковци с БМВ-та много ги мразим!!! ай на селооооо![]()
![]()
vicho написа:klintan66 написа:И кво - не си прост викаш...vicho написа:SkEipas написа:хахаа слабичка съм, няма да се притесняваш :Д:Д:Д Каква кола предлагаш
![]()
![]()
слабичка викаш, а?
![]()
прост съм баце, яко! ама таа ако я качим у йеската, че ми изпусне пасажерския амортисьор, мани майтап

а темата вярно е сериозна, пръщи от сериозност и такива, които си търсят батковци с БМВ-та много ги мразим!!! ай на селооооо

Господи какви са тези глупости "батковци с бмв-та". Хора просто попитах, не съм искала да създам такъв смут, но явно грешно съм преценила, че може да се погледне на това като на молба, а не като на предлагане на търг за женска плът. Явно съм сгрешила мястото
ПС: Това не се отнася за тези, които се оказаха свястни и точно
Благодаряв им на тях
![]()
![]()
слабичка викаш, а?
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. пешка, писал съм ти на лс, че мноо спам![]()
На гости ли ги каниш?
In Ban We Trust!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
eraziel написа:На гости ли ги каниш?
още някой ще се подмаже ли?

SkEipas написа:...
като ти гледам пошлата темичка, какво друго да си мисля?

п.с. аз повече тука няма да пиша , така, че който иска да ме "засегне" на лс

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vicho написа:eraziel написа:На гости ли ги каниш?
още някой ще се подмаже ли?![]()
Белким ви върже?
като ти гледам пошлата темичка, какво друго да си мисля?И все пак явно ще ти излезе късмета.
п.с. аз повече тука няма да пиша , така, че който иска да ме "засегне" на лс![]()
Подмаже, ах майко колко си прост не е истина

Аре стига си срал в темата, да еба комплексите да еба.
vicho написа:eraziel написа:На гости ли ги каниш?
още някой ще се подмаже ли?![]()
Белким ви върже?
като ти гледам пошлата темичка, какво друго да си мисля?И все пак явно ще ти излезе късмета.
Да, по тая логика колегата е сутеньор: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92848

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Aз кат видях на събора някои от ентусиастите кви койоти разхождат не виждам кво намирате кусури на момичето 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
vicho написа:
![]()
![]()
Колега, момичето си търсеше кабрио за бала а ти с това е36 за къде се буташ абитуриентки да возиш? И като си си купил е36 3000 лева (образно казно) как искаш да не ти изпусне амортисьора?
п.п.Нищо лично, просто на момента ме подразни как се отнесе....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bum_bum написа:Aз кат видях на събора някои от ентусиастите кви койоти разхождат не виждам кво намирате кусури на момичето

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Така беше ----но по принцип само на хубави ли се помага? Аз като съм грозен значи да не търся помощ от колеги . А момичето си е екстра макар , че това нямаше значение . Ще напускам форума , тук само фотомодели и манекени
А на колегата вичо в галерията се вижда ,че целия е в красиви бемки и почти плешив

Последна промяна klintan66 на 10 Май 2008, 20:11, променена общо 1 път
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4