Въпрос за проверка на GSM
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
D3BEP написа:... В специални случаи - даже ако е изключен и с извадена батерия, мисля че даже и без сим карта, защото той и без нея си остава антена.
Има специален отдел който се занимава с това. Не е клиентски.
дано има

на мен ми откраднаха телефона, спирам аз един полицай и го разпитвам как точно да постъпя. Обяснавям му какво съм изчел из форумите, а той ме гледа все едно му говоря на китайски ... и после ми каза, че няма такова нещо, но да съм си подал все пак жалба т.е. резултата от сега е ясен

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ТО за имане има. Въпросът е:
1. От оператора да го направят
2. Полицаите да си свършат работата.
Обикновенно и двете не се случват.
А ти си спрял полицай да го питаш из форумите.....
Спомняш ли си наскоро на някаква дипломатка й откраднаха телефона? Обяви го по новините и до следващата новинарска емисия телефонът й беше намерен и върнат.
За можене може.
1. От оператора да го направят
2. Полицаите да си свършат работата.
Обикновенно и двете не се случват.
А ти си спрял полицай да го питаш из форумите.....
Спомняш ли си наскоро на някаква дипломатка й откраднаха телефона? Обяви го по новините и до следващата новинарска емисия телефонът й беше намерен и върнат.
За можене може.
Абе незнам кой би рискувал да си купи телефон и да се надява да не го търсят. На този модел мислч , че неможе да се сменя IMEI кода. Има вариант и телефона да е краден , но не от България , а от някоя от съседките ни , и ако ти се случи да излезеш от страната и ти се включи роуминга и ако се издирва ще ти го конфискуват веднага.
За мен тая обява не е редовна. Обаждаме им се препращат ни на друг номер , на другия номер се оказва , че пак не сме стигнали до собственника , и че те ще се свтржат с нея и да им звъннеме по късно да го видиме пак. В момента в който започнахме да питаме повече - от къде е купен , от къде е гаранцията , имат ли документ за закупуване и ни казаха , че момичето в момента го няма и като си дойде по-късно ще ни звъннат да се разберем кога може да го видим и до там. Оттогава чакаме да ни се обадат. Явно има някакъв проблем в цялата тая работа.
За мен тая обява не е редовна. Обаждаме им се препращат ни на друг номер , на другия номер се оказва , че пак не сме стигнали до собственника , и че те ще се свтржат с нея и да им звъннеме по късно да го видиме пак. В момента в който започнахме да питаме повече - от къде е купен , от къде е гаранцията , имат ли документ за закупуване и ни казаха , че момичето в момента го няма и като си дойде по-късно ще ни звъннат да се разберем кога може да го видим и до там. Оттогава чакаме да ни се обадат. Явно има някакъв проблем в цялата тая работа.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3