БОКЛУЦИ С БМВ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Ogi написа:е това беше най голямата простотия... "всеки караш Е36 преди това е карал голф"
ми аз не съм карал голф а това ми е 3-та Е36-ца и кво сега да отида да го продам и да си купа голф ?
случва се наистина голфаджии да карат е36-ци но това е за малко... докъто не разбере че бмв-то няма нищо общо с предното предаване и не се удари някъде и след това хоп отново на любимия голф... така че като видите някой колега да прави подобни лайнарщини като тези 2-мата шефове да знаете че е бивш голфаджия който в най кратки срокове ще се удари
Аблолютно си прав, аз преди 36цата карах А3ка.....макар че като се замисля то си е като голф
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
в София и Пловдив, а и в другите големи градове сте си добре! кара се бързо, но "качествено", в смисъл има доста по-добри шофьори, които се държат адекватно на пътя. в Благоевград е пълна селяния-никой няма да ти отстъпи предимство, никои не спира на пешеходни пътеки..., всеки гледа да те изпревари и да те преебе(все пак изпреварваш БМВ
,което вдига самочувствието)
затова всички комплексари и селянчета трябва да си ви на к.ра

затова всички комплексари и селянчета трябва да си ви на к.ра

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Бе "съквартирантът" ми имаше е36, купи го с някакъв "селски тунинг" и сега го бартероса за голф, щото с бмв-то в трафика си беше ад! Натиснеш 1-ва и си 30 метра напред
.
Не съдете за хората по това кой какво кара, а как го кара. В рамките на закона, не да ти каже виж на булеварда 100-110 не се усещат

Не съдете за хората по това кой какво кара, а как го кара. В рамките на закона, не да ти каже виж на булеварда 100-110 не се усещат

От тогава русото не е на мода.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И автора на темата е комплексар дето не може да кара !
И тези дето са го засекли са комлексари дето не могат да карат!
Стига с тъпи теми
,баси засякал го някав с бмв и дай да се оплачем във форума!Ми стават такива неща мен миналия ден два пъти ме засичат един път щяха да ме блъснат,две коли зад мен се одариха и аз за капак засякох един пич и му се извиних на човека!
И по добре че не са спрели че един като тебе беше подгонил едно приятелче и си изяде боя като ги настигна!Да не си патрулка че ще гониш ве????????????
И тези дето са го засекли са комлексари дето не могат да карат!
Стига с тъпи теми

И по добре че не са спрели че един като тебе беше подгонил едно приятелче и си изяде боя като ги настигна!Да не си патрулка че ще гониш ве????????????

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
пак се насрахте майна...
момчето каза една конкретна случка и всеки си разказа жеитейския опит...
ебем ти
никои не чете кво е писал предния
пляска на ново и тва е
да ва еба ...
момчето каза една конкретна случка и всеки си разказа жеитейския опит...
ебем ти
никои не чете кво е писал предния
пляска на ново и тва е
да ва еба ...
4 8 15 16 23 42
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
да ва еба ...

Вие маините кво поддържате ли се???

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Карал съм доста из София и съм висял в прословутите ви задръствания след които тези в Пловдив ми се виждат като неделно движение
, но никога несъм имал каквито и да било проблеми с някой. Може би съм имал късмет.
А на теб колега Nukem не разбирам какъв ти е проблема, кой те кара да четеш пък и акъли да даваш. Май ти си комплексара, а МАЙНА

А на теб колега Nukem не разбирам какъв ти е проблема, кой те кара да четеш пък и акъли да даваш. Май ти си комплексара, а МАЙНА

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
terorero написа:

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3