Намерено е28
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ludiq s draxtera
- Потребител
-
рак да ги фане уродите
аз преди неколко месеца стрелях по един урод дето ми излезе от колата не от БИМЕРА а от другата опела глеам некав ми излиза от задната врата а аз сам на 1 етаж вадя газовия и жикам 4е ти ебем маиката и стрелям прао в него а оня бребледне стрелях 4 пати и бегом по сталбите по него избега нихна му маика...ко го бях фанал штехте да 4етете ....ама нисто немаше у опела ништо ни музика ни ништо..ама е такси и не ме боли има каско и си4ко ама разправии...штеше да го закарам безплатно до копитото та да види софето ноштеска от високо..

И за колегите дето викат да не е вдигната за жалост няма как да е това защото то пред блока е тая улица и тя се явява локално на ''Г.М.Димитров'' и чак от другата страна на булеварда е офиса на евроинс пък и те си имат паркинг.
За жалост колега едвали щи я видиш пак колицата

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
преди 2 години на мен ми дигнаха Е30ката... застраховайте, щото парите айде майната им, ама после колко нерви да се разправяш с олигофрени.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
[steeN] написа:преди 2 години на мен ми дигнаха Е30ката... застраховайте, щото парите айде майната им, ама после колко нерви да се разправяш с олигофрени.
Оооо те нервите, вече са налице, тъпака който я е откраднал, е отишъл в КАТ да я пререгистрира, в него е бил големия талон, явно или са имали да му дават пари, или е откупил талона от някой, тепърве ще става ясно, ама таа кола ще кисне в раионното, поне още 5-6 месеца
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Е то така излиза, че не е баш кражба - тия са имали ключове, талон, ...
Както разбирам и през нотариус не е било минато (т.е. и самата кола не е била прехвърляна, а само са му дали ключовете)...
От правна гледна точка ми изглежда все едно съм си дал колата на приятел и после съм си я взел обратно, а той я е обявил за открадната
(( И после докато се обясни кой крив/кой прав/кой дал парите/кой взел парите...
Дано по-скоро се уредят нещата и колицата пак да се радва на бензин в кръвта й!
Както разбирам и през нотариус не е било минато (т.е. и самата кола не е била прехвърляна, а само са му дали ключовете)...
От правна гледна точка ми изглежда все едно съм си дал колата на приятел и после съм си я взел обратно, а той я е обявил за открадната

Дано по-скоро се уредят нещата и колицата пак да се радва на бензин в кръвта й!

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3