Откраднати джанти!!!
Модератор: Общи модератори
miass написа:Ама то нали знаеш като се обърна колата пътища много - всички се сетиха да ми казват като ми ги откраднаха, а преди това никой братче. Аз също се замислям дали не са тези, при които си смених зимните с летните, ама няма никакво доказателство. Гумаджийницата не е до нас, но пък един от работниците е от махалата и знае горе-долу къде живея. Просто е страшно съмнително ден след като ги сложих и да ми ги вдигнат.
имай и нещо друго предвид ,тея джанти ако са ги дигнали глупаци няма да ги изкарат надалеч тоест ще се чуе за 3-те 17-ски .ако са професионалисти ще се върнат за четвърата на 100 % ,аз имам предложение ,да закараш на тая същата гумаждииница - чевъртата джанта и да я оставиш там да се продава ,ако веднага проявят интерес - ето ти мацка наште момчета . След това земаш парата от каското и викаш две здрави борчета ,които срещу скромно заплащане ще намерят кой е и ще го лекуват за 200 лева така че няма да го познае и майка му. И никога няма да ти пипат колата в ПВ. Това аз наричам инвестиция.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
какво стана с застрахователите а мации .. каде имаш каско ? дигнахте ли колата и сложихте ли некви гумета или ..
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ами то като е станало на следващия ден така им направило впечатление че ти си момиче..и м/у другото може би са те опознали и преценили...така накрая решили...или пък може и да са други но все пак от там трябва да се почне....а и пробвай по-някакъв начин да сложат на тая 4-тата джанта нещо като не знам как да го нарека ами все едно да са белязани и да може да се проследи на коя точка се намира....
BMW-E39 написа:какво стана с застрахователите а мации .. каде имаш каско ? дигнахте ли колата и сложихте ли некви гумета или ..
Днес не можели да дойдат да снимат - утре. В момента колата ми стои на трупчета и не си слагам другите джанти и гуми защото трябва да я снимат. Просто нямам думи. Иначе съм застрахована с пълно автокаско в ДЗИ - ще ги видя утре какво ще измъдрят
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
оф.. ти са тая вечер кво мислиш че нема да ти избега и 4-та 17-ка ли
не знам ..ако не си взела мерки .. направо .. нямам думи
кукло .. ти да не си руса
бих сложил 3 секретни и дебнене и после ебание ..
пиши кво е станало като са доидат тия от ДЗИ

не знам ..ако не си взела мерки .. направо .. нямам думи

бих сложил 3 секретни и дебнене и после ебание ..

циганите са виновни за всичко и от тях се почва.пък ако не са те то това им е аванс.иначе много кофти случка,съжалявам за загубатаEBEEMVACIA написа:ЦИГАНИ![]()
![]()
СА - ОГЛЕЖДАТ ВСИЧКО - ЧИСТАЧКИТЕ ДОКЛАДВАТ - ВСЕКИ КВАРТАЛ ИМА СБОРЕН ФУРГОН С УЛИЧНИ ЧИСТАЧКИ ЦИГАНКИ - УТИВАШ КЪМ 6.00 И ЩЕ РАЗБЕРЕШ МНОГО ЗА ДЖАНТИТЕ
![]()
МЕН КОЛЕЛЕТА МИ КРАДНАТ И РАЗБРАХ ВС ИЧКО...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее

замисли се някой от твоите съседи да се занимава с автоморги или да има приятели с БМВ-та

да им изсъхнат ръчичките дано на тия копеленца мръсни

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
cucko написа:Ами то като е станало на следващия ден така им направило впечатление че ти си момиче..и м/у другото може би са те опознали и преценили...така накрая решили...или пък може и да са други но все пак от там трябва да се почне....а и пробвай по-някакъв начин да сложат на тая 4-тата джанта нещо като не знам как да го нарека ами все едно да са белязани и да може да се проследи на коя точка се намира....
Ти още малко GPS ще поискаш да сложи..
Иначе тежко колежке...да си ги намериш и секретни да им сложиш!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
мисля си че са гумаджиите и по-точно този който живее в тоята махала...все пак е видял че са 17-ки, прясно боядисани и нямат секрети...дори бих казал че съм 100% сигурен че е той. Нямаш ли няколко по-едрички познати да го качат вечерта в една кола и всичко ще си каже 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Лошо много лошо,такива копелета знаете ли как ще бъдат отказани от този бизнес-С ЦАРЕВИЧЕН КОЧАН В ГЪЗА sorry,но неможах да се сдържа.
Последна промяна BOOKER на 10 Мар 2008, 10:26, променена общо 1 път
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Колежке кофти ... ама и застрахователите няма да ти изплатят и лев за тая кражба ! Може там щети по изкривените ламарини или ако е ударена главина, спирачен диск и т.н. (вандализъм). Джанти НЕ и гуми НЕ!
Значи, един съвет за теб и всички, които все още се заблуждават, че сме Европейци - в Дарукар, оригиналните секретни болтове за БМВ комплкт струват - 46,80лв. !!! Купувайте, монтирайте и си свиркайте ...
А на тия копеленца дето ше ги шитнат джантите им пожелавам за лекарства да си харчат парите !!!
Значи, един съвет за теб и всички, които все още се заблуждават, че сме Европейци - в Дарукар, оригиналните секретни болтове за БМВ комплкт струват - 46,80лв. !!! Купувайте, монтирайте и си свиркайте ...
А на тия копеленца дето ше ги шитнат джантите им пожелавам за лекарства да си харчат парите !!!
Последна промяна E34PSH на 10 Мар 2008, 10:53, променена общо 1 път
BMW-E39 написа:оф.. ти са тая вечер кво мислиш че нема да ти избега и 4-та 17-ка ли![]()
не знам ..ако не си взела мерки .. направо .. нямам думи![]()
бих сложил 3 секретни и дебнене и после ебание ..пиши кво е станало като са доидат тия от ДЗИ
Е за толкова загубена ли ме вземате

А иначе преди малко говорих с агента ми и е почти сигурно, че няма нищо да ми изплатят за гумите и за джантите. Само праговете със сигурност, ама аз за тях не съм се и притеснявала - то те са ми бял кахър в случая - мн по-скъпи са ми гумите и джантите, отколкото ремонта на праговете.

Последна промяна miass на 10 Мар 2008, 10:58, променена общо 1 път
LeX написа:мисля си че са гумаджиите и по-точно този който живее в тоята махала...все пак е видял че са 17-ки, прясно боядисани и нямат секрети...дори бих казал че съм 100% сигурен че е той. Нямаш ли няколко по-едрички познати да го качат вечерта в една кола и всичко ще си каже
Говорих с един приятел вчера - и той ходи да си оправя гумите при този същия и като разбра, че нямам секретни болтове страшно се учуди, че в гумаджийницата не са ми предложили - на него всеки път като ходел там му предлагали да си сложи, ама той си имал. Ама неговите джантички са мънички и явно не събуждат апетит, та затова. А на мен никой от там не си отвори устата за такива секретни болтове.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Идеята с продажбата на 4-тата 17-ка е идейна... ако са някви квартални лумпени ще отидат и за 4-тата със сигурност... щото хем 3 не им вършат работа, хем ако имат поне малко акъл ще зачакат да гепят/купят и 4-тата... но пък и го има момента, че може да се усетят, че им правят постановка... но пък си жена, все ще изиграеш "наивно момиче, на което са му свили 17-ките и сега просто иска да се отърве от 4-тата, че вече не е нужна...."
Иначе това е една от причините да сложа по 5 различни секретни болта на всяка гума... малко е зор при монтаж/демонтаж, само че ще откаже доста квартални тарикати...
Иначе това е една от причините да сложа по 5 различни секретни болта на всяка гума... малко е зор при монтаж/демонтаж, само че ще откаже доста квартални тарикати...