ТИР премаза БМВ, шофьорът загина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Фев 2008, 23:01

ма нема главен,нема неглавен!! как не се научиха ,че дори и на Т-образно кръстовища десностоящият е с предимство ако няма знак!!!!а там даже и знак има!! БМВ-то им виновно! ебаси чудото начи.... :evil:
не мога да схвана как стари шофьори с маса километри на такова кръстовище не спазват десностоящият ,а гледат кой бил направо или кой е на по-хубавият път!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 19 Фев 2008, 23:08

ми в българия с преимство е по големия ( в случая камиона) :evil: :evil: :evil:
днес преди 3/4 часа горе долу същата ситуация се получи с мен
карам по една улица в моето платно и изведнъж от завоя идва камион ...завива към мен ,че влиза целия в моето платно натиснах педала на спирачката успях даже да дам и назад,а оня с камиона даже и не намали
затова е пак повтарям с предимство е по големият

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 19 Фев 2008, 23:39

Penchev написа:Аз написах нещо ,да видим сега дали има цензура !!!
Избухнах като видях и снимката там,от събора :!:
И ще ми пишат ,че сме се показвали и дуели :evil: :evil: :evil:

Дано се "покаже" човека отговорен за тази статия и снимката ,зададох му някои въпроси :evil:

Георги Пенчев

Пенчев, мнението ти е публикувано!

Евала!

Ето го и мнението:

Penchev (19.02.2008 г. | 19:59ч.)

Първо до новинара ! Ти господин Х , тази снимка която си качил да гледат хората и да се озлобяват още повече ,знаеш ли чий автомобили са ? Знаеш ли ,че това са автомобилите на част от хората от БМВ Клуб България ,тези които постоянно пледираме за сдържаност и спазване на законите за движение по пътищата ! Тази снимка е от 6-ия национален събор на БМВ ентусиастите и там отново се пледираше за сдържаност по пътищата ! Ма от къде да знаеш ,от къде , като и ти си поредния ”писател” за някой лев ... Станимир от Димитровград ви написа ,като свидетел на мястото след катастрофата ,от коя страна е бил знака ! До аудиторията - не бързайте да драскателствувате,за не всичко което хвърчи се яде ! Катастрофи стават и хора загиват постоянно всеки ден.Не БМВтата са ви виновни ! п.с. Къде бяхте О виий писачи ,когато на Предела пияницата с претоварения самосвал ,който не беше в изправност и спрян от движение очерни толкова семейства и рани още толкова невинни хора ,а ??? Къде бяхте ??? Питам ви ,защото аз минах оттам по почти същото време и съм си имал дни явно ?? Аман ей !!!!!!!!!!!!!!!!!!! със здраве

ето и линк към новината, която бързо беше преместена от челните 5 новини:
http://dnes.dir.bg/2008/02/19/news2683552.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Фев 2008, 23:41

наистина много жалко за човека Бог да го прости, но > булгаристан ..
вариянти много може да има по важното е че някои от нас вече НЕ е сред нас :evil:
разбира се че ше сме в устата на тия с моторните безалкохолните 1.1 1.3 1.4 1.5д 1.7д и т.н. на които целта им е само да стигнат от А----до---->Б !
дано някои не се засегне аз лично съм карал 2 години кола 1.4 55 коня.. а повечето балъчета дето коментират и пишат лошо за НАС ми саберете се една групичка и елате на сабора на БМВ :mhihi:
просто БМВ си е хулигана на пътя и тва НЕ е измислено в БГ а е твърдение по цял свят така че...
пазете се от БМВ-та че харчат 20/100, много се лъЗга от задното предаване и много засичат и бият :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 19 Фев 2008, 23:42

Абе Стамбо, сега като се замисля има как да са застанали така след удара...ако камиона е идвал откъм Димитровград нищо чудно да са се извъртели така :roll:
Последна промяна Phil на 20 Фев 2008, 10:38, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 19 Фев 2008, 23:43

ето това написах сега в страницата на дир.бг:

Моля разглеждащите тази тема посетят и другата гледна точка на адрес:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

поствам го в 22:37 - да видиме дали ще го публикуват или пак ще го скрият......

Проследявайте на този линк дали са публикували...

ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Фев 2008, 0:21

Толкова несмислени коментари,толкова глупости - имам чувството ,че ако целукупния Български народ в момента не се дели на прости и малко свястни хора ,то поне на тийнеджъри и пенсионери :help: Онова нещо КРЕТЕН пък за какви Голфове се раздраска божееее :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много съм се ядосал и направо ми иде да ги запсувам всички там в онова идиотско място :!:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 20 Фев 2008, 0:33

Братлета, току що разбрах че в катастрофата в "Кривия тунел" в Кресненското дефиле е починал приятел!
Няма да ви казвам как се почуствах!
Лека им пръст!
Не е важно какво караш, важното е какво имаш в черепната кутия! :( :( :( :( :( :( :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Фев 2008, 0:54

Не разбирам защо въобще ходите още да четете там ... Едно си баба знае, едно си баба бае ...

П.С. Боби, съболезнования.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlio.Angelov » 20 Фев 2008, 2:05

Svetlio.Angelov написа:ето това написах сега в страницата на дир.бг:

Моля разглеждащите тази тема посетят и другата гледна точка на адрес:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

поствам го в 22:37 - да видиме дали ще го публикуват или пак ще го скрият......

Проследявайте на този линк дали са публикували...

ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ

Ето това са публикували :
Светльо (19.02.2008 г. | 22:40ч.)
Моля разглеждащите тази тема посетят и другата гледна точка на адрес: http://bmwpo

не са дали целия линк - пълни страхливци и малодушковци

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 20 Фев 2008, 9:54

Вие какво изобщо правите в дир.бг? Тия са още в 19 век....

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 20 Фев 2008, 10:30

поне са сменили този гнусен коментар под снимката,колкото видях...починал човек и тоя все едно като някаква недоебана лелка на климакс "вижте го гъзара с бмв мутра с мутра как се утрепал" журналистика в тази държава се състои от прости неграмотни поръчкови лекета които за 100 лв ще си продадат гъза си...аз спрях да гледам новини,да чета вестници за тази причина че на всяка катастрофа снимат разчленените трупове с цел да направят тираж...така ще става докато няма орган който да следи морала и етиката в този бранш...дотогава не може да се каже че има журналистика в българия...една смешна пародия е...аз ако бях роднина на починалия в този случай щях да го осъдя во веки веков и в европейския съд щях да стигна докато не му видя жалката медия да "загива"...
пенчев не се занимавай с дечурлигата бе...ти ако си 1.90 65 кила с мокри дрехи тия са още по-малко мамицата им мръсна..не са виновни че родителите им са ги озлобили още от малки...представи си у тях какво е ...някаква разбита панелка в краен квартал,бой от алкохолизирания баща,никакво внимание от майката и това е..нека си мечтае за голфове горкия...пред компютъра всеки свива мускули и т.н. но друг е въпроса дали е готов да застане пред думите си а не почне да заеква като някакво изрусено педалче с кичури,ботуши с панталоните отвътре и обикаля с един разбит мобилен телефон пускайки новата песен на преслава от тонколончето...да видят другите мацки че тоя има гсм...какво се занимавате с лайната бе?
на кретена му пиши бял ден да не види освен ако не се изпразня на лицето му с отворени очи...това е
намерихте с коя медия да се занимавате..дир бг ...
пенчев вземи им прати една призовка за копирайт върху снимките бе..намерете собствениците и да им пратят по една призовка как така ще показват колата ми в нета вие разрешихте ли им?

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Фев 2008, 15:09

поюволих си волноста да нарисувам по хубаво случката... просто си нямах работа :mhihi:

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата