КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 19 Фев 2008, 14:08

и на мен като ми взеха книжката мислих да пробвам да си карам така и дадох на един приятел да кара 1 вечер 3-пъти ме спряха на другия ден пак ме спираха с друг шофиор с мойта кола а и отделно ме бъркат, че един дилър имаше подобен компакт в квартала и ми писна и си я закарах на гараж. Няма оправия с келешите :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Фев 2008, 14:10

Мишу написа: тия хомурески за джип показал среден пръст и неспрял некъде другъде едно е да не спреш друго е чак и :1: па и подред бял ден да не спреш може ако са пешаци иначе вечерно време как виде какво му показва да не е запалил лампата вътре

За съжаление и ти си в заблудата за това дали се спира на полицаи, ако беше прочел какво съм написал по-внимателно щеше да разбереш че е през деня, но пропуснах да ти кажа че беше със затъмнени стъкла и ще ти изпреваря въпроса как съм го видял тогава. Лесно, през предния джам, който също е тъмен но не чак толкова.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Фев 2008, 14:29

нема кво се 4удите се едно аз като отида в друг град и ме изкарват от целата колона само мене щото сам с софиска регистрация на секаде е така
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Фев 2008, 14:41

Mollov написа:Някои са в голяма заблуда относно полицаите... тия педерасти, дето взимат кинти ги махам.... те са си капути така или иначе... тва не е полицай... иначе другите, свестните полицаи колкото и да са малко не ги е страх от мутрите.... по-скоро ги е страх, че ако напише на мутрата ония ше се "обади" и после куката отива да се обяснява защо му е написал.... и след 1-2 пъти така и вече не си полицай... и така нататък....

И мен ме спират.... винаги съм си изряден... проверяват ме и чао и кой от къде е... дори вчера ме спряха точно на Дондуков, щото зад мене "виеше" линейка, а един бастун с едно А2 от дясно се чудеше къде се намира.... и ме спря, пита ме що не съм направил път на линейката и като му "показах", че бях наясно със ситуацията и проблема беше в неориентираното А2 само ми каза "Документите ОК ли са?" - ДА! - Лек път и карай внимателно...

Проблема по-скоро е двустранен.... някои тарикати се държат селски, пък доста от куките са си кретени..... и така..
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Фев 2008, 16:29

Последния път още не бях излезнал от колата и акта вече беше наполовина готов.....баси за първи път ми се случва толкоз бързо да работят!!!
а иначе кат ме спрат и се заядат.......стратегията е следната.....пускам на мая и магапаса - катаджийската (баровеца виж.....бута бакшиш) и чакам да видя какви са им коментарите :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Фев 2008, 16:59

bam-bam написа:еххх вичо чичо .. дано поне да ти олекна като го написа ;)
и да ревеш и да се запалиш и стачка да правиш на тех си им точно на ..... ПИИИБ ... за съжаление неможе да си избираме родителите .. иначе и ти можеби даже 99 % щеше да си като ония които описваш ... на българина даи му пари и малко власт и след 1 месец неможеш да го познаеш ;)
така че давай по споко .. мноо инфаркти и инсулти има с тея нерви .. нема да искараш до пенсия :lol:

чичо, верно ми олекна, като го написах ;) даже вече ми мина изцяло, аз си продължавам, а пък те да хващат гората. Важното за мен от цялата работа е, че повече грам уважение няма да им покажа.
Спирам --> давам документи --> пишат/не пишат все тая, дума няма да им обеля, няма да им се моля, а пари никога, ама никога няма да видят! ;)

И още веднъж се доказва теорията, че никога няма да се оправи тая нашата държава и всеки се спасява както може. :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Фев 2008, 17:02

Абе, мноо сте интересни, а се постави на неговото място ;)
Все едно ти ще спираш джиповете с гъзетата и ще им пишеш актове като знаеш, че шефа ти е свързан с тех ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Фев 2008, 17:56

колеги ще започна с това че нямам книжка(виж подписа защо), но това не означава че не са спирали колата дето се возя, номера е да съм на предната седалка с коланче и леко ухилен. Като почнат да си искат пари шофьора/ката вика при пича са парите, идват, вадя портфейла и докато бъркам вътре"случайно" изпускам визитка на адвокат Тодор Батков, ама така че да излезе извън колата и те като я видят нещо почват да се извиняват и пари не искат. Кой от къде е и лек път:!:
П.С. Виситките сам си ги правя, много глупав тоя милиционерски народ бе ей :twisted: :twisted:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Фев 2008, 19:00

Като цяло нашите куки са пълни партали,има и изключения но са твърде малко.Едно такова е на патрулна кола от Пазарджик,съжалявам ,че не и записах номера,бях спрял на пътя някъде около 3-4 сутринта че на жената и беше лошо , до мен спря астрата и през прозореца ме попита най културно дали имам нужда от помощ,обясних му положението и той ми предложи да извика линейка.Накрая даже ме ескортираха почти 20 километра след Пазарджик.Просто респект на тези момчета.
Друга случка ,пиян като кур областен прокурор строява шапкарите на пътя и тия капути не смеят да му кажат фафла,нема такъв смех баце, и това цялото нещо става пред десетина свидетела.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 19 Фев 2008, 20:25

Ами аз последно като си ходих до Бургас и ме спират на входа на Бургас (там винаги има катаджии) и онзи почна да търси за какво да се заяде. Даже почна да чете полицата на гражданската ми отговорност и след като чете 1-2 мин ме пусна да си ходя. Интересното е, че никой досега не се е сетил да ми търси документи за газовото. Ма как да е .

После по пътя Бургас-Варна ме спираха 2 пъти за неправилно изпреварване, аз си бях виновен де :uups: , ма като цяло доста добре се държаха с мен и даже едните ме пуснаха без акт и без червене. Другите ги почерпих, ма наистина бързах.
Изображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 19 Фев 2008, 21:02

body написа:
Nikolay1 написа:И мен не ме спират почти, пък като ме спрат нито черпя, нито ме глобяват, а сега де :shock: :mhihi:
Да бе.Или караш с 40 и те псуват или кат те спрат почваш да ближеш задници и да обясняваш че си колега :mhihi:

Или нито едно от двете ти предположения :winky:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Предишна

Назад към Извън Темата