Дамите зад волана :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Фев 2008, 20:38

хранааааааа :yammy: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

дами не ми се сърдете ама не ставате за шофери 90% :mhihi: :mhihi: :mhihi:
много малко са тия дето знаят за кво става дума и те са със малко збъркани хормони :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Дамите зад волана :)

Мнение от KIARA_G » 18 Фев 2008, 20:43

:OT:
genchovw написа:....
Давай да го видя кое нема да мога, пък после докарай тая мацка да натоваря Stayer - a с двайсет кубика трупи и да я опъна да слиза по една горска пътека с едното краче извън вратата и с готовност за скок от кабината, че 20 тона като тръгнат да се обръщат става лошо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Говорим за управление на леки автомобили в момента /ако не разбираш определението вземи го прочети в Закона/, нещо не следиш основната идея :roll: :roll:
п.п. И сам си намери клипчето, не се чувствам длъжна да ти го търся аз!
VesoPesaW123 написа:хранааааааа :yammy: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

много малко са тия дето знаят за кво става дума и те са със малко збъркани хормони :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Какво ще рече "Сбъркани хормони :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна KIARA_G на 18 Фев 2008, 20:46, променена общо 1 път
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 18 Фев 2008, 20:46

"збъркани "хормините друг път :mhihi: :winky:
Последна промяна 00Cool на 18 Фев 2008, 21:03, променена общо 1 път
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 18 Фев 2008, 20:57

KIARA_G написа::OT:
genchovw написа:....
Давай да го видя кое нема да мога, пък после докарай тая мацка да натоваря Stayer - a с двайсет кубика трупи и да я опъна да слиза по една горска пътека с едното краче извън вратата и с готовност за скок от кабината, че 20 тона като тръгнат да се обръщат става лошо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Говорим за управление на леки автомобили в момента /ако не разбираш определението вземи го прочети в Закона/, нещо не следиш основната идея :roll: :roll:
п.п. И сам си намери клипчето, не се чувствам длъжна да ти го търся аз!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Какво ще рече "Сбъркани хормони :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Темата е Дамите зад волана, камиона също е МПС и има волан, а не юзди :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 18 Фев 2008, 21:18

genchovw написа:Темата е Дамите зад волана, камиона също е МПС и има волан, а не юзди :mhihi:

От това за друго се вижда, че ще се говори -->
Burningparis написа:..или за дамите зад волана на БМВ машини!!!
... с Е39 .. черно Е90 :...Явно водач на МПС от порода БМВ си е диагноза без значение мъж или жена е .... :kuku: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
,
:idea: Я някой да даде снимка на БМВ камион, че много съм назад с мат`ряла :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 21:21

карат си мацките еи (моита кара ама ако колата е автоматик ) онзи ден видях мацка с олимпяда v10 пишеше на калника и супер си караше изпревава мушка се все повече моми забелязвам да карат добре (те новите коли повечео са автомати ) не е като едно време да им подскачат колите по светофарите гаден мазгал дефорсе да гасне и придърпва :mhihi: е като процентно съотношение няма спор но едно 35-40% от момите карат така че докато не ги настигнеш незнаеш че кара жена съвсем сеиозно го казвам

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Фев 2008, 21:51

Мишу написа:...(те новите коли повечео са автомати ) ...

:yes: точно ей за т'ва карат, иначе съединител на всеки месец-два..кеф ти тръгваш от 2500,3000 на всеки светофар, т'ва баира ако не упре педала в ламарината не можеш го тръгна, абе.. луда работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ама добре, че са измислили автоматите и 30-40лв повече за бензин ше ги прежалиш на месец отколкото 300-400 за съединител :roll:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 18 Фев 2008, 22:09

KIARA_G написа:
genchovw написа:Темата е Дамите зад волана, камиона също е МПС и има волан, а не юзди :mhihi:

От това за друго се вижда, че ще се говори -->
Burningparis написа:..или за дамите зад волана на БМВ машини!!!
... с Е39 .. черно Е90 :...Явно водач на МПС от порода БМВ си е диагноза без значение мъж или жена е .... :kuku: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
,
:idea: Я някой да даде снимка на БМВ камион, че много съм назад с мат`ряла :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Айде Колежке, щом така вървят нещата, давай да те пробвам колко караш, идвай в Пловдив и ще идем и на полигон да ти направя един тест, аман никоя не презнава винаги сте самоуверени, но истината е ясна :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 18 Фев 2008, 22:16

genchovw написа:Айде Колежке, щом така вървят нещата, давай да те пробвам колко караш, идвай в Пловдив и ще идем и на полигон да ти направя един тест, аман никоя не презнава винаги сте самоуверени, но истината е ясна :help:

Колега, аз ако ходя на всякъде където ме викат, за да ме пробват трябва да се сменя професията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сега по същество - не съм казала, че съм най-добрия шофьор на света /това е заблуда на голяма част от мъжете/, просто защитавам тезата, че има и жени, които могат да карат добре, независимо дали ще е автоматик или не ;) И си прав - Истината е ясна - за тези които виждат по-далеч от носа си :winky:
Изображение♥™

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 18 Фев 2008, 22:30

KIARA_G написа:
genchovw написа:Айде Колежке, щом така вървят нещата, давай да те пробвам колко караш, идвай в Пловдив и ще идем и на полигон да ти направя един тест, аман никоя не презнава винаги сте самоуверени, но истината е ясна :help:

Колега, аз ако ходя на всякъде където ме викат, за да ме пробват трябва да се сменя професията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сега по същество - не съм казала, че съм най-добрия шофьор на света /това е заблуда на голяма част от мъжете/, просто защитавам тезата, че има и жени, които могат да карат добре, независимо дали ще е автоматик или не ;) И си прав - Истината е ясна - за тези които виждат по-далеч от носа си :winky:

:ok: :bowdown: :yes:
Не съм направил снимки на колата на брат ми, след като я беше дал на приятелката си, уви на тях им нямаше нещо, ама голфчето се разпродаде на части, щото зо нищо не ставаше. И тя беше голям шофьор, един от основните ми опоненти в този спор :mhihi:
Айде няма повече да споря аз си знам за себе си ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 18 Фев 2008, 22:37

genchovw написа:...Айде няма повече да споря аз си знам за себе си ;)

Аз не споря :mhihi: , казвам си мнението /друг е въпроса, че на някои не им харесва да го чуят/, защото също знам, че съм права за себе си! ;)
The End!
Изображение♥™

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Фев 2008, 22:41

Гледай филма RedLine и оная мацка как кара...как управлява колата...не е истина :)
Иначе, всяко правило си има изключения. Вярно, има жени- патици, дето трябва да се пазиш на 10 км. от тях, че жив може да не се прибереш, но има и такива, които повечето мъже не могат да им стъпят на малкия пръст. Както е и при мъжете - има добри шофьор, има и пълните бльони.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 22:42

видях и мацка бус да кара на борсата в люлин (даже готино гаже)в сф има поне 300000 жени които карат коли нормално е да има изключения имам позната от шумен и кара :bowdown: спокоино бих и дал колата си даже паркира на зад без проблем и в проинцията се срещат чат пат .неможе да кажеш краи всички немогат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 18 Фев 2008, 22:46

Аз съм виждал жена да кара ТИР! :mhihi: :roll: :shock: и има една от квартала която кара Камаз! :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Фев 2008, 22:49

Navi_Bmw написа:Аз съм виждал жена да кара ТИР! :mhihi: :roll: :shock: и има една от квартала която кара Камаз! :lol:

Дамм, в учебника ми по немски имаше такъв текст, дето жената станала тираджийка и много й харесвало :mhihi:
Иначе и в градския транспорт се срещат - ватманки, на тролейте

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата