----КОСОВО----

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Фев 2008, 19:49

vili написа:официалната позиция на Блгария е че ще е неразумно да не ги признаем. :!: :?: мамка им мръсна и е?аните политици и е?аната държава.за това трябва референдум

нормално е каквото кажат големите държави .. това казваме и ние ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 17 Фев 2008, 19:56

че ние да не сме щат на щатите ние сме независима държава и имаме независимо мнение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Фев 2008, 20:07

Ние сме независима държава, щото от нас нищо не зависи :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 17 Фев 2008, 21:00

Според мен това което се случва в косово е меко казано лошо естествено с подкрепата на USA .............. тази иначе хубава страна , но то се вижда де само като погледнеш кои са типчетата застанали на чело в косово лошите криминални елементи жалкото е за обикновените хорица които отново ще трябва да понесат сичкия SHIT на гърба си . :confused: :( аз незнам как бих реагирал на подобна ситуация в БГ. но със сигорност ще се лееее много кръф при положение , че некои тъмен субект в Кърджали реши , че там е турция или неква такава държава ..... :roll: дано не се налага никога да водиме воини отново за да запазим суверенитета на България .
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 17 Фев 2008, 21:36

vili написа:че ние да не сме щат на щатите ние сме независима държава и имаме независимо мнение
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Това беше шега нали?

Шиптарите са по мръсни и от циганите.Те са нещо като кюрдите и се надявам ,че сърбите и македонците скоро ще им теглят ножа.Аз лично не признавам Косово.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Фев 2008, 22:38

Аве то така и Македония да не я признаем за наша :mhihi: а за Югославска а? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 17 Фев 2008, 23:20

///vlado написа:
vili написа:официалната позиция на Блгария е че ще е неразумно да не ги признаем. :!: :?: мамка им мръсна и е?аните политици и е?аната държава.за това трябва референдум

нормално е каквото кажат големите държави .. това казваме и ние ;)

Обаче Румъния официално обявиха, че не признават шиптарите. Значи Румънците могат да имат мнение, а ние не. И само не ми казвайте, че мнението ни е, че удобряваме тази независимост. Путьовци сме си и това си е, вечно ще лижем нечии задник. Да не говоря, че както много колеги констатираха, следващите сме ние ...
"Не сме народ, а мърша.", това важи в пълна степен за господата управляващи ...
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 17 Фев 2008, 23:35

///Vasko написа:
vili написа:че ние да не сме щат на щатите ние сме независима държава и имаме независимо мнение

Шиптарите са по мръсни и от циганите.Те са нещо като кюрдите и се надявам ,че сърбите и македонците скоро ще им теглят ножа.Аз лично не признавам Косово.
не това не е шега

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Фев 2008, 0:14

ja написа:За нас нема страшно ние се надупихме и вече сме партньори, в ЕС, в НАТО, всичко си дойде по местата без бой. Виж обаче Сърбите не се надупиха и сега ги наказват, поне така си мислят господата Американци :)

Интересното ще стане, когато УСА изядът дървото и с тях и партньорите им...
Еми брат като имаме два танка на кръст и никаква армия,по-добре е да сме към някой,защото ако стане нещо подобно като в косово,мисля че няма да отидеш и да си защитиш държавата,а ще си биеш кашоните на някъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Фев 2008, 1:20

evans написа:
ja написа:За нас нема страшно ние се надупихме и вече сме партньори, в ЕС, в НАТО, всичко си дойде по местата без бой. Виж обаче Сърбите не се надупиха и сега ги наказват, поне така си мислят господата Американци :)

Интересното ще стане, когато УСА изядът дървото и с тях и партньорите им...
Еми брат като имаме два танка на кръст и никаква армия,по-добре е да сме към някой,защото ако стане нещо подобно като в косово,мисля че няма да отидеш и да си защитиш държавата,а ще си биеш кашоните на някъде.

Бъркаш, бъркаш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Фев 2008, 2:00

vili написа:
///Vasko написа:

не това не е шега

помисли си пак ... ние .. независими .. и със собствено мнение .. кой ше ни пусне такава аванта особено с тея горе дупедавци ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pikakoz » 18 Фев 2008, 12:29

Мамицата им шиптерска
Ромъния, Кипър и Гърция няма да признаят независимо косово
България обаче ще го признае,
ама след 2-3 години като дойде ред да се признава независимо кърджали тогава как ще е
трябваше референдум за тая работа, ама тука кой пита нарда
:evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 18 Фев 2008, 14:56

Tech0 написа: .........

Aбе с две думи ние сме си дупедавци и тва е .... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 19:02

е..ти скапаните хамериканци що не дадът на мексиканците техните градове лас вегас и лос ангелес то е същото къде доидеха тука да се бутат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Фев 2008, 19:10

Щото на мексиканците им е по-добре да бачкат за американци, а и на чичковците с 10+ цифрените банкови сметки им е по-добре мангалите да подбиват цената на работната ръка :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата