----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ние сме независима държава, щото от нас нищо не зависи 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
Според мен това което се случва в косово е меко казано лошо естествено с подкрепата на USA .............. тази иначе хубава страна , но то се вижда де само като погледнеш кои са типчетата застанали на чело в косово лошите криминални елементи жалкото е за обикновените хорица които отново ще трябва да понесат сичкия SHIT на гърба си .
аз незнам как бих реагирал на подобна ситуация в БГ. но със сигорност ще се лееее много кръф при положение , че некои тъмен субект в Кърджали реши , че там е турция или неква такава държава .....
дано не се налага никога да водиме воини отново за да запазим суверенитета на България .

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///vlado написа:vili написа:официалната позиция на Блгария е че ще е неразумно да не ги признаем.![]()
мамка им мръсна и е?аните политици и е?аната държава.за това трябва референдум
нормално е каквото кажат големите държави .. това казваме и ние
Обаче Румъния официално обявиха, че не признават шиптарите. Значи Румънците могат да имат мнение, а ние не. И само не ми казвайте, че мнението ни е, че удобряваме тази независимост. Путьовци сме си и това си е, вечно ще лижем нечии задник. Да не говоря, че както много колеги констатираха, следващите сме ние ...
"Не сме народ, а мърша.", това важи в пълна степен за господата управляващи ...
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
не това не е шега///Vasko написа:vili написа:че ние да не сме щат на щатите ние сме независима държава и имаме независимо мнение![]()
![]()
Това беше шега нали?
Шиптарите са по мръсни и от циганите.Те са нещо като кюрдите и се надявам ,че сърбите и македонците скоро ще им теглят ножа.Аз лично не признавам Косово.
Еми брат като имаме два танка на кръст и никаква армия,по-добре е да сме към някой,защото ако стане нещо подобно като в косово,мисля че няма да отидеш и да си защитиш държавата,а ще си биеш кашоните на някъде.ja написа:За нас нема страшно ние се надупихме и вече сме партньори, в ЕС, в НАТО, всичко си дойде по местата без бой. Виж обаче Сърбите не се надупиха и сега ги наказват, поне така си мислят господата Американци![]()
Интересното ще стане, когато УСА изядът дървото и с тях и партньорите им...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
evans написа:Еми брат като имаме два танка на кръст и никаква армия,по-добре е да сме към някой,защото ако стане нещо подобно като в косово,мисля че няма да отидеш и да си защитиш държавата,а ще си биеш кашоните на някъде.ja написа:За нас нема страшно ние се надупихме и вече сме партньори, в ЕС, в НАТО, всичко си дойде по местата без бой. Виж обаче Сърбите не се надупиха и сега ги наказват, поне така си мислят господата Американци![]()
Интересното ще стане, когато УСА изядът дървото и с тях и партньорите им...
Бъркаш, бъркаш

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vili написа:не това не е шега///Vasko написа:vili написа:че ние да не сме щат на щатите ние сме независима държава и имаме независимо мнение![]()
![]()
Това беше шега нали?
Шиптарите са по мръсни и от циганите.Те са нещо като кюрдите и се надявам ,че сърбите и македонците скоро ще им теглят ножа.Аз лично не признавам Косово.
помисли си пак ... ние .. независими .. и със собствено мнение .. кой ше ни пусне такава аванта особено с тея горе дупедавци