E36 КОЛАТА НА ТАРИКАТИТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 16 Фев 2008, 3:20

bam-bam написа:
1 съвет .. земи си е36 и ти ше си като мен ...а забавих .. гледай да е 20ка ШШШестак .. с Мпаркет енжъл айс айс бейби и ше си нЪмбер Лан ;)

Караш ме да се смея . Аз не искам да съм като теб :!:

Сив металик , ванус ,шпер,две врати без рамки даже и по дълги предни калници .Що ли е то ? Фиат Уно :?: ;) Не :nono: Колата на жена ми .

Ама и тя е малко като теб . Гледам взела си нов часовник .Казвам и : Жено от къде взе това грозно менте ,а тя ми вика : Как ще е менте бре ? За ххх лева от Витошка си го купих . :lol: :lol: :lol: Как да и обясня ,че ....... :?: ;) Вазов добре го е написал : Булгар,Булгар .....

ПП Нещо ти се губи Мъжкия пакет ........ нa колата ;)
0898578595

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 16 Фев 2008, 11:24

А киселите дупета се возят във Е-23-ки. :mhihi:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 16 Фев 2008, 11:36

а какво да кажем за тия дето са с е32-ки и е34-ки 540i ..... :?: :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Фев 2008, 13:11

ми няма ко да се каже
очила, свалени стъкла, музика и се кара на D без газ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
лимонов сок направо
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Фев 2008, 14:47

От това да се опиташ да определиш човека по колата която кара ,няма по-голяма глупост :kuku: Аз като съм сменил 3 съвсем различни марки и класове хафтимобили,да не съм се променял коренно различно :shock: ,верно че поодъртех :mhihi: ,ма тва е съвсем друга история :lol: А има хора тука дето са сменили 10 -20 и пове4е коли сигурно,те кфо,да не са татко Барба :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Фев 2008, 14:54

И да, и не. Зависи какво влагаш в конкретната кола. Една кола може да е за теб просто средство за придвижване или за работа. Тогава тя не говори нищо за собственика си. Може обаче да е значително повече, и тогава вече е друго. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 16 Фев 2008, 16:36

///vlado написа:а какво да кажем за тия дето са с е32-ки и е34-ки 540i ..... :?: :mhihi: :lol:

Освен да се кефите на колите, не знам какво друго може да правите. На тези с е38 направо им завиждам. :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Фев 2008, 17:09

mityooo написа:
bam-bam написа:
1 съвет .. земи си е36 и ти ше си като мен ...а забавих .. гледай да е 20ка ШШШестак .. с Мпаркет енжъл айс айс бейби и ше си нЪмбер Лан ;)

Караш ме да се смея . Аз не искам да съм като теб :!:

Сив металик , ванус ,шпер,две врати без рамки даже и по дълги предни калници .Що ли е то ? Фиат Уно :?: ;) Не :nono: Колата на жена ми .

Ама и тя е малко като теб . Гледам взела си нов часовник .Казвам и : Жено от къде взе това грозно менте ,а тя ми вика : Как ще е менте бре ? За ххх лева от Витошка си го купих . :lol: :lol: :lol: Как да и обясня ,че ....... :?: ;) Вазов добре го е написал : Булгар,Булгар .....

ПП Нещо ти се губи Мъжкия пакет ........ нa колата ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
колега чети между редовете ... а женати какво да я коментирам ... след като си я зел .. ти си я търпи нема мен да ми се смеят :mhihi:

иначе какво против имаш Мпаркета ... поне като неможе да върви да прилича на кола ;)

и са нема какво да се лъжем .. е36 е голфа на 21 век ... ако некои иска да спори може да пребройм колко 36ци се падат на глава от населението :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Фев 2008, 20:38

кво викате :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 16 Фев 2008, 21:01

тва за гоуфовете и е36-ците май нещо излиза вярно който продаде гоуфа взима е36-ца
:(
п.п.. ивчо нема се обиждаш
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Потребител
Аватар

Мнение от angelchosh » 16 Фев 2008, 22:28

Kato cheta i si mislja...abe kvo delime?!, Vsichki sme obzeti ot bjalo-sinjata ideja...ne e li taka :) az samo se radvam kato vidja drug kolega s kola ot ljubimata marka..po - spokojno se chuvstvam njakaksi na putja.. a i az karam e36-ca - i kvo ot tova..ot ednarta strana sme :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Фев 2008, 4:08

не разбрахте ли че накой карат Е36 защото кифлите вече не им връзват на 2-ката или 1-цата, а други го карат защото го харесват и си го поддържат
и да знайте че кифлите като видят разни сшпоилери от градинката пейката и разни пощенски кутии на предния капак се подмокрят направо
баси има Е36-ци и другите Е36-ци
аиде поздрави
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 17 Фев 2008, 14:55

Имаш ли фолио на задните прозорци, значи си мангал, а е36 е най-големия комерс в момента... Малко са тези който са направени със стил. Важно е да има бас и да е лъскава, а отдолу може и с М10 да е :mhihi:
Снощи ме спира полиция щото леко се овъртех на 180 туко пред тях и ми викат: Що даваш газ, на мъж ли се правиш? Не виждаш ли какви са условията? Е как да им кажа, че го правя умишлено и че по голем кеф нема... Измънках само, еми БМВ-то със задно и нали... И единия вика и се врътка нали... Прибрах си се без забележки дори :mhihi: Хвала.
Най се дразня да видя БМВ и дори и в най добрите условия(леко заснежено) да не го лъзгат. Има си репутация на хулиганска и тарикатска кола, ама аз го избрах щото е със задно, има шпер, и мое къвто си искам мотор да сложа, като има пара де... Е30 форевър

ентусиаст
Аватар

Re: е30

Мнение от Мишу » 18 Фев 2008, 18:50

[Най се дразня да видя БМВ и дори и в най добрите условия(леко заснежено) да не го лъзгат. Има си репутация на хулиганска и тарикатска кола, ама аз го избрах щото е със задно, има шпер, и мое къвто си искам мотор да сложа, като има пара де... Е30 форевър[/quote]

лелеле баси териката си с кола за 1000евро и като се лъзнеш у некои е тогава ще видиш що за работа става :bang: аз пък се дразня някои като се лъзга по улиците и наи вече по малките пешаходни улички като искаш ходи на някои полигон или паркинг а не по улиците а помисли ако всички почнат да се лъзгат :dummy: спрете с тия кофтори само пречите на движението и шумите излишно е ходи на бояна и прави каквото искаш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: е30

Мнение от vicho » 18 Фев 2008, 19:20

Мишу написа:...

баце, защо се чувстваш длъжен да дадеш морал във всяка тема? ;)

твоя "кофтор" повече ли е от `иляда евро? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата