Пкупка на джип?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 12 Фев 2008, 21:40

320i_coupe написа:...

Кога ли ще може и в БГ да се правят такива сравнителни тестове.... :(
Ами... Freelander 2 и X3 са класи над Antara и Outlander.... или може би Mitsubishi-то трябваше да го кръстим Peugeot... или ъ-ъ Citroen?? Все не става за нищо. Антара 3.2 V6 бензин е... вървежна, но проходимостта й е сравнима с тази на Outlander/4007/C-Crosser. Rav-чето не го знам как се държи, но вярвам, че е читаво. Пак казвам Freelander и X3 са с много повече от едни гърди напред спрямо останалите в теста.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d

Мнение от javor » 12 Фев 2008, 22:21

road666 написа:Сузуки Гранд Витара (къса база) 1997-2000 г. ще го намериш за тези пари.Двигателя при късата база ще е 1,6 около 100 коня.Не очаквай кой знае каква динамика,но ако Ви се наложи да го карате извън асфалтовите пътища,ще останете много приятно изненадани от възможностите му.Има и блокаж на диференциала,а и мисля че основата на купето е шаси,което го прави доста корав джип.Серийно всички си имат климатик,централно,2 еърбега,възможно е обаче да няма ABS.
В къщи карахме 5 години Гранд Витара модел 1999 (само че дълга база) за този период навъртя 150 000 км,и имаше 4-5 повреди - 2 пъти нещо по климатика,някъкво уплътнение,и някъкъв проблем като се вдигаше стъклото на шофьорската врата.Това мисля,че не са съществени проблеми и като цяло Гранд Витара не е лош избор.
Успех с покупката! :)
:bowdown: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 12 Фев 2008, 22:38

Sharo написа:
deyan-enchev написа:има една Лада Нива, за половината от цената която искаш ще ти я осугуря, Салона е вожен, климатик няма ама е къса база и е с АГУ=нова нова боя, ролл барче отпреде турско за 300лв. и яките Hella халогени, върви през сякви ниви и посеви :!:

аве ти па жена му дали ще може врътне волана ... не че я подценявам ама все пак ...

равчетата колко вървят ...

Аз имам Нива и оригинално е с хидравлика на волана, мисля че използват хидравлика на peugeot и смея да твърдя че воланчето е по-леко и от на бимата :uups:

За тези парички ти препоръчвам Toyota 4runner или Mitshubishi Pajero ;)

Предишна

Назад към Извън Темата