Яка реклама на ауди R8 за феновете на "Кръстника".

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Фев 2008, 18:30

bam-bam написа:
Dimo написа:
bam-bam написа:
Dimo написа:
bam-bam написа:въпреки че съм заклет фен на БМВ .. немога да си крива душата .. колата е един път :D

Въпреки че и аз съм заклет фен на БМВ и въпреки, че уважавам Ауди, смея да твърдя че от техническа гледна точка R8 e провал, но от дизайнерска като изключим селските фарове с лампички от автомания :mhihi: е успех, иначе рекламата е страшна !

естествено ... САМО БМВ .. колко по старо толко по добре и всичко е оргиналдЪ от аутофИешън :mhihi: :mhihi: :mhihi:
но не се коси това е черта на българина да оплюва всичко което е по хубаво от неговото си и винаги да се пъне да доказва че той е Нумбер ЛАн ;)

как беше ... М3 М3 М3 М3 М3 М3 :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

всяко обобщаване от типа "коли ххххх са по-лоши от ууууу" или "еди коя си марка е лоша" е признак на ниска автомобилна култура (да не кажа житейска щото това важи във много по широк план)
..... някъде из интернет пространството :winky:

А къде видя да споменавам x срещу y коли и кои са по хубави?
Или ти си от ония авто фенчета дето щом колата е нова значи е хубава, а ако е лъскава значи хептен става?

Освен тва някакъв комплекс на тема М3 ли имаш, защото тук нито съм засегнал нещо подобно нито съм казал еди кой си е за пример, не че М3 не е ;)

Ако се поразровиш и попрочетеш малко задълбочена техническа информация за този автомобил ще разбереш какво имам в предвид, но ако предпочиташ можеш да си останеш от страната на осевдо разбирачите за които всички които не казваме че еди коя си готина кола става сме комплексари, не в същност БМВ комплексари :winky:

П.С. Не мислиш ли че R8 е един провален опит да се осъществи сериен осъвременен вариант на Avus?

сам го каза .. спора нататък е излишен ..
най малко за да има спор трябва да не си кон с капаци и да си знаеш само едно и да го повтаряш като развалена плоча .. не мисля че БМВ е топ колата на света и никога няма да бъде ;) ... просто готина кола според вкусове на някои .. за други друга е готина и така всеки си има готина кола според неговия вкус

въпроса е друг ... когато някои плюе по БМВ всички се газирате яко ... няма лошо .. но като вие плюете :roll: ... и нататък се сещаш що има караници между автомобилните форуми ;)
елементарен пример от къде идва целия проблем но едва ли доста хора ще го разберат :idea:

а това да кажеш че Р8 е гадна кола .. знам ли .. като си позволя Бугати или нещо от тоя клас бих плювал по тая кола .. докато карам каруца за 5 бона и си мисля че карам кола .. няма как да плюя по нещо което никога няма да имам .. тфа е 1 доста срещан комплекс при българите ;)

Не ми харесва това, че слагаш всички под общ знаменател. Интересно ми е как разбираш по изказване кой какъв е?
Мога да ти кажа че аз съм от хората които се СРАМУВАТ да са българи и мразят България и племето живеещо в нея точно по причините които каза.
Понеже гледам, че всеки който харесва БМВ според теб е сектант и кон с капаци ще ти кажа няколко неща за мен които малко ще те объркат :winky:
Опитай се да отговориш защо:
Харесвам Ферари Ф40, но считам Ф50 за изобщо незъвършенна технологично кола, а би трябвало да е такава.
Защо се прекланям пред Макларън Ф1, а считам Бугати Вейрон за скъпа чикия?
Защо никога не бих казал нещо лошо за Салийн, Бугати EB110, Ферари 288ГТО?
Защо препочитам Диабло пред Мурсиелаго?
Защо Дачия Логан е в топ 3 на най-големите боклуци на колела, а за теб вероятно е супер, понеже е евтина.
И да си дойдем на думата: Защо Ауди направиха толкова добре А8 като цяло, но се насраха с техническото оформление на Р8?????????
Смятам Р8 за супер красив автомобил и даже бих карал такъв, но ако под капака му имаше нещо по различно от помията която е в момента ;)
Не мисля че немога да изразявам мнението си защото немога да си я позволя, не мисля че всички които слагат БМВ на пиедестал са комплексари, но както сам каза, това да смяташ всички Аудита за лоши или всички поклонници на БМВ или една марка за комплексари е признак на ниска култура, било то и житейска :winky:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Фев 2008, 20:17

Dimo написа:Опитай се да отговориш защо:
Харесвам Ферари Ф40, но считам Ф50 за изобщо незъвършенна технологично кола, а би трябвало да е такава.
Защо се прекланям пред Макларън Ф1, а считам Бугати Вейрон за скъпа чикия?
Защо никога не бих казал нещо лошо за Салийн, Бугати EB110, Ферари 288ГТО?
Защо препочитам Диабло пред Мурсиелаго?

.... видял си ти светлината.... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 07 Фев 2008, 22:15

Dimo написа:...

Нещо бая си се възбудил май... Пусни некоа снимка как караш ГТО Ферарито или Салийна, а може и направо да снимаш някой клип как им правиш сравнителен тест на тия всичките дето ги изброи.
Да изказваш мнение за нещо без да имаш преки впечатления, само след като си прочел мнението на някой "гуру" и си виждал колата 2-3 пъти на картинка е меко казано несериозно.
П.П. Не искам да ти обиждам колата (аз самия в момента карам по-кофти автомобил), но предполагам че ако караш R8 ще се чувстваш по-задоволен.
Жив и здрав!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Фев 2008, 22:52

The_Ancient написа:Да изказваш мнение за нещо без да имаш преки впечатления, само след като си прочел мнението на някой "гуру" и си виждал колата 2-3 пъти на картинка е меко казано несериозно.

е, аз пък имам преки впечатления и съм съгласен със него 8)

късата ми мисъл беше обаче че като харчиш такива пари за спортна кола няма да си купиш ауди а ще си вземеш ламбо- щото щом си съгласен да похарчиш 120-150к за 500 коня, значи динамиката не ти е най-важното а по-скоро със каква кола ще бъдеш видян... а във това отношение тези две коли са от различни статусови планети ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 07 Фев 2008, 23:42

alx написа:
The_Ancient написа:Да изказваш мнение за нещо без да имаш преки впечатления, само след като си прочел мнението на някой "гуру" и си виждал колата 2-3 пъти на картинка е меко казано несериозно.

късата ми мисъл беше обаче че като харчиш такива пари за спортна кола няма да си купиш ауди а ще си вземеш ламбо- щото щом си съгласен да похарчиш 120-150к за 500 коня, значи динамиката не ти е най-важното а по-скоро със каква кола ще бъдеш видян... а във това отношение тези две коли са от различни статусови планети ;)

Именно! :yes:

Колкото до колегата, който ме пита дали бих бил задоволен от R8?
Да ако я сравнявам с тази кола която карам в момента, просто е смешно да кажа, че не бих се задоволил, но ако говорим за кола от този клас може би е една от последните които бих си взел, въпреки, че дизайнът и много ми допада.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 08 Фев 2008, 2:31

Батка, сори, ама за всички книжни/интернет плъхове като нас, които карат 316-320ки, 520ки и мощни дизели 100++-коньови дизели... най-добре да не се изказваме компетентно.

Щото аз съм сигурен, че колкото и да не те кефи R8-то, колкото и първителе Гаярдота (с претенции за суперкар) да са сбъркани и технологично недомислени, и да вървят наравно с М5ци на драг от място - паднат ли ни в ръчичките ще сме на върха на славата. Аз лично за себе си съм сигурен, че тези недостатъци, което някой е писал/усетил/мислил няма да го усетя много време, просто щото базата ми сравнение свършва до някви плебейски коли от под 300 коня.

А за Салийи, ЕБ110ки, Ф40, Ф50 и Енцота нека не говорим, щото те не съществуват за нас.

А Ауди хубаво са си направили сметката с Р8, просто искат брандът им да се асоциира като по-престижен отвъд океана.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 08 Фев 2008, 12:12

Babuna написа:

Батка, сори, ама за всички книжни/интернет плъхове като нас, които карат 316-320ки, 520ки и мощни дизели 100++-коньови дизели... най-добре да не се изказваме компетентно.

Щото аз съм сигурен, че колкото и да не те кефи R8-то, колкото и първителе Гаярдота (с претенции за суперкар) да са сбъркани и технологично недомислени, и да вървят наравно с М5ци на драг от място - паднат ли ни в ръчичките ще сме на върха на славата. Аз лично за себе си съм сигурен, че тези недостатъци, което някой е писал/усетил/мислил няма да го усетя много време, просто щото базата ми сравнение свършва до някви плебейски коли от под 300 коня.

А за Салийи, ЕБ110ки, Ф40, Ф50 и Енцота нека не говорим, щото те не съществуват за нас.

А Ауди хубаво са си направили сметката с Р8, просто искат брандът им да се асоциира като по-престижен отвъд океана.

Е ми кво да направа, не го разбирам защо сте толкова ограничени!!!!!

Защо да не мога да изказвам мнение за коли които немога да си позволя? Какво ви пречи това че карам е36, какво лошо има в това че съм прочел ВСИЧКО което е възможно да се намери за колите които говоря. Тука се изказвате като баи тошо на конгрес, щом нямате парите значи неможе да давате мнение. Тва да не ви е комунизъм бре?
Малко от малко се осъзнайте, колко е глупаво да слагаш всички под общ знаменател и да разправяте как немога да съдя щото немога да си купя. Мога, защото знам и защото съм прочел доста повече от колкото повечето от вас могат даже да си представят и дори тва да ме прави книжен плъх е по добре от колкото да се правя на знаещ щото само съм чувал, ето тва е ламерство, но като гледам не можете да направите разлика ;)

П.С. За пореден път обяснявам, че бих се зарадвал и на S4 спрямо колата ми сега, камоли на Р8, сигурно ще се побъркам от радост, въпреки, че аз не съм от тия дето си губят акъла и мога да ти кажа, че няма да го приема както повечето от вас, знам че неможеш да ме разбереш, не съм алчен, но предпочитам да карам нещо наистина добро!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Фев 2008, 13:21

Babuna написа:

Не съм съгласен че тези коли не съществуват за нас - Ако наистина изкаш нещо и го изкаш достатъчно силно - ще го получиш :!:
Например - искам да карам 997 Турбо,ЛП640 и Ф430 - ама парите ще ги събера след 120 години, (когато едвали ще бъда във материална форма) - ами събирам си 5-600 евро , излизам в що годе нормална европейска държава и си плащам за Драйвиг експирианс ЛП640 или Турбо или Ф430 или каквото се сетиш . Има даже и Пагани Зонда и Кьонингзег ЦЦХ , само че за последните две,амй ти трябваше престиж и опит . Сериозно за около 400 евро можеш за 3 часа да се насладиж на удолоствието от супер(мега) спорт кар и болид от типа на Ф1 (ама бая по-слаб де).За нас са множко пари ама в чужбина ги правиш за 2-3 дена.Ако някой иска линкове да каже...
А иначе бих избрал Р8 пред галярдо , ако 50 000 евро имаха значение за мене !!! Какъв е тоя въпрос от алекс . Едното струва със 50% повече от другото - нормално е да е и по-бързо . За красота - ако не беше имнето ЛАМБОРГИНИ бих избрал Р8 - по-красиво ... ама с по-гаден интериор де ... Кой беше тоя дето каза че галардо било с гаден кокпит ??? http://www.supercars.net/Pics?v=y&id=23 ... lardo6.jpg
За мен по-труден за отговор е въпроса - защо Р8 а не ГТ3 , което е що годе същите пари , но по-дяволите колко по-бързо е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 08 Фев 2008, 20:16

Това, за което говориш не е мнение, а възпроизвеждане на чуждо такова. Аз ще спра и без това започнахме да изкривяваме нещата. До някъде разбирам твоята теза. Съжалявам че ти не разбираш моята обаче.
П.П. Това е все едно да си девствен и да кажеш че няма да ебеш Тайра Банкс примерно, щото не видиш ли Жизел била по-готина. :mhihi:

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 08 Фев 2008, 22:18

Като го даваш тоя глупавичък пример ето ти гледната точка:

Аз см девствен, но това не ми пречи да избирам с кой да се ебъ, обаче според вас, требва куцо киораво сакато, щом е женско и е с дупка да е злато и да се ебе понеже видиш ли аз съм девствен и немам право на мнение.

или

Примерно ти не харесваш Джулия Робъртс, а харесваш Никол Кидман и аз ти викам: Пич неможе да не я харесваш щото неможеш да не спиш с нея, тя е много по добра от гаджето ти. И освен тва нямаш собствено мнение, а изказваш чуждо такова понеже си я виждал на снимки, а не си спал с нея.

Е и тва ако не ти изясни картинката здраве му кажи!

П.С. Малееееее тоя мой пост като си го чета и е направо за бисерите, чак аз го разбрах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Babuna » 08 Фев 2008, 22:20

Dimo написа:.!

Абе, батка, ти много се въодушеви. Не харесах тона ти, аз не съм целял да те засегна.
Ся няма нужда от толкоз удивитени, а и нищо против нямам твоята кола - тоест боли ме фара кво караш.

И е прекалено хубаво, че си такъв върл читател, не знам що реши, че най-големият? Май ти е кеф да се самоизмерваш с другите? Ти си този, които трябва да се осъзнае, ма да не почваме с меренето на атрибутите, кой колко и кво бил чел... бахти съревнованието :mhihi:

Древният хубаво ти го визуализира с каките. Вярно е, че ти нямаш мнение, а просто взимаш за чиста монета чуждото, така че не се надъхвай прекомерно. :mhihi:

Иначе темата много изпростя.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 08 Фев 2008, 22:36

немога разбера що го клатите Димо толкова
много е прав човека,кво като неможе си позволим р8 галардо или квото и да е друго без значение дали е 300++ коня или кафемелачка 90 кончета и неможе ги коментираме така ли няма право човек да си каже мнението за колата....
не било негово мнение,било чуждо тако че го е прочвел някаде,ами как човек си прави изводи и придобива представа за нещо до което няма възможност да се докосне....ЧЕТЕ интересува се и почва си изграждали лично мнение на база прочетеното за даденото нещо дали е недостижима кола,жена мечта или нещо друго
всеки има право да мечтае и да изказва мнение за каквоти си пойска

Ти какво ще решаваш Бе,акто немаш пари немаш право да решаваш....
еиии мама му стара, а казват че краля е мъртав :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Babuna » 08 Фев 2008, 22:47

Аря ся подайте жалба срещу нас, че ви отнемаме изконното право да мечтаете...

Не ми беше тва идеята.
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 08 Фев 2008, 22:51

на съд на съд всички вие съсипници на нашите мечти на съд :mhihi: :mhihi: :mhihi:

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 08 Фев 2008, 22:56

genezis написа:немога разбера що го клатите Димо толкова
много е прав човека,кво като неможе си позволим р8 галардо или квото и да е друго без значение дали е 300++ коня или кафемелачка 90 кончета и неможе ги коментираме така ли няма право човек да си каже мнението за колата....
не било негово мнение,било чуждо тако че го е прочвел някаде,ами как човек си прави изводи и придобива представа за нещо до което няма възможност да се докосне....ЧЕТЕ интересува се и почва си изграждали лично мнение на база прочетеното за даденото нещо дали е недостижима кола,жена мечта или нещо друго
всеки има право да мечтае и да изказва мнение за каквоти си пойска

Ти какво ще решаваш Бе,акто немаш пари немаш право да решаваш....
еиии мама му стара, а казват че краля е мъртав :mhihi:

Евала, по-точно няма как да го кажеш, дано поне сега схванат поне малко от това което се изписа.
Но кво да се прави робски народ с робска психика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не мисля, че с тона си съм те засегнал, но ако е така не е било умишлено. Разпалих се обаче защото ми се трвърдят някакви аббсурдни неща и едва ли не някой си се опитва да ме храни заради мнението ми! Сори ама за мен тва е комплесарщина, неможеш да ми викаш ти си ламер щот не харесваш еди ква си нова и лъскава кола. Как и по какъв начин съм стигнал до това заключение не ми се коментира, но определено мнението си е лично мое! Не виждам нищо лошо или срамно в това да считам Р8 за уникално красива кола с кенефно съдържание! Въпрос на вкус и лично мнение! Това не осначава че мразя Ауди или че не харесвам някои техни модели и не означава че съм комплексар на тема БМВ, щот карам таава кола.
Колко ми е дълга едва ли ви интересува и нито съм искал да си я меря, нито искам да се доказвам пред някой колко знам и т.н., хората които ме познават добре имат представа, за друготе едва ли има значение. Не целя нищо, освен малко уважение на смея да твърдя професионално ми лично мнение!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата