Yamaha R1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 05 Фев 2008, 14:44

закчо поне преди да се качиш на мотор вземи подпиши една декларация че си съгласен да станеш донор на органи...но офенс но съвсем сериозно ти говоря

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Фев 2008, 15:02

grnka написа:закчо поне преди да се качиш на мотор вземи подпиши една декларация че си съгласен да станеш донор на органи...но офенс но съвсем сериозно ти говоря

Писна ми бе :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Аре няма нужда а. Имам достатъчно катастрофи и падания за да ми
е дошъл акъла. И по-важното е, че има хора, които обичам и не искам повече да ги
притеснявам :idea: :!: :idea: За т'ва аре повече да не чувам
подобни глупости, поне в моята тема. Зимам R1-цата и т'ва е........

P.S. Сори баце ама то не се издържа, секи да ти казва, как не можеш
да караш и как ще се пребиеш. А като ги знам повечето какви карачи
са и откачам. Само на приказки и на позьорщина. Писнало ми е, ей .......
Последна промяна zAcK на 05 Фев 2008, 15:08, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Фев 2008, 15:05

Zack , SHVEDA го има в клипа от Бояна от неделята в "Събори и мероприятия" в едноименната тема :idea: Виж какви ограничители раздава на Р1-цата :twisted: :twisted: :twisted: Това е немотора ...
Момчето много кара ,него съм видял с очите си от аудиторията тук ...

Шаро също кара ,но съм го виждал на АТВ-то на дрифт на педя в бронята на брат ми :mhihi: :mhihi:

Успех и дано вземеш нещо читаво 8)

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 05 Фев 2008, 15:23

бате взимай р1цата и си прави кефа, аз лично ще си взимам пак пистов и пак ще е р1 . пожелавам ти безааварийни км. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Фев 2008, 15:50

zAcK написа:
Overburner - NX написа:Мани го това Р1,вземи си това
http://youtube.com/watch?v=NFGy-A68_vY

:evil: :evil: :evil: Къф ти е проблема пък на тебе бе. Няма ли IRC или
квото е там за лапешниците да ходиш да си дрънкаш глупостите, дали
и пущиняк изклецан :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Абре ти от базик не разбираш ли :?: :evil:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Фев 2008, 18:01

Аз какво съм забелязал, че зак адски много се нерви и дразни и пени като пишат офтопик в негова тема, а като е чужда не е важно. Аре успокой се малко...

Както и да е, относно моторите - Остав ги хорските мнения! Иди покарай малко р1, покарай к5/6 1000, цбр и т.н. И сам си направи мнение. Щото всичко много зависи...аз първия му мотор е бил сузуки и ако си купувам пак мотор ще е сузуки или евентуално дукати. Доста съм изчел за мотори и истината е че между р1 и к5/6 разлика няма. Има но ти едва ли ще е намериш. Затова един савет - иди качи се покарай и то сам ще ти дойде от вътре. Както и да е който и мото р да избереш едва ли ще е лош избор. Макар че се си мисля че 600 кубика се предостатъчни. Евентуа;лно 750-те на сузукито са перфектни.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2008, 18:09

GaD написа:иди качи се покарай и то сам ще ти дойде от вътре.

а забрави... със тая процедура найш кви неща ти идват отвътре да караш... да се чудиш после от де ти е дошло и във какъв филм си се записал :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Фев 2008, 18:38

alx написа:
GaD написа:иди качи се покарай и то сам ще ти дойде от вътре.

а забрави... със тая процедура найш кви неща ти идват отвътре да караш... да се чудиш после от де ти е дошло и във какъв филм си се записал :mhihi:

То ще стане като с оръжието. Иди постреляй и то ще ти дойде, та после
аре земи тая, оная и другата пушка :mhihi: :mhihi: Та по-добре аз да си
избера нещо и да се спра на него, че като се знам тотално ще се объркам :mhihi:

Е ако има кинти щях да зема едно HP2 Sport ама :( :( За мен е важно да
карам мотор, а не да се правя на велик и да показвам мурафети :D
Обичам си моторите и т'ва е. Пример обичам да карам вечер лятото
като има луна без фар :confused: :twisted: А т'ва да се дърпам с
някой и да си мерим пи.ките нещо не ме блазни :confused:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 05 Фев 2008, 18:49

бъзика настрана zAcK R-ките на ямаха не случайно са едни от най продаваните серийни мотори, бях гледал предаване за топ 5 пистарки R1 ги уби всичките, перфектен баланс м/у мощност и тегло, лек за управление, Зимаш го и се изстрелвай. Аз иначе обичам CZ-тата :mhihi: 165кг 22 коня баси кефа :!:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KiNG » 05 Фев 2008, 20:42

Истината е че между CBR,R1 и GSXR няма големи разлики, купуваш който ти харесва повече. DUCATI е DUCATI! 1098 е много красив също и много скъп,има от началото Ohlins-Tеrmignoni-Brembo най-доброто на пазара, на завоите е много по-добре от японските така и на писта, лошото е че на клапаните има ремъци и трябва редовно да се регулират с диапазон и малко скъпо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 05 Фев 2008, 22:59

фърли едно око www.bikez.com като скролнеш наи-долу си избираш марките има и снимки go get r1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 06 Фев 2008, 22:18

SHVEDA написа:Моят съвет е r1.Много бързо ще ти стане бавен,разликата не е много голяма в килограмите,но вървежа е коренно различен.Да малкия е по лесен за управление,по лесно завива,но пък големия има друго окачване,на дълъг път стои по твърдо.Ако ще е преди 2004 гледай добре за скоростите и съединител ,много лесно мотори които са кантарени изтрървават 2-ра,и ремонта е много скъп.Иначе ако можеш си намери юбилейният модел в златно и черно,много красив и рядък.А за останалото,газ колкото може и няма да се плашиш,доста са здрави.Аз имах 2003,миналата година си взех 2006,ако нещо по специфично те интересува питай.

Напълно съм съгласен р6-та ще и свикнеш и бързо ще ти омръзне,единствено несъм съгласен че е скъп ремонта след прецакване на втора скорост по спомени 250лв.и мисля че въжи за по ранните модели преди диодния.А зак се точи за нещо по ново като гледам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Фев 2008, 22:51

са за да не отарям нова тема колко струват курсовете за мотор и каде в софия има оторизирани хора които се занимават с това
и втория ми вапрос е дават ли ти те мотор щото аз няма и ме страх де и имат ли помощни колела за на4инаещи
ИзображениеИзображение
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 06 Фев 2008, 22:55

Кви помощни колела бе Дизелче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
При мен беше следния случай инструктора ми показва едно ЕТЗ-е паркирано под едно ремарке и вика ...Те ти мотор айде ти си... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Фев 2008, 23:00

madpetio написа:Кви помощни колела бе Дизелче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
При мен беше следния случай инструктора ми показва едно ЕТЗ-е паркирано под едно ремарке и вика ...Те ти мотор айде ти си... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е то така се учи най-добре... сам :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата