Ставийски с условна присъда!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Яну 2008, 20:44

чакайте бе кво всички се юрнахте срещу него?
а осъдиха ли онази дето уби 3-ма в Перник....само щото е публична личност трябва ли да го отнася за всички пияни шофьори в България!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 30 Яну 2008, 20:49

И кво стана през тия 4 години ако пак утрепе някой тогава ще влиза а като няма книжка това няма как да стане!? :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Яну 2008, 20:50

ineedmoney написа:чакайте бе кво всички се юрнахте срещу него?
а осъдиха ли онази дето уби 3-ма в Перник....само щото е публична личност трябва ли да го отнася за всички пияни шофьори в България!

Добре бе значи утре ако някой твой близък го блъсне пиян шофьор с хамър и го остави инвалид за цял живот, или още по-лошо, пак ли така ще мислиш? Пак ли ще кажеш - "ми щом Ставийски и оная-от-Перник ги пуснаха, да пускат и тоя"? Бил е пиян, по дяволите. Интересно ми е какво ли си мисли човек, който участва в кампания "Не карайте пили", качвайки се пиян в колата си, и карайки като луд?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 30 Яну 2008, 21:15

2advanced написа:Според мен тая присъда е напълно адекватна и на място...
Писна ми да гледам по телевизията някви точно малки и нищожни хорица дето видиш ли щото е известен трябва в каторгата да го пратят, щото цел живот са ги мачкали и те сега да си върнат...толкова са ми елементарни такива хора, че няма накъде... :evil: Ама ако него го бяха убили щехте сички да се редите на опашка пред Невски като на Гунди...нема такова лицемерие обаче :confused:
Наистина бързо се забрави какво е направило момчето за нашата страна, ама такава ни е психиката само да храниме, щото само това можеме...
Имам чувството, че някви хора чакаха в засада само да се издъни Ставийски и директно - смърт, разстрел, каторга...
Не го оневинявам за постъпката му, за недомисленето и така нататък, но всеки има право на втори шанс...и ако това е така, а то трябва да е така - той именно е човека, който може би най-много го заслужава...
Защо не се нахвърляхте така срещу маргините?? Дето заради кървавата им дрога са умрели стотици виновни и невинни...щото сте мишки...ма като дойде време да се храни сте на първия ред нали..
Що не уволнят и затворят за 2 години ефективно полицайчетата дето са го спряли преди това - никой не знае, важното е Ставийски да е на топло доживот щото е известен...
Никой не е перфектен, няма и да има такъв...
Станала е белята - ок - фатална е - ок - вярвам, че през целия му живот ше му минава пред очите и това е достатъчно наказание, не мисля, че неска ще излезе по кръчмите да празнува, че присъдата е условна...
Добре, че тоя път съда не се повлия от общественото мнение...че зе да му става практика от случая с оня турчин дето помете автобуса в Бяла..оказва се, че шофьора на автобуса е карал с 1 и нещо промила и не е спрял на знак СТОП....иначе да - момчето е виновно задето камиона му не е бил в изправност. Далече ще стигнеме с тая правосъдна система.
А и друго ми е интересно - друсани и пияни чужденци колят Българи едва ли не всекидневно, защо не чух някой да се възроптае срещу това...
естествено дай първо да вкараме човека дето ни донесе световна титла и толкова златни медали, до живот пък после ще мислиме..
Колко лицемерие има в тая страна наистина....
:evil: :evil:

добре бе колега дай да говорим по финансов аспект...аз съм оставил тук в БГ около 100.000 евро досега груби сметки о 99 до ден днешен...полага ли ми се да убия един човек или двама??да знам да извадя разрешително една броня пред колата и да мачкам 3-4...мога ли?или после ще има "дееба и гърчолята смотан кой му даде книжка на тоя?" и да гния 15 години...понеже съм дал 100.000 непряко в държавата и съм спечелил 2-3 медала като се въртя като педал на едно ледено езеро...а кажи бе левент??ако това ти беше брат или баща от ония умрелите??нямаше ли да вайкаш бе??мноо си прост брат ми...нека да дадем "свободното" на всички олимпийски атлети и т.н. да убиват по двама трима и т.н. нали и те са дали на тая държава бе??? ай вземи си мии зъбите и бегай на леглото и вземи го разкажи това на бащата и на майката на починалия,синко мамин! "той дал на българия " дал ви по един х** сега и ви се смее зад гърба ви щото такива простьовци като тебе го подкрепят плюс няколко парички и това е батка....това е живота бе батеее веселба дозори както вика и илианчо....

който напише такъв пост като на уважаемия колега по нагоре идете да се прегледате на психиатрията
аман от келеши бате...стависки се насраха да го галят педерунгела с педерунгел вместо да си поеме отговорността като мъж....майка му баща му и оная баба му един път не казаха "съжаляваме от все сърце на родителите на децата" направиха един театър все едно ония пич с хондата нарочно се насочил към хамера...за пръв път ще го кажа и за последен...наистина важи лафа "прост народ проста държава" и веднага се сещам за горния пост...ай лека

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 30 Яну 2008, 21:45

prosto има деца които умишлено дразнят винаги искат да са в опозиция може би защото са мижитурки и другите ги мачкат а пред компа са смели

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Яну 2008, 21:59

мдаам,говорейки за справедливост..."41-годишният И.П. От село Сандрово е бил глобен с 200 лева от русенския районен съд за побой над дете, предаде БГНЕС.
В ранния следобед на тролейбусна спирка в централната градска част той набил 12-годишно момче. Пристигналите полицаи го усмирили и му написали акт по указа за борба с дребното хулиганство." :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 30 Яну 2008, 22:01

Смех! Най-скъп ще е ремонта на джипа. За съжаление наше,това ше се окаже самата гадна истина.Правосъдната система се издъни за пореден път,.......жалка истирия.Нека всеки сам за себе си да си наорави извод...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 30 Яну 2008, 22:09

grnka написа:
2advanced написа:Според мен тая присъда е напълно адекватна и на място...
Писна ми да гледам по телевизията някви точно малки и нищожни хорица дето видиш ли щото е известен трябва в каторгата да го пратят, щото цел живот са ги мачкали и те сега да си върнат...толкова са ми елементарни такива хора, че няма накъде... :evil: Ама ако него го бяха убили щехте сички да се редите на опашка пред Невски като на Гунди...нема такова лицемерие обаче :confused:
Наистина бързо се забрави какво е направило момчето за нашата страна, ама такава ни е психиката само да храниме, щото само това можеме...
Имам чувството, че някви хора чакаха в засада само да се издъни Ставийски и директно - смърт, разстрел, каторга...
Не го оневинявам за постъпката му, за недомисленето и така нататък, но всеки има право на втори шанс...и ако това е така, а то трябва да е така - той именно е човека, който може би най-много го заслужава...
Защо не се нахвърляхте така срещу маргините?? Дето заради кървавата им дрога са умрели стотици виновни и невинни...щото сте мишки...ма като дойде време да се храни сте на първия ред нали..
Що не уволнят и затворят за 2 години ефективно полицайчетата дето са го спряли преди това - никой не знае, важното е Ставийски да е на топло доживот щото е известен...
Никой не е перфектен, няма и да има такъв...
Станала е белята - ок - фатална е - ок - вярвам, че през целия му живот ше му минава пред очите и това е достатъчно наказание, не мисля, че неска ще излезе по кръчмите да празнува, че присъдата е условна...
Добре, че тоя път съда не се повлия от общественото мнение...че зе да му става практика от случая с оня турчин дето помете автобуса в Бяла..оказва се, че шофьора на автобуса е карал с 1 и нещо промила и не е спрял на знак СТОП....иначе да - момчето е виновно задето камиона му не е бил в изправност. Далече ще стигнеме с тая правосъдна система.
А и друго ми е интересно - друсани и пияни чужденци колят Българи едва ли не всекидневно, защо не чух някой да се възроптае срещу това...
естествено дай първо да вкараме човека дето ни донесе световна титла и толкова златни медали, до живот пък после ще мислиме..
Колко лицемерие има в тая страна наистина....
:evil: :evil:

добре бе колега дай да говорим по финансов аспект...аз съм оставил тук в БГ около 100.000 евро досега груби сметки о 99 до ден днешен...полага ли ми се да убия един човек или двама??да знам да извадя разрешително една броня пред колата и да мачкам 3-4...мога ли?или после ще има "дееба и гърчолята смотан кой му даде книжка на тоя?" и да гния 15 години...понеже съм дал 100.000 непряко в държавата и съм спечелил 2-3 медала като се въртя като педал на едно ледено езеро...а кажи бе левент??ако това ти беше брат или баща от ония умрелите??нямаше ли да вайкаш бе??мноо си прост брат ми...нека да дадем "свободното" на всички олимпийски атлети и т.н. да убиват по двама трима и т.н. нали и те са дали на тая държава бе??? ай вземи си мии зъбите и бегай на леглото и вземи го разкажи това на бащата и на майката на починалия,синко мамин! "той дал на българия " дал ви по един х** сега и ви се смее зад гърба ви щото такива простьовци като тебе го подкрепят плюс няколко парички и това е батка....това е живота бе батеее веселба дозори както вика и илианчо....

който напише такъв пост като на уважаемия колега по нагоре идете да се прегледате на психиатрията
аман от келеши бате...стависки се насраха да го галят педерунгела с педерунгел вместо да си поеме отговорността като мъж....майка му баща му и оная баба му един път не казаха "съжаляваме от все сърце на родителите на децата" направиха един театър все едно ония пич с хондата нарочно се насочил към хамера...за пръв път ще го кажа и за последен...наистина важи лафа "прост народ проста държава" и веднага се сещам за горния пост...ай лека

Кво ме псуваш бе приятелю, още малко ше кажеш, че ставииски брат ти е убил...то си пролича кой е от село...аз съвсем културно си казах мнението, даже подчертах че е лично такова ти ше ми се правиш на големиО мъж, така ли бе малака?! Върни се когато можеш да ми отговориш културно на мнението..
А са пали си италианския боклук и не ме занимавай...ТКЗСар!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 30 Яну 2008, 22:11

А Ставийски колко голям мъж е - еми по-голям сигурно от тебе щото се призна за виновен а?
Мишу - а ти кой беше? хаъхаъх
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Яну 2008, 22:38

2advanced дай малко по кротко,ти си изказваш мнението,колегата също.
То оставаше Ставийски да каже че е и невинен,и чак тогава щеше да ми падне в очите тотално.
Пак казвам,за мен той е виновен и трябваше да получи справедливо наказание,заради това че е употребил алкохол пи ПТП-то.
Щом съда е решил така,значи "почти" го е признал за невинен,щото ако беше друг обикновен човечец,решението щеше да е съвсем друго.
В крайна сметка ме боли шишарката,ние да сме живи и здрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 30 Яну 2008, 23:11

grnka написа:.....

...наистина важи лафа "прост народ проста държава" и веднага се сещам за горния пост...ай лека

...на мен ми е мъчно, като чуя подобно изказване но в ред случаи е прав, то не може сумай ти години "не били компютри а компоти" и после читава държава....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Яну 2008, 23:31

няма значение кои какво е направил за БГ ако ще и папата да е ... да не зачеквам една стара тема че пак ще се лудне с ОФФ .. но след като е утрепал човек .. сори ... условна :shock: .. какво да кажа освен .. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ;)
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Яну 2008, 23:59

2advanced, наистина по-добре престани да се обаждаш. Само се излагаш. :confused:

А за присъдата: не съм очаквал нещо различно. Неестествено и странно ми е в България някоя известна личност да бъде в затвора. И съм сигурен, че не съм единствен, просто сме свикнали да няма такова нещо.
И според мен едното нещо, че е допринесъл за страната няма нищо общо с другото - катастрофата.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 31 Яну 2008, 0:09

Къвто мъж да е и квото и да е направил .... той е УБИЕЦ ;) ...
Начи аз така ги виждам нещата ... Ставийски е бил с некви, някъде ... нашмъркал се, цокнал няколко водки .... и рекъл да мръднат някъде с Хамъра. Щото той нали олимийски шампион и голяма работа с голяма кола за много пари ... почувствал се е като господ. И яко газ, щото бърза за някъде ... и хоп ... прегазва хората ... ся малко чупки стойки ... като плати всичко и като се потули всичко, ще каже .... ебал съм ги ... хоп на още по-скъпа и по-бърза кола ... и може и без книжка да кара ...
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 31 Яну 2008, 0:19

комшията ми за това че плюеше по хората минаващи под терасата му за това че се беше прикачил към чужди телефони и кабелна го осъдиха на 2 год условна с 3 год изпитателен срок.Ми нямам думи чисто просто-къде е таа Европа-за кво влязахме в тоа Евр.съюз-----корупцииияяттаа си продължава
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата