просто за да споделя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 27 Яну 2008, 23:01

petio_petiov, аз одавна знам че не са еднакви мъжете /а и жените/! ;) А Боби е поредното доказателктво за това!
Избягвам да споря с вас /мъжете/, когато има подобни теми - който каквото иска да казва, че жените били еднакви, материалистки, че само парите гледали, че изневерявали, че нз си какво още, всеки да мисли каквото иска. :winky:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Яну 2008, 23:17

бате знш ли каква идея ми дойде :D
що не хванеш да й напишеш едно стихотвореие на ръка и да й го пратиш по пощата със сигурност ще остане очарована гаранте :idea:
ако искаш мога да ти дам някое и друго готово ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 27 Яну 2008, 23:30

bobi_maxo написа:Пич преди няколко години(15) имах едно момиче, беше тиха, скромна, нямаше някакви претенций, абе просто си исках тя да ми е жена.
Излизах няколко пъти с нея, но бях млад и буен и я заебах заради една която беше нахакана, 1 година по-голяма, и аз си викам е това е Любов( с главно Л).
Влюбих се, хлътнах, направо се побърквах с нея.
Но влязох в казармата, идваше, чакаше ме да си дойда, пишеше ми хубави неща.
Докато не дойде денят в който получих писмото от рода на: "Станахме трима, познай кой е излишния!?".
Естествено не й написах: "Идвам си в неделя, познай кой ще остане!!", а аз забих глава в земята и си рекох:
"Господ ме наказва заради другата, тя е пич а аз я зарязах, но си обещавам че когато се уволня(след 1 година) ще й се обадя и ще направя всичко възможно тя да е майката на мойте деца!".
След като се уволних събрах смелост и се обадих, сърбал съм си попарата заради преди това, но съм издържал и сега тази жена е майка на децата ми!

Поеми си вината и унижението, махни ги тия глупаци дето разправят че има и други жени те са коплексари, изтинският мъж си поема вината и последствията от свойте постъпки!!!!!!

Пожелавам ти УСПЕХ!

:P
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 28 Яну 2008, 1:06

прочетох всички мнения до тук наистина не съм очаквал че толкова хора ще пишат по темата и наистина съм ви благодарен че се отзовахте и че ми давате съвети.Лошото обаче е че сега звъннах на брат и за да ми даде новия и номер но той отказа обясних му че съм глупак и съжелявам и че наистина искам да и се обадя но той нормално...наранил съм малката му сестричка държеше се гадно с мен.Казах му че щом не желае да ми даде номера и ще отида до Варна да я потърся ,а той ми каза И КЪДЕ ЩЕ Я НАМЕРИШ ТЯ ЖИВЕЕ В НОВА КВАРТИРА и така нямам никакви кординати нищо за нея...и просто незнам.Но въпреки това няма да се откажа ще разпитвам и дано някой ми каже къде е.Колеги аз ще ставам просто искам да ви дам един съвет наистина тя може да не се върне при мен но вие не правете моята грешка ако сте се разделили скоро с момичето си и размишлявате в момента и се чудите какво да правите не му мислете ами веднага и се обадете и и кажете че я обичате защото като мине време вече нещата са по трудни.Не си мислете...така трябва да е трябва да си жиея живота и тн както аз си мислех и да се чуствам едва ли не задушен защото наистина няма по хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.Наистина ми е гузно че занимавах цял форум със себе си но имах нужда да чуя и мнението на странични хора които не ни познават и 2та.Просто разберете че ако едно момиче е била до вас в трудни моменти и ви е помагала то е защото държи на вас и трябва да го оцените.Всеки човек има моменти в живота когато расъждава така.че ще му е по добре без другия ,че трябва да има бройки и това те прави голям герой но не е така...това е просто секс и можете да го получите и от човека до себе си не е нужно да турсите други.Не търсете бройката за д амогат да ви мислят за големия пич и да се хвалиш на приятелите си еййй батка опънах още една снощи .Повярвайте в любовта и се постарайте да не я загубите ,а ако мислите че сте я загубили не се отказвайте а опитайте отново.Това с букета наистина ми хареса много ако намеря кординатите и във Варна ще и праща всеки ден по една роза.Тъпо е нали да живееш в заблудата че не обичаш някой и да мислиш ,че ти е добре така и когато го заебеш и получиш уж това което си искал да се почустваш изведнъж самотен и празен и да осъзнаеш чак тогава че я обичаш.ТЪПАК СЪМ И ТО НАЙ ГОЛЕМИЯ.Още веднъж благодаря на всички и мерси за отделеното време.лека вечер

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: просто за да споделя..

Мнение от ka4i » 28 Яну 2008, 1:07

Кажете на човека до вас колко много значи за вас...

pp.Toку що го направих и ще спя спокойно.

пп2.Съжелявам за теб и се надявам дя си я върнеш.УСПЕХ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 28 Яну 2008, 1:27

maniaka81 написа: ...

Бате имаш ли някаква нейна снимка да ми дадеш,имам един авер дето учи във Варна и може да свърши работа ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Яну 2008, 1:32

бАСИ тука стана официалния форум на лична драма не на бмв,тва трябва да има някаква възрастова границжа ли не знам пубери да не пи6ат тука,аре заключваите! :twisted:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 28 Яну 2008, 1:37

пиша в раздел ИЗВЪН ТЕМАТА не там където се пише за колите.Преди всичко сме хора ...но щом смяташ че това се е превърнало в лична драма и че няма място тук добре заключете я !!!

Потребител
Аватар

Мнение от g-ca M-kova » 28 Яну 2008, 2:03

Nukem написа:бАСИ тука стана официалния форум на лична драма не на бмв,тва трябва да има някаква възрастова границжа ли не знам пубери да не пи6ат тука,аре заключваите! :twisted:

Сега, ако искат пак да ме накажат, но ще кажа, че тук не е и място за пенионери и старчета, които не ги вълнува това, защото им е минало времето и си лъскат сами вкъщи!
p.s: И ако обичаш не ме заплашвай с ЛС, не ти отива на възрастта, за която претендираш! :roll:
maniaka81 написа:пиша в раздел ИЗВЪН ТЕМАТА не там където се пише за колите.Преди всичко сме хора ...но щом смяташ че това се е превърнало в лична драма и че няма място тук добре заключете я !!!

А ти се стегни и не се повлиявай толкова от чуждото мнение! Виждаш, че повечето от пичовете ти съчувстват /и за някои от тях това е нетипично/, та ше обръщаш внимание на някакъв комплексар! Хайде и успех с мацката! ;)
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 28 Яну 2008, 2:24

Съчувствам ти колега, ама не ги взимай толкова насериозно нещата...жени за забавление бол....пък и такива за влюбване има...не бързай да си играеш на семейство, млад си още ;) Не си идиот...нормално си е така, живот ;) Обаче ако си прекъснал висшето зарди това...вече наистина не си трезво мислещ ;)

Две скромни съветчета от мен...
Никога не признавай на гадже, че си сбъркал (защото не си) и никога не се обяснявай ;)
Бъди й верен дотолкова, че да не разбира кога й кръшкаш ;)

Ако ти е толкова мерак да имаш момиче до себе си...имай си една, лъжи я, че я обичаш, сваляй й звезди, зарибявай я...пък в свободното време си се забавлявай с други ;) Едното не пречи на другото :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 28 Яну 2008, 13:47

бате мерси за съветите ;) ама се придържам към мнението на повечето от пичовете.И ми се струва тъпо да свалям звезди на някой а преди тва да съм опрайл неква друга тъпо е щото никой не го заслужава това...А и едното да не прече на другото не съм съглсен щото ако си плющял цял ден няква к**ва и после отидеш при твоето момиче едва ли ще се държиш много добре ,то се осеща като си дръпнат...Пък и ако искам да ходя по други защо ми е момиче което да лъжа по добре да не съм с нея и да си ходя отколкото да я тормозя така.А и не смятам да лъжа някой за това дали го обичам или не.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Яну 2008, 15:25

Батка прочетох цялата ти тема , явно си свястно момче , но си направил някои грешки и си постъпил пребързано - на всеки се случва . Опитаи се да намериш момичето и да и обесниш че съжаляваш и т.н. дано се оправите , а телефона пробваи да намериш от някои неини приятелки или общи познати, Успех
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 28 Яну 2008, 15:47

Лоша работа е твойта ! Но трябва сам да намериш пътя си, а не да вярваш на този и онзи. Послушай сърцето си и направи нещо. Все пак помисли какво ще е добре за нея. Не е хубаво да си играеш с чувствата на хората.

Ако питаш мен, без да знам каква е била връзката ви, може би ще е добре и двамата да продължите напред. Все пак с гадже още от училището има някои усложнения, които ще изпитате на по-късен етап ако отново се съберете.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 28 Яну 2008, 18:42

Ако все пак ти прости и се върне при теб,да знаеш,че нищо няма да бъде същото...Тя ще си има едно наум и ако е писано да сте заедно,ще бъдете,но ако тя не може да превъзмогне болката,която си и причинил забрави за щастливо и дълго бъдеще заедно!
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Яну 2008, 19:18

пич, ако толкова държиш на тая мацка - пали бимата и бягай към варна - недей я търси по телефона :!: иди до тях с некво цветенце ... ся квот намериш .. все пак е зима :mhihi: и й кажи в очите кво е положението, че я цениш и т.н.... общо взето - кажи й първия ти пост в таа тема :winky: седнете, поговорете си, припомни й хубавите мигове, които сте имали ;) за 2 години сте имали милиони мигове, припомни и нещо нежно, което си правил за нея... разчувствай я малко, все пак ако има чувства към тебе - ще си проличи ;) направил си грешка че си се обадил на брат й според мен.... щото ся ще я надъха с/у теб :evil: но иди и я намери :idea: и според мен не си е сменила квартирата - това са мухабети на батко й.... знаеш къде учи - има хиляди начини да я намериш - постарай се ;) и според мен ще си струва :)
НО :!: :!: :!: ако питаш мен - недей се занимава :) след няколко месеца ще разбереш че има и други момичета :) както каза една от колежките .... трудно ще бъде същото за жалост.
и ако все пак държиш да бъдеш с нея ... покажи и го... бори се :!: БМВ групата сме зад тебе и ще помагаме кой с квот' може ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата