Есе за Любовта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 21 Яну 2008, 23:29

добре бе май** му стара... не моъ си обяснЪ едно нещо... толкова ли са прости мъжете, че за едни цици и един гъз се правят на роби и харчат половината си заплата че и повече.... бахти... ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕЕЕЕ :help: :help: :help:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Яну 2008, 23:50

Turbo_Ted написа:добре бе май** му стара... не моъ си обяснЪ едно нещо... толкова ли са прости мъжете, че за едни цици и един гъз се правят на роби и харчат половината си заплата че и повече.... бахти... ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕЕЕЕ :help: :help: :help:

е че как няма да давам половината си заплата и повече,като след като момчето от автомивката я изкара от клетката се огледаш в боята,качиш се,включиш на 1-а потеглиш,стигнеш до 3-а и спреш на светофара и изчакаш зелената стрелка да светне,да вкараш отново първа да смачкаш десия педал и да осетиш как гумите пищат от болка,задницата ти се занася към тротоара,да видиш закачливите погледи на девойчетата на спирката на рейса да изправиш колата и да отпрашиш на някъде,където този звяр ще ти се подчинява на всичи заповеди който му дадеш :twisted:

чай че се отплеснах :uups: та по темата в инатерес на истината има една приказка:
"Не е луд тоя който яде баницата,а тоя който му я дава!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 21 Яну 2008, 23:57

Не че нещо ... само че и на мен ми с еструва, че темата не е точно за тоя форум. Не съм много стар юзър, но чета от близо 3 години форума, е не е това което беше, жалко ... преди всеки ден имаше поне по една тема, която да ме заинтригува, нещо свързано ако не с бмв-та, то поне с коли, е да ама не. ... things will never be the same :)
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 22 Яну 2008, 0:28

HammaN написа:Не че нещо ... само че и на мен ми с еструва, че темата не е точно за тоя форум. Не съм много стар юзър, но чета от близо 3 години форума, е не е това което беше, жалко ... преди всеки ден имаше поне по една тема, която да ме заинтригува, нещо свързано ако не с бмв-та, то поне с коли, е да ама не. ... things will never be the same :)

ами... колкото повече жени има на едно място... толкова повече космополитан теми бате :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 22 Яну 2008, 1:23

Няма смисъл толкова да му мислим. Убедил съм се многократно. Алкохол, коли и секс и после си достатъчно тъп, че да си щастлив :mhihi: .

Повечето жени не са стока. Също като мъжете. И старите ни баварци не са т'ва, което бяха преди 15 години :mhihi: . Ма няма да пускаме теми за всичко я :) !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 22 Яну 2008, 3:21

BMWMHartge написа:на 22 години съм :mhihi:

Ехей, приятелю, та ти си още в началото... :wink:
Прочети внимателно стиховете по-долу и... живот и здраве... след 20 години пак ще си говорим, ако искаш. ;) :D

БЕЗ СЪЛЗИ
(изп. Стефан Данаилов)

Колко е лесно да бъдеш влюбен
на двадесет години.
И колко е лесно
да бъдеш разлюбен...

Прегръщах ветрове.
Целувах дъждове.
Търкалях се в ливадите от влажна нежност.
А когато ме блъсваха
в бездънното “сбогом”,
мислех, че умирам.

Нo ме спасяваха онези мрежи
от млади слънчеви лъчи.
Подскачах върху тях
тъй, както
Децата скачат по пружинени легла.
И смееше се моето лице,
студено от изсъхнали сълзи.
Момичета
като магии
Се виеха около мен.
И свободата съм я чувствал най-добре
след болка от раздялата.

А колко е страшно да бъдеш влюбен
на четиридесет години.
И колко е страшно
да бъдеш разлюбен.

Без “сбогом”.
Без магии.
Без сълзи.
Раздялата не носи свобода.

И мисля, че не умирам.

ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ

П.П. Ако търсиш истинска любов, забрави за сайтовете за запознанства! Каквото и да е написано там, знай, че става дума само за секс... :roll: А и не знаеш точно кой стои от другата страна... :wink:
Последна промяна stozashto на 27 Яну 2008, 9:20, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 22 Яну 2008, 6:41

Евала на колегата отгоре... А иначе за всички които смятат че 87% от жените гледат пари един поздрав - Мира и "Дай ми дай" ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 22 Яну 2008, 8:30

jk написа:Евала на колегата отгоре... А иначе за всички които смятат че 87% от жените гледат пари един поздрав - Мира и "Дай ми дай" ;)

даже 97% :mhihi: :mhihi: ма колега то няма лошо да имаш пари, стига да си достатъчно умен за да разполагаш с тях...щото ако не си достатъчно "пораснал" има хиляди желаещи(и без жените) да те отърват от тях :mhihi: :mhihi: :twisted:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Яну 2008, 10:59

мен па ме взеха беден като мишка -начи си се обичаме ! важното е либов да има-другото си идва само! нема друго,което да замести обичта-никви кинти не помагат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 22 Яну 2008, 11:12

SKISA написа:мен па ме взеха беден като мишка -начи си се обичаме ! важното е либов да има-другото си идва само! нема друго,което да замести обичта-никви кинти не помагат
Много вярно.Да. :D
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 22 Яну 2008, 15:33

2advanced написа:.....даже 97% ....

Чак пък толкова :roll: Повечето ми познати не са такива. С едно- две изключение, ама тях всички ги знаят каква стока и не се занимават с тях.
Аз лично не обичам да ми плащат сметките по заведения, приятелят ми не е длъжен да ме издържа, да ми купува парцалки и т.н. Не бих била с човек са заради парите му.
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 22 Яну 2008, 15:49

Ей така от общи познати се запознавам с една звезда - напудрена,китосана .......
И на следващият ден и се обаждам и си чукнахме среща, отиваме да пием
по нещо и си бъбрим и тя ми забива въпроса " ...... ти каква кола караш" при което аз и казвам, че отивам да си купя цигари и не се връщам.
Преди 3 дни се засякохме за минута и тва тъпото парче още неможе да разбере защо съм си тръгнал ........ :evil:

Според мен процемтите скачат към 98% ;)

Друг случайговорим си с една булка и тя ми обяснява новият и колко разполагал,какво карал,какво дрънкуляци и плазма и подарил ......
И мен ме хвана яд и и казах, че след като си тръгне и си обере всичко п****.а смотана ще остане с ебането и цветния телевозир ....
Разплака се парцала и си тръгна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 22 Яну 2008, 16:23

Wenzy написа:
И мен ме хвана яд и и казах, че след като си тръгне и си обере всичко п****.а смотана ще остане с ебането и цветния телевозир ....
Разплака се парцала и си тръгна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

подкрепям те с 2 ръце :bowdown: евала
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 22 Яну 2008, 17:10

Абе каквото и да си говорим, ВСЯКА жена поглежда и към портфейла. Все пак на тях подсъзнателно им е заложено да търсят някаква сигурност за бъдещите си деца. Дори и сама да изкарва пари, пак ще погледне в джоба ти, защото на никоя жена не би й било приятно да бъде с някой безделник и да го издържа..
Проблема е, че някои са толкова алчни, и в същото време - мързеливи и глупави, че превръщат тялото си в бизнес - използват чувствата на човека до себе си, за да изстискат парите му. По този начин продават любовта си за материални неща - дрънкулки, коли и т.н.
Странно е също и как някои жени "измерват" любовта на партньора си по това колко пари харчи за тях..
Много хора мислят, че щастието е пари. Едва когато вече ги имат, разбират, че парите са лукс, с който бързо се свиква, но не и щастие. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 22 Яну 2008, 18:12

Жените поглеждат към портфела ама и мъжете биха поглеждали, ако беше по-срещано явление жените да изкарват пари. Аз нямам против някоя кака да ми купи по-ново БМВ. Със сигурност няма да я обичам повече.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата