колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
Модератор: Общи модератори
Рекорда на старата ми работа като личен шоФер ми е ~52 часа, вярвате ли, че задника ми беше с абсолютно същата форма като седалката на колата, сигорно и перфорациите по кожата са се били отбелязали
Иначе най-дълго без почивен ден съм работил 30 дена, от 9:30 до 20:30 включително и на коледа и нова година

Иначе най-дълго без почивен ден съм работил 30 дена, от 9:30 до 20:30 включително и на коледа и нова година

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
13 часа нощна смяна в печатница докато се прибирах на няколко пъти за малко да заспя по пътя в снегът
като се прибрах направо паднах на леглото и заспах като заклан и спах около 12 часа

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
На мен и двете ми звучат много лесно.
Ако има сред вас мораци само те знаят какво е да опънеш договор 8 месеца без почивен ден в прегръдките на океана
А там си клати, и нема къде да избягаш...
Ако има сред вас мораци само те знаят какво е да опънеш договор 8 месеца без почивен ден в прегръдките на океана

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
секи говори за работа .. а що си мислите че да лежиш по цел ден е лесно .. я пробвайте да лежите по 10 часа секи ден и после да ви питам

19 часа с 45 мин. почивка.
Бях 2-ра смяна, от 15:00, даже от 14:30-14:45 някъде, после нощна, до към 8 сутринта, газ към университета, че в 9 часа имам упражнение, прибрах се умрях направо в леглото, спах от 11 до 14 и после в 15 пак на работа. Вечерта направо като свърших смяната в 10:30 се прибрах, не мога да сваря да легна.
По него време бях още складов работник и се бачкаше здраво.
Бях 2-ра смяна, от 15:00, даже от 14:30-14:45 някъде, после нощна, до към 8 сутринта, газ към университета, че в 9 часа имам упражнение, прибрах се умрях направо в леглото, спах от 11 до 14 и после в 15 пак на работа. Вечерта направо като свърших смяната в 10:30 се прибрах, не мога да сваря да легна.
По него време бях още складов работник и се бачкаше здраво.
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Sparco_Racing написа:67 часа зад бара ... (работих барман на к.к.Златни Пясъци)
Пич ти си откачил

А моя наи дълак работен ден е 36 4аса (дневна Нощна Дневна)
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ако ученето се смята за работа...
Тея които са учили във ВИАС знаят за какво става дума по време на заверки...
10 дена без ни една минута сън... Към 4тия ден очите ти те изоставят....Погледа се премрежва... Всичко ти се отпуска... Накрая си спомням че на 10тия ден се прибирах в 94 и съм се подпрял на кръглото това ( дансинга му викахме ) и си стоя такъв с лице към средата...Някъв пич се наведе да си пробие билетче зад мене... И без да искам съм заспал прав и врата ми се е отпуснал и му счупих носа с глава... Кофти гледка де...
Иначе най-дълго без почивка...Точно 6 месеца... Всеки божи ден на работа... Това в САЩ...
Тея които са учили във ВИАС знаят за какво става дума по време на заверки...
10 дена без ни една минута сън... Към 4тия ден очите ти те изоставят....Погледа се премрежва... Всичко ти се отпуска... Накрая си спомням че на 10тия ден се прибирах в 94 и съм се подпрял на кръглото това ( дансинга му викахме ) и си стоя такъв с лице към средата...Някъв пич се наведе да си пробие билетче зад мене... И без да искам съм заспал прав и врата ми се е отпуснал и му счупих носа с глава... Кофти гледка де...
Иначе най-дълго без почивка...Точно 6 месеца... Всеки божи ден на работа... Това в САЩ...
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
14 дена или 2 седмици "World Of Workraft" ако това се брои
Само излизахме от залата за по бани4ка и да презередим с кафета
Добре че си взех БМВ и се излекувах от тея компютри

Само излизахме от залата за по бани4ка и да презередим с кафета

Добре че си взех БМВ и се излекувах от тея компютри

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- kompi
- младши ентусиаст
-
Deadgame написа:Аз имам и свои личен рекорд по спане едва ли някои го е минавал 38 4аса без да стана даже да пикая

Сучииии!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Deadgame написа:Аз имам и свои личен рекорд по спане едва ли някои го е минавал 38 4аса без да стана даже да пикая
еееее батка ти си най-големия, аз съм правил 24 часа точно ама ставах да пикая

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- kompi
- младши ентусиаст
-
като наведнъж, с около 2 4аса по4ивка от едната до другата работа и до третата ,и пак до първата
49+ часа(бяхме с Babuna ,повечето го знаете от Форума)-2006-USA. A това лято бях пак в Щатите-рекорда ми е 84 дни(без нито един изклучение) по средно 14-16 часа дневно!
И вече след първия месец свикваш
Тва е ,а сега 4 месеца нищо не правя сериозно освен да уча-"живота е един кръговрат......"
Поздрави

И вече след първия месец свикваш

Тва е ,а сега 4 месеца нищо не правя сериозно освен да уча-"живота е един кръговрат......"
Поздрави

Сучииии!