Как е в големия сняг колеги???
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
re
И аз съм доволен като за кола със задно.Гумите ми са мишелин алпин ,нови а и ASC-то помага много ,доволен съм,обаче неможе да се мери с баничарката ,с вериги е направо като БТР с нея влизам навред и най важното е ,че и излизам 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
f
Комбито е перфектно за сняг. Миналата година с НОКИАН уинтер не вървеше така, сега с мишелин а3 е перфектно и стабилно. От платения паркинг само аз и един мерджан успяхме да излазим:-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Аз вчера се прибрах от Русе за София и няма такъв екшън беше като на война, след 20-тия км. кой без броня кой без фар, тежки катастрофи не видях ама повечето от колите бяха с липси
Иначе съм доволен, задното много добре се представи вчера (не съм бутал грам) , а много "предняци" вече плакаха

Иначе съм доволен, задното много добре се представи вчера (не съм бутал грам) , а много "предняци" вече плакаха

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
gigaset написа:или просто лека задница на компакта.
и аз стигнах до същия извод след като не можах да излезна от паркинга и се окопах в сняг

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- dzhibarov
- Потребител
-
- Кара: 316i Е46 седан
- Мечтае да кара: магарешка каручка
Вчера се прибирахме с малкия /10 месеца/ от Разград до Варна във виелицата с Е36 compact 98г. с нови клебер крисалп съм и няма проблеми. Предния ден минахме от Карлово през Шипка пак в заснежен и заледен проход. Не е като Вектрата дето карах преди но има значение "задкормилното устройство" с опита си и гумите!
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
Вчера и днес не съм се спирал и колицата супер си върви на всякъде без проблеми да бутам или да закъсам 

Здравейте,
Преди всичко колкото гумите да ви са нови и колкото окачването ви е да е наред все пак това е лед и трябва да внимавате много. На 02.01.2008 към 03:00 когато ме хвана снега на магистралата колата ми хареса как се държи с новите гуми и с новите амартисьори на пътя, даже видях джипове излезнали от пътя, превъртяли коли с предно задно и т.н като пристигнах в София тъкмо си казах че ще си легна и ще си почина но съм настъпил дявола по опашката сигурно с 50 км/ч на 4. предавка по цариградско колата изведнъж си смени ротата и каквото да опитах се спрях на мантинелите сигурно предните гуми смениха коловоз или настъпих някоя бучка лед но заради пресния сняг нищо не видях и не можах да реагирам на време, радосното за мене е че нямаше никакви коли и скороста ми не беше висока.
Както и да е, винаги да имате едно на ум като карате може да имате всякакви екстри и всичко да ви е наред но се случват и такива неща.
Поздрави и внимателно
Преди всичко колкото гумите да ви са нови и колкото окачването ви е да е наред все пак това е лед и трябва да внимавате много. На 02.01.2008 към 03:00 когато ме хвана снега на магистралата колата ми хареса как се държи с новите гуми и с новите амартисьори на пътя, даже видях джипове излезнали от пътя, превъртяли коли с предно задно и т.н като пристигнах в София тъкмо си казах че ще си легна и ще си почина но съм настъпил дявола по опашката сигурно с 50 км/ч на 4. предавка по цариградско колата изведнъж си смени ротата и каквото да опитах се спрях на мантинелите сигурно предните гуми смениха коловоз или настъпих някоя бучка лед но заради пресния сняг нищо не видях и не можах да реагирам на време, радосното за мене е че нямаше никакви коли и скороста ми не беше висока.
Както и да е, винаги да имате едно на ум като карате може да имате всякакви екстри и всичко да ви е наред но се случват и такива неща.
Поздрави и внимателно

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
gigaset написа:колкото и да си свикнал с задното си пързаля.Може и аз да се баркам и в гумите да е проблема или просто лека задница на компакта,но гумите са kleber отзад тук четох много мнения за тях,казват че са добри.
аз съм с такива отзат 205/65/15 и кадето е само сняг смисал няма лед си варвя добре ее естествено ако се праиш на реисинг ще си с вратите напред.А за компакта аз така си карах 2 та дена веригите закачени слизам паля и трагвам.Сега ги свалих защото се сетиха да изчистят главните патища тук в зарата
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
кола с предно и малка маса, (хечбег)
с тесни зимни гуми и с висок просвет от пътя
има .. сериозно предимство
проблема на тези с предно предаване
е че се правят на тарикати .. и слагат две зимни гуми само отпред
а отзад .. некви .. какви да .. е
и става страшно
докато които има БМВ .. знае че не бива да играе на хазарт
слага хубави гуми, много внимава да не поднесе .. и от там .. равния резултат
каквото и да си говорим ..
кола тон и половина с задното предаване
в зимно време не е предимство

с тесни зимни гуми и с висок просвет от пътя
има .. сериозно предимство
проблема на тези с предно предаване
е че се правят на тарикати .. и слагат две зимни гуми само отпред
а отзад .. некви .. какви да .. е
и става страшно
докато които има БМВ .. знае че не бива да играе на хазарт
слага хубави гуми, много внимава да не поднесе .. и от там .. равния резултат

каквото и да си говорим ..
кола тон и половина с задното предаване
в зимно време не е предимство

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Незнам кой с кво предимство е ама аз и шпер нямам бъцнал съм едни алпинки изодзадзе и отпред и съм като джет на пътя. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
t0sh написа:Та може и вие да стигнете до заключението че е въпрос на ГУМИ - и не просто думата 'нови' е важна, а зад нея да няма ласа или дебика![]()
Оооо...тука съм готов да поспоря стабилно

Пак факт - всичко е опит, гуми и отчасти окачването

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Как е в големия сняг колеги???
D_I_V_A_K_A написа:Вървят ли???
много

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5