Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Дано всичко с колегата мине успешно! Бързо възтановяване!
Операцията никак не е безболезнена за съжаление. При мен два счупени и един смазан липсващ.Късмет ако така мога да го нареча е че нямаше изстичане на костен мозък и за това нямам парализа.
п.с. Кои прешлен е засегнат на колегата броят се отгоре надолу.Ако е първи както каза колегата по-горе е на врата? Ако е в кръста трябва да е последния?
п.с.Незнам как може да стане,но ако може да го оперират в Пирогов ще е най-добре.10ти етаж 3та травматология д-р Тифчев може би най-добрия в България в тавматологичните операций.Покрай мен е и фен на марката!
Операцията никак не е безболезнена за съжаление. При мен два счупени и един смазан липсващ.Късмет ако така мога да го нареча е че нямаше изстичане на костен мозък и за това нямам парализа.
п.с. Кои прешлен е засегнат на колегата броят се отгоре надолу.Ако е първи както каза колегата по-горе е на врата? Ако е в кръста трябва да е последния?
п.с.Незнам как може да стане,но ако може да го оперират в Пирогов ще е най-добре.10ти етаж 3та травматология д-р Тифчев може би най-добрия в България в тавматологичните операций.Покрай мен е и фен на марката!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
KickingKing написа:Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...

Ти бате верно си некъф яко зле...сега просто го потвърди тази реплика...
При първа възможност и работеща банка ще преведа пари,дано по-скоро да се оправи Радо...много болно ми стана като видях темата

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
madpetio написа:Дано всичко с колегата мине успешно! Бързо възтановяване!
В този ред на броене излиза, че е един от последните прешлени, просто за операция в Пирогов вечерта на злополуката нямахме готовност да организираме, силите ни стигнаха до Пловдив, ако Вие нещо успеете да помогнете добре дошло. Аз сега отивам до болницата и като се върна ще напиша и неговото мнение. А колегата със забележките по акцията за събиране на средства няма смисъл да го коментирам те преди мен го нахраниха други, а и аз съм с по остър език ще му е кофти да види мнението ми за него.
- Illusion
- Бургаското явление
-
///MapTo написа:KickingKing написа:Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...
![]()
![]()
![]()
Ти бате верно си некъф яко зле...сега просто го потвърди тази реплика...
При първа възможност и работеща банка ще преведа пари,дано по-скоро да се оправи Радо...много болно ми стана като видях темата
И на мен ми стана много болно... Много точен човек е. Стискам палци да се оправи час по-скоро, а с каквото можем ще помагаме.
Нека, който има възможност да отиде в болницата при него, да му каже, че за гърба си има подкрепата на още много хора.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ///MapTo
-
-
miro_mcm написа: силите ни стигнаха до Пловдив, ако Вие нещо успеете да помогнете добре дошло. Аз сега отивам до болницата и като се върна ще напиша и неговото мнение..
Да тръгвам ли към Сливен...с удоволствие бих помогнал за транспортирането му?
- ///MapTo
-
-
bam-bam написа:...
С риск да получа едноседмична почивка за последен път ще те нахраня,защото просто ми писна от тъпоморалистичните ти мнения...Не разбра ли,че като се опитваш да четеш морал по тъч линията и да иронизираш кой какви реплики говори и какви момченца и момиченца четат форума не си интересен???ЖАЛЪК СИ ЧОВЕК...Въпросния човек - Радо и на години и на умствен багаж е доста далеч от теб...просто не мога да си го обясня как намирате място за такива постове в подобна тема с лок-тар-а...карай си бавния тдс и спри да пускаш подобни мнения,защото не правиш нищо друго освен да дразниш

Станалото, станало, да се надяваме, че Радо ще се оправи. Не е мястото тук да коментирам и критикувам, ама искам да ми каже всеки един от Вас, как в не благоприятни условия карате с такива скорости? Като е мъгла и няма видимост, къде сте хукнали, като има мъгла, значи е и хлъзгаво. С кви ще и гуми да сте се тая, за леда няма гуми. Всички правиме простотии, ама поне някой се опитават да мислят преди да се дава газ. Осъзнайте се, щото скоро може да събираме пари за погребение, а не за операция 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
sonny написа:Станалото, станало, да се надяваме, че Радо ще се оправи. Не е мястото тук да коментирам и критикувам, ама искам да ми каже всеки един от Вас, как в не благоприятни условия карате с такива скорости? Като е мъгла и няма видимост, къде сте хукнали, като има мъгла, значи е и хлъзгаво. С кви ще и гуми да сте се тая, за леда няма гуми. Всички правиме простотии, ама поне някой се опитават да мислят преди да се дава газ. Осъзнайте се, щото скоро може да събираме пари за погребение, а не за операция
Абсолютно съм съгласен с тебе

айде тези който са в течение със развитието на нещата и състоянието на Радо да пишат,та да помагаме с каквото можем

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Не е време за упрекване на който и да е, а е време да съберем парите които са нужни колкото по-скоро толкова по-добре. Всеки прави грешки. Ако тръгнем на всеки да държим сметка за тях, и как е било по-добре да стане нещо, то тогава света ще си е** мамата. Който може да помогне, който не може, или няма желание поне да не оставя коментари от този род. Свършена работа е вече, дано Радо се оправи пълноценно и да ни радва.
Митак, обади ми се да минете покрай нас да ви дам пари защото нямам възможност да мърдам почти където и да е
Митак, обади ми се да минете покрай нас да ви дам пари защото нямам възможност да мърдам почти където и да е

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
И СЛАГАНЕТО НА КОЛАН ВИНАГИ, АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ПОМАГА!
ВИНАГИ СЛАГАЙТЕ ПРЕДПАЗНИЯ КОЛАН, ЗАЩОТО ТОЙ ВИ ДЪРЖИ В СЕДАЛКАТА И НЕ ПОЗВОЛЯВА НА ТЯЛОТО ВИ ДА СЕ РАЗХОДИ ИЗ ЦЕЛИЯ АВТОМОБИЛ И ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ ПРЕЗ НЯКОЙ ПРОЗОРЕЦ СГЪНАТИ НА ЧАСТИ!
Особенно при екстремно шофиране
ВИНАГИ СЛАГАЙТЕ ПРЕДПАЗНИЯ КОЛАН, ЗАЩОТО ТОЙ ВИ ДЪРЖИ В СЕДАЛКАТА И НЕ ПОЗВОЛЯВА НА ТЯЛОТО ВИ ДА СЕ РАЗХОДИ ИЗ ЦЕЛИЯ АВТОМОБИЛ И ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ ПРЕЗ НЯКОЙ ПРОЗОРЕЦ СГЪНАТИ НА ЧАСТИ!
Особенно при екстремно шофиране

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Връщам се от болницата!Направиха му скенер и се видя,че прешлена направо се взрвил от удара.Задължително ще бъде опериран и ще бъде транспортиран на 02.01. в Пловдив.Операцията се очертава да е сложна и дано всичко мине добре!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Айде направете нкаква организация да събира пари някой на ЕКО и така.
Предполагам има и други на които им е най удобно там да минат да оставят по някой лев.
Дано се оправи момчето
Предполагам има и други на които им е най удобно там да минат да оставят по някой лев.
Дано се оправи момчето