Не ползвайте ЕКОНТ !
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Хм, онази седмица преди празниците пратих едни фланци. До Свищов. Взеха ги към 15,30. На другия ден бяха там. А парите ми ги донесоха на 4-я ден след изпращането. Явно е до уцелване. Отделно миналата година след събора всички значки и визитници ги разпращахме с тях. И нямам оплакване.

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ако говорим за цени - ТРАНСПРЕСС е фирмата
Голяма и сериозна фирма , която отскоро се пуска и в дребния куриерски бизнес. Отсега нататък само през тях ще минава всичко 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Vra4anin написа:и да са го загубили, ако пратката е на стойност над 100лв автоматично ти се прави застраховка, така че си щракай с пръсти, не са та порязали
да, ако обявиш стойност, но в нашия случай си е гол компютър в сив плик ...
за ТРАНСПРЕСС ня можеш да кажеш, че са новоизлюпени

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
И аз работя постояно със тях но немога да кажа ,че съм доволен. Обикновено си пускам пратките от склада на Резбарска и трябва да ви кажа ,че такъв хаос няма никъде. Аз съм сигурен че шефовете им от Русе и представа си нямат какво става във София. При 30човека персонал и 4 гишета за приемане на поръчки обикновено работи само едно при положение ,че чакаме 10/15човека на опашкане не ти мърдат час ,час и половина седене . А другите мишоци там си седат на некви групички по 4/5човека и си разказват вицове.
Добре ,че обикновено се намира по някой избеснял клиент който им налита на бой и положението се оправя за няколко минути и това нещо е всеки божи ден. Според мен няма никаква организация и ред във тая фирма ползвам я единсвено защото ми е ной близо. А па това по телефона да се свържеш със тях си е равностойно да спечелиш шестица от тотото. Да не говорим колко пратки са ми губили и рекорда по носене на наложен платеж беше 3-месеца. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колеги не пускайте през Еконт!!!! Днес получих рингове за Е36-та който ми бяха пратени от колега от форма, но когато пристигна пратката, като отворих големия плик имаше вътре 1 по малък на който дъното беше срязано, но явно са видяли, че е нищо кой знае колко скъпо и са го залепили с тиксо.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kendjiro написа:Колеги не пускайте през Еконт!!!! Днес получих рингове за Е36-та който ми бяха пратени от колега от форма, но когато пристигна пратката, като отворих големия плик имаше вътре 1 по малък на който дъното беше срязано, но явно са видяли, че е нищо кой знае колко скъпо и са го залепили с тиксо.
Спокойно колега, това е плик с балончета от вътрешната среда. Остана ми от един ейнджъл айс и ти сложих ринговете вътре за да не се преебат нещо ако някой без да иска седне на тях

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Последната ми работа с въпросната фирма беше да пратя 1но телефонче ,в замяна на него ,пък очаквах 700 лв ,но получих 750лв
!!!По-късно вечерта момчето-касиер почнало да звъни напред назад по клиентите и когато ми звънна си признах,можех да се направя на ударен и се разбрахме да дойде да си ги вземе;)))Помислих си ,че едва ли получава толкова голяма заплата за да го вътря с 50 лв ,грешка на всеки се случва!
Като цяло не се оплаквам от фирмата!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Са се сещам, че оня ден отивам с кучето в Борисовата градина и гледам един бус на Еконт влиза в алеята към тоя малкия стадион, не го знам как се казва. И както си вървя нагоре чувам некви страшни звуци, обръщам се и
Оня с буса дрифти нечовешки
Направи си човека 10- тина тигела насам- натам и си тръгна 

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
е сигурно е бил некой фенbum_bum написа:Са се сещам, че оня ден отивам с кучето в Борисовата градина и гледам един бус на Еконт влиза в алеята към тоя малкия стадион, не го знам как се казва. И както си вървя нагоре чувам некви страшни звуци, обръщам се и![]()
![]()
Оня с буса дрифти нечовешки
Направи си човека 10- тина тигела насам- натам и си тръгна

ре
В Плевенския клон има един садист служител, който не иска да ми приема пратките ако не са тройно опаковани. Даже пращах един преден капак на един съфорумец, който беше по-добре опакован от този, който купих нов, на човека жена му е служителка в офиса, който го получава и трябваше тя да се обади няколко пъти, за да приеме пратката - НЕНОРМАЛНИК
Все пак клиентите нямат под ръка опаковачна фабрика
Правят проблем, дори когато трябва да използват един лист хартия от тях или 30 см тиксо
Иначе за нас, които ги ползваме през ден е повече от очевидно, че за 1 година вдигнаха цените два пъти
Изроди

Изроди

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4