Накъде отива тоя свят...
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата или парите" и наистина тя си остана с мен и се доказа като много точен човек
супер много си я обичам и се радвам че толкова много време ме търпи с мойта болест по колите с пропелер отпред
супер много си я обичам и се радвам че толкова много време ме търпи с мойта болест по колите с пропелер отпред

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
grnka написа:...
не е баш така това за възпитанието. Познавам доста хора, които пред техните са едни добрички, милички ама всъщност са...
И както и да те възпитават вашите важното е ти самият какъв си и какъв искаш да бъдеш. Макар че и аз като бях по-малък (някъде 3 клас) бях най-малкия в компанията, всичките бяха 7 клас някъде и пушеха и аз да не остана по-назад и да съм големия мъж и аз подръпвах

Tux0 Ca !

Мдам даже май нищо не си видял.
Всеки търси читаво, добра реколта 86-89 по възможност да харчи малко, да врътка задника, да има малък акциз, да има кожен салон по възможност добре запазен, да има подгрев така за зимата по възможност с печка и да е добър модел - да всява престиж
и ако може да е и с рус салон и големи бъбреци 
Всеки търси читаво, добра реколта 86-89 по възможност да харчи малко, да врътка задника, да има малък акциз, да има кожен салон по възможност добре запазен, да има подгрев така за зимата по възможност с печка и да е добър модел - да всява престиж

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
SpUd3r написа:...grnka написа:...
Марто,тва за тая дето те гледала така

аз имах една изгепка преди около 3 години с една 15 годишна

дето пушеше по две кутий СИНЬО виктори на ден и беше продухала гарнитурата вече от еб*не

в интерес на истината тогава тия бяха много малко а сега са едно 80% което говори много ама много лошо за обществото ни,та нали те са нашето бъдеще

каза че те е жал за родителите на тези пропадняци.
мене пък грам не ме е защото ако тези родители бяха се напунали малко първите 7 години да ги направят хора сега нямаше да я има тая тема

bum_bum написа:...
Тебе и Цено ше ви гоним с калашника от нея

sonny по натам поработи и за момче ама и в двата случая е гадно. Момичето може да стане еди каква си а момчето или наркоман или от сектата И гледай ако имаш момче по натам да разпродадеш шперовете че ще има с вратите
Бате сам човек толко може, ама не ми пречи, къ стане на годинка да е жива и здрава картинг ша и купа, къ стане на 3 моторетка, от тия малките, а майка й да трае, и сека зиа с мене на Плана

аз пък много се радвам на мойто гадже
наиграла се е като малко по малка и сега и е дошъл акъла
Ама става ли още, вляа ли или марли подлагаш

колега ама ти поне вече мислиш как да си я възпитаваш за да стане човек от нея(първо ти пожелавам да ти се роди здравичка и само щастие да ти носи и после наистина да стане човек
Благодарско

аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата
Ама ти само не ми казвай, че това си го мислел за кола, камо ли пък за пичеловка

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sonny написа:аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата
Ама ти само не ми казвай, че това си го мислел за кола, камо ли пък за пичеловка![]()
![]()

мен живот и здраве нема закво да ме гониш, аз от близо година вече си седим на гъзо

bum_bum написа:sonny написа:аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата
Ама ти само не ми казвай, че това си го мислел за кола, камо ли пък за пичеловка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мен живот и здраве нема закво да ме гониш, аз от близо година вече си седим на гъзопа и съм на години вече, след 15 години ше съм на 47, я ми стане я не
Баща ми е на 55 и още оди и ебе, нема страшно, ше ти става, ама ше седиш далече

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
evans написа:Братле какъв брак с 19 годишна,та тя ако може да ти направи един боб и да те оглади,трябва да си много щатстлив.
Има ги и такива

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Сони - споко, няма да се косиш. Моето е на 20 и е студентка и аз си залагам главата за нея (дъщерята де
). Може да се възпитават децата, но трябва да знаят, че ги разбираш. Тогава всичко се обсъжда и всичко си казват и ти си в час. Даже може да влияеш на "процесите". Нека ти се роди красиво и умно дете и да те радва, така както моите ме радват... А имам някакво смътно чувство, че някои от съфорумците се набутват някъде кадето... е кенефско...
По принцип всички са прави, че 7-те години са най - важни. Помни го - възпитанието започва още от момента на раждането
Ааа да, родителите са най-важните за възпитанието на децата, особенно във време като сегашното, когато повечето хора работят до изнемога само за една храна
. Трябва да се отделя време за децата, а и с "добро" се постигат най добрите резултата, но и трябва да знаят, че казаното е казано и не става на "две" думата
УСПЕХ с въпитанието...
П.П. Не си купувай пушка. Ще ти се иска понякога да я използваш

По принцип всички са прави, че 7-те години са най - важни. Помни го - възпитанието започва още от момента на раждането

Ааа да, родителите са най-важните за възпитанието на децата, особенно във време като сегашното, когато повечето хора работят до изнемога само за една храна

П.П. Не си купувай пушка. Ще ти се иска понякога да я използваш

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Абе има свестни жени,но те страдат от малоумни мъже.И тия педалчета мършави 14-15 годишни дето се навъдиха много оборотни го дават 

ТДС - Турбо Див Селянин