Накъде отива тоя свят...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Дек 2007, 23:52

е аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата или парите" и наистина тя си остана с мен и се доказа като много точен човек
супер много си я обичам и се радвам че толкова много време ме търпи с мойта болест по колите с пропелер отпред
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 06 Дек 2007, 23:54

grnka написа:...

не е баш така това за възпитанието. Познавам доста хора, които пред техните са едни добрички, милички ама всъщност са...
И както и да те възпитават вашите важното е ти самият какъв си и какъв искаш да бъдеш. Макар че и аз като бях по-малък (някъде 3 клас) бях най-малкия в компанията, всичките бяха 7 клас някъде и пушеха и аз да не остана по-назад и да съм големия мъж и аз подръпвах :mhihi: ма после се осъзнах колко е тъпо това в действителност, защото детството е един от най-хубавите моменти в живота и много се кефя какво хубаво детство съм имал. Това го обяснявах и на едно момиченце на 12 години *сестра на една позната), защото се гримирала, цигарки пали ала бала и почнах да и обяснявам за детството да си го живее с пълна сила, защото има цял живот да бъде голяма и тя ме гледа така :shock: и си пална цигарка. Така че да се оправят, всеки си има глава на раменете и да се спасява. Кофти ми е само за родителите, които си мислят, че децата са им нормални не се занимават с глупости, наркотици и т.н., а всъщност реалността е съвсем друга :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 07 Дек 2007, 0:11

Мдам даже май нищо не си видял.
Всеки търси читаво, добра реколта 86-89 по възможност да харчи малко, да врътка задника, да има малък акциз, да има кожен салон по възможност добре запазен, да има подгрев така за зимата по възможност с печка и да е добър модел - да всява престиж :lol: и ако може да е и с рус салон и големи бъбреци :mhihi:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Дек 2007, 0:11

SpUd3r написа:
grnka написа:...
...

Марто,тва за тая дето те гледала така :shock: ,нищо не е :!:
аз имах една изгепка преди около 3 години с една 15 годишна :uups: :help: (в последствие се оказа че е на 13 :shock: :help: )
дето пушеше по две кутий СИНЬО виктори на ден и беше продухала гарнитурата вече от еб*не :confused: та от както разбрах че е на 13 не съм я виждал и незнам какво представлява в момента,да ти кажа не искам и да си представям.
в интерес на истината тогава тия бяха много малко а сега са едно 80% което говори много ама много лошо за обществото ни,та нали те са нашето бъдеще :help:

каза че те е жал за родителите на тези пропадняци.
мене пък грам не ме е защото ако тези родители бяха се напунали малко първите 7 години да ги направят хора сега нямаше да я има тая тема :idea: :confused:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Дек 2007, 0:33

bum_bum написа:...

Тебе и Цено ше ви гоним с калашника от нея :mhihi: :mhihi: ;)

sonny по натам поработи и за момче ама и в двата случая е гадно. Момичето може да стане еди каква си а момчето или наркоман или от сектата И гледай ако имаш момче по натам да разпродадеш шперовете че ще има с вратите

Бате сам човек толко може, ама не ми пречи, къ стане на годинка да е жива и здрава картинг ша и купа, къ стане на 3 моторетка, от тия малките, а майка й да трае, и сека зиа с мене на Плана :mhihi:

аз пък много се радвам на мойто гадже
наиграла се е като малко по малка и сега и е дошъл акъла

Ама става ли още, вляа ли или марли подлагаш :mhihi:

колега ама ти поне вече мислиш как да си я възпитаваш за да стане човек от нея(първо ти пожелавам да ти се роди здравичка и само щастие да ти носи и после наистина да стане човек

Благодарско ;)

аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата

Ама ти само не ми казвай, че това си го мислел за кола, камо ли пък за пичеловка :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2007, 0:39

sonny написа:
аз точно след катастрофата като загубих любимата бима си казах "сега ще си проличи дали гаджето е с мен заради мен или заради колата

Ама ти само не ми казвай, че това си го мислел за кола, камо ли пък за пичеловка :shock: :shock: :shock:

:ahah: :ahah: :ahah:

мен живот и здраве нема закво да ме гониш, аз от близо година вече си седим на гъзо :mhihi: па и съм на години вече, след 15 години ше съм на 47, я ми стане я не :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 07 Дек 2007, 0:43

bum_bum написа:
sonny написа:

:ahah: :ahah: :ahah:

мен живот и здраве нема закво да ме гониш, аз от близо година вече си седим на гъзо :mhihi: па и съм на години вече, след 15 години ше съм на 47, я ми стане я не :roll:

Баща ми е на 55 и още оди и ебе, нема страшно, ше ти става, ама ше седиш далече :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2007, 0:44

сони те някой жени и с жигулита се свалят
така че аз далеч не я смятам за пичеловка.....
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 07 Дек 2007, 0:53

Ми аз мойта като я свалих, карах жигули без фейслифт и мохер пикапче, ама ти малко си противоречиш де, но нема страшно, тия де те познават знаят за ко иде реч :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 07 Дек 2007, 0:56

а ве просто ти казвам че ако е с теб заради колата (независимо каква) то ще си покаже
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2007, 1:15

sonny написа: Баща ми е на 55 и още оди и ебе, нема страшно, ..

Да дава господ секиму :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Дек 2007, 2:07

Братле какъв брак с 19 годишна,та тя ако може да ти направи един боб и да те оглади,трябва да си много щатстлив.

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 07 Дек 2007, 2:23

evans написа:Братле какъв брак с 19 годишна,та тя ако може да ти направи един боб и да те оглади,трябва да си много щатстлив.

Има ги и такива ;)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 07 Дек 2007, 2:46

Сони - споко, няма да се косиш. Моето е на 20 и е студентка и аз си залагам главата за нея (дъщерята де :D). Може да се възпитават децата, но трябва да знаят, че ги разбираш. Тогава всичко се обсъжда и всичко си казват и ти си в час. Даже може да влияеш на "процесите". Нека ти се роди красиво и умно дете и да те радва, така както моите ме радват... А имам някакво смътно чувство, че някои от съфорумците се набутват някъде кадето... е кенефско...
По принцип всички са прави, че 7-те години са най - важни. Помни го - възпитанието започва още от момента на раждането :)
Ааа да, родителите са най-важните за възпитанието на децата, особенно във време като сегашното, когато повечето хора работят до изнемога само за една храна :(. Трябва да се отделя време за децата, а и с "добро" се постигат най добрите резултата, но и трябва да знаят, че казаното е казано и не става на "две" думата :) УСПЕХ с въпитанието...

П.П. Не си купувай пушка. Ще ти се иска понякога да я използваш ;)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 07 Дек 2007, 2:48

Абе има свестни жени,но те страдат от малоумни мъже.И тия педалчета мършави 14-15 годишни дето се навъдиха много оборотни го дават :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата