Фантом в София
Модератор: Общи модератори
- Loewe
- младши ентусиаст
-

Австрийската лизингова компания Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD отпусна лизинг за 1 030 000 лева, за да финансира покупката на един от най-луксозните и скъпи автомобили не само в България, но и в света - Rolls-Royce Phantom.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз тва 4удо на техниката го видях пред син сити преди около месец.кат застанах до него и е така
много як аутомобил 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
чуди се българина как да избива комплекси
сигурно му е малка чурката
затва си е зел тоо зил
едва ли не, аз имам ролс роис и никои неможе да ми каже нищо

сигурно му е малка чурката

затва си е зел тоо зил

едва ли не, аз имам ролс роис и никои неможе да ми каже нищо

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
За първи път видях колата на лятното изложение тук в София.
Изглежда много добре, лукса е на уникално високо ниво, но трябва да си призная, че повече бих се загледал по Ламборджини или Ферари харесвам спортните коли.Необичам такива които трябва да се карат с шофьор демек да ме возят, обичам да карам аз.
Това прекрасно творение на автомобилостроенето е за друг тип хора които се различатав от мен по начин на мислене...
П.П
Номера показва излишна показност и доказва, че все още не сме дорасли като си купим кола да го правим заради себеси, а не заради това че ще изглежда добре в очите на останалите.
За какво ти е такъв номер, взел си си кола за маса пари ясно е че не са ти проблем.Излишни пари за номер си е чисто похабяване, дай ги за благотворителност, помогни на някой който има нужда или нещо от този сорт.
Изглежда много добре, лукса е на уникално високо ниво, но трябва да си призная, че повече бих се загледал по Ламборджини или Ферари харесвам спортните коли.Необичам такива които трябва да се карат с шофьор демек да ме возят, обичам да карам аз.
Това прекрасно творение на автомобилостроенето е за друг тип хора които се различатав от мен по начин на мислене...
П.П
Номера показва излишна показност и доказва, че все още не сме дорасли като си купим кола да го правим заради себеси, а не заради това че ще изглежда добре в очите на останалите.
За какво ти е такъв номер, взел си си кола за маса пари ясно е че не са ти проблем.Излишни пари за номер си е чисто похабяване, дай ги за благотворителност, помогни на някой който има нужда или нещо от този сорт.
Последна промяна _BoBI_ на 04 Дек 2007, 12:42, променена общо 2 пъти
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
.....да, точно тази кола беше на изложението в София, защото беше купена предварително и за това я видяхме на живо, иначе - забрави някой да ти докара такава кола само за да я видиме!Не случайно беше заградена и не даваха да се пипне!_BoBI_ написа:За първи път видях колата на лятното изложение тук в София.

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
.....да, точно тази кола беше на изложението в София, защото беше купена предварително и за това я видяхме на живо, иначе - забрави някой да ти докара такава кола само за да я видиме!Не случайно беше заградена и не даваха да се пипне!_BoBI_ написа:За първи път видях колата на лятното изложение тук в София.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
КАЖИ ГО да му го застраховамVesoPesaW123 написа:EBEEMVACIA написа:тва нема застраховка бе - пу за мене![]()
![]()
![]()
аве ти се ебаваш ама ако е на тоя на който си мисла че е,едвали някой ще се осмели да го пипне

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тоя го видях след изложението като го караха към Камор, някой
май си го беше поръчал тогава
Бахти огромното нящу

май си го беше поръчал тогава

Бахти огромното нящу

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
тва да нее ТРЪКЛЮ - РОЛЛСЧО 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Признавам колата е невероятна, ама все още в българия не са дорасли да се карат такива коли, пък аз не бих си я взел жал ще ми я да я карам по нашите улици а 8те хилки дето е дал за номера можеше другаде да ги вложи.