Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Тренирате ли?

Да, фитнес/поддържам фигурата си
34
30%
Да, бодибилдинг
14
12%
Да, силови тренировки
10
9%
Да, бойни спортове(посочете какви)
7
6%
Да, друго(посочете какво)
8
7%
Спорадично, неорганизирано или понякога, но с точно определена цел
12
11%
Не
28
25%

Общо гласове : 113
младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Ное 2007, 18:36

12 години блъскане по залите.
Последните 3-4 с малко повече мислене , а не само с ентусиазъм.
И в допълнение към една друга тема - 188см/110кг.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 21 Ное 2007, 18:36

D3BEP написа:
///peter написа:
D3BEP написа:Варненската група на Моллов ги знаеме. Лудия ли беше другия елемент ? Те са тежката категория...
///peter, тебе те хванах още първите дни че изневеряваш на форума :) :) Недей да учиш младите на пирамидки :mhihi:

Ти очаквай скоро готвиме спецялен форум, но не за химия...само :mhihi:

Кой вие бре :) Дай го насам да го видим :)

bum_bum, разлиакта е че ти вероятно си чист, в смисъл релефен. Или пък имаш тънък кокал. Захо каот го гледам, ръката му 45 но не е чиста. А ако изчисти, ще загуби повече каот процент от обколката на ръката, отколкото от обиколката на гърба. И пак идва горе долу на твоето дередже.

Захо, това 160 на лежанката... Чисто ли е?
До гърдите ли пускаш? Краката на земята?
Много е добре. Но е малко странно с 6 на 160 би трябвало да се бориш за единичка към 200, а пропорционалната ти тяга трябва да е към 300 за 1 повторение. Ти 300 няма да вдигнеш май. Много на гърдите ли наблягаш?

И как точно тренираш, почиваш и се храниш, з ада качиш маса? Имаш твърде добри постижения за да не можеш да качиш мускул.
И като с ипочнал, защо не правиш най - дорото: клека?

Ами тренирам след работа 2 часа във фитнеса храня се кога и как мога а лежанката я правя с краката на пръсти и извит гърба за да вкарам малко от долна част и да изолирам леко рамото лоста до доло бавно без да се блъскам в гърдите че на преса рамо правя 160 - 6 повторения и взе да ме боли рамото от тая преса
А иначе 120 гръб съм се мерил преди 2 год скоро не съм и ръката не съм днес ще меря в фитнеса преди да тренирам и след това

А за гърба не че е много голям но според кръста ми излежда огромен и като гърдите не са ми големи се получава тоя ефект и това за дрехите наистина е доста кофти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 21 Ное 2007, 18:41

тренирам долу горе от 4 години от 3 се състезавам веднаж съм ставал 4 и другите 2 пъти вицерепубликански да не кажа републикански че да не ми се обидят мършавите путки с влиятелни клубчета дето си ги правят шампиони ама то къде в България не е така иначе за размери не се меря тва на снимката по името ми съм аз при тегло 70 кила.поздрави на всички маняци виждам че сте много ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2007, 18:44

За болките в рамото намери някой, дето прави мануална терапия.
Аз ходя сяка седмица откакто се бях контузил и се чувствам направо нов човек, не е истина колко помага.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Ное 2007, 18:48

Zaho написа:
Ами тренирам след работа 2 часа във фитнеса храня се кога и как мога а лежанката я правя с краката на пръсти и извит гърба за да вкарам малко от долна част и да изолирам леко рамото лоста до доло бавно без да се блъскам в гърдите че на преса рамо правя 160 - 6 повторения и взе да ме боли рамото от тая преса.

Да де, с тоя извит гръб си е направо читинг.... а ако правиш легнал плътно на лежанката кви кила ше дигнеш? Направо не ми е ясно за кво се гърчите така, като требе да буташ с гърдите, а не с цялото тяло... :) Долната част на гърдите се прави в друго упражнение :)

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 21 Ное 2007, 18:52

Mollov написа:
Zaho написа:
Ами тренирам след работа 2 часа във фитнеса храня се кога и как мога а лежанката я правя с краката на пръсти и извит гърба за да вкарам малко от долна част и да изолирам леко рамото лоста до доло бавно без да се блъскам в гърдите че на преса рамо правя 160 - 6 повторения и взе да ме боли рамото от тая преса.

Да де, с тоя извит гръб си е направо читинг.... а ако правиш легнал плътно на лежанката кви кила ше дигнеш? Направо не ми е ясно за кво се гърчите така, като требе да буташ с гърдите, а не с цялото тяло... :) Долната част на гърдите се прави в друго упражнение :)

и прав си ги правя повторенията но на 4-тото рамото не ми издържа и правя лека извивка не като някои дето стъпват на пеиката и едва ли не с главата надоло стои :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 21 Ное 2007, 18:57

Тренирам хип-хоп танци. Преди това ходих любителски на бокс. :uups: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Ное 2007, 19:34

Захо - донякаде найстина си е читинг,паърлифтърите вдигат така ама те се мъчат за сила и да вдигат повече кила.Теб ти трябва да напълниш мускула с кръв и последната серия на 70% тежест до отказ ;)
Така ще направиш цици като на моето момиче - 110см :lol: (след последния тел.разговор може да я дам на някой;отказа да ми прави компания за тъламор дю и тублерон;ша я счупя)
3 години билдинг

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 21 Ное 2007, 20:03

Аз е силно казано, че тренирам, но си запълвам времето, че фитнеса ни е в университета и се опитвам да спазвам няк'ъв що-годе здравословен режим на хранене, но проблема с недоспиването и при мен го има - иначе постижения никакви, само съм взел малко да поотслабвам ми се струва ;)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 21 Ное 2007, 20:15

Аз кво да кажен като качвам главно на крака :mhihi: Аз си правим само силица.6-7 повторения с повече кила по неколко серий.Ама правим много изхвърляне и обръщане.Главно си наблягам на сила и взривност.Доста хора се чудят как с мойто телослужение вдигам,колкото половината химици.
Иначе химий по силни от Б12 и Трибестан не съм пил и не мисля и да пия. :D За сметка на това на ядене сгъвам10 кебапчета като нищо.Ям си много от всичко и не се ограничавам,но гена ми е такъв да не качвам много,но пък съм доволен.Нали знаете,че колкото по-голям толкова по товариш Мотора(сърцето) ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Ное 2007, 20:25

Абе напоследък и аз съм поотслабнал малко,иначе редовно ходих да блъскам железата.Малко съм си дал почивка покрай "постите",пък и прасенца по празниците се задават :mhihi:
Иначе 176 см съм и 98-104 кг поддържам!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 21 Ное 2007, 20:42

Усилено лека атлетика 8)
Спринтови дисциплини главно са ми силата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Ное 2007, 20:55

бум-бум,
логиката ти е вярна за бодибилдинг и грешна за пауърлифтинг. Нормалният лифтър прави на 90 процента от теглото си максимална двойка и паузите в килата за да увеличи едно повторение са по - големи, той обикновенно и не е предразположен да дава максимума си в брой повторения.
Понеже предположих, че човекът има някаква подобна методика, примерно 5х5 или 6х6 затова дадох такива идеи. А че се стреми към сила е видимо.

Захо,
Лежанката я правиш с нещо като пълен мост, не до долу и с малко повторения и явно голяма за теб тежест.
Не е за чудене, че не растеш.
Не подценявай т.нар. "блъскане в гърдите". Казва се максимално разгъване и сгъване на мускула всъщност.
И имаш едно фундаментално противоречие в тренировката.
Когато се тренира за сила, принципите са комплексно натоварване(движение, а не повторение) и адаптация.
Когато се тренира за мускулна маса, принципът е изолация и разнообразно натоварване.
Ти тренираш за второто, а го правиш с принципите на първото. Оттам вече ти си достатъчно печен в щангите човек, вярвам ще ме разбереш.

Няма и да пораснеш. Аз тренирам по подобен начин. Ръгам тежести и натоварвам всичко максимално, но без мостове и такива неща, и където мога - до долу, малък брой повторения, даже по - малък от твоя. Всички билдъри си мислят "тоя нищо не прави".
Силата ми е несравнима с началото.
Мускулите ми са сравними. Т.е. не се расте. Не съвсем се драпа на едно място, но ръстът на маса само не си струва усилията. Или едното, или другото.

Според мен, на теб добре ще ти дойде малко Хеви Дюти. Гледам ,че нямаш ясен режим и хранене, обичаш тежестите, идеална ще ти е. Само смени основния принцип и начина на вдигане.
Сори, дано съветът ми не те обижда. Опитвам да помогна, още повече че беше питал и в другата тема.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 21 Ное 2007, 22:08

тия дни мисля да започна да дигам една малолетка :mhihi:
я има 45 кила я не 8)
а иначе до преди една година бях влезнал в режим 3 пъти седмично фитнес, пилешки пръжолки и малко хранителни добавки, но смених работа, местожителство, начин на живот и сега си търся оправдания да не тръгна пак към залата :uups:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 21 Ное 2007, 22:09

тия дни мисля да започна да дигам една малолетка :mhihi:
я има 45 кила я не 8)
а иначе до преди една година бях влезнал в режим 3 пъти седмично фитнес, пилешки пръжолки и малко хранителни добавки, но смених работа, местожителство, начин на живот и сега си търся оправдания да не тръгна пак към залата :uups:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата