Абсолютен Рекорд!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 08 Ное 2007, 20:15

София - Цариградско шосе - 22.Х.2007
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Ное 2007, 20:17

err0r написа:София - Цариградско шосе - 22.Х.2007

Тая снимка е добре... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не ми се мисли 2017 какво ще е...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Ное 2007, 20:20

споко до тогава вече ще летим :mhihi:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 09 Ное 2007, 1:43

ian190 написа:верно е лудница, напълни се със сякви провансаджии, бат Бойко е прав за такса 10 лв в софия за всеки, който няма работа или не живее.
трябва да вземат мерки, едно време софийско гражданство. гледам -М, КН, СТ, А, В, ВР, ВН, щом и РР взе да се вижда много гости на столицата много нещо.
на мене рекорда ми е от театър софия до орлов мост 30 мин сигурно няма и 1 км.
а най-якото е като загрее някой и си зареже колата без да я избута настрани.
абе мани бегай

Това немое да стане-щото всички се изтерикатиха и си взеха С (СА)номера :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 09 Ное 2007, 1:46

BMDrago написа:...

Няма как да си вземеш софийска регистрация за колата,ако по лична карта постоянния ти адрес не е в София :idea: ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Ное 2007, 2:46

Преди няколко седмици трябваше да ходя до КАТ. Тръгнах от Люлин към 8 сутринта. В 9:00 бях на кръстовището на бул. Сливница и бул. Опълченска. В 11:00 стигнах до Сточна гара. В 12:30 стигнах до светофара на гара Подуене.
4 часа и 30 минути не минах дори и половината път (6 километра, общо 12). Отказах се, естествено.
Такова чудо допреди две години нямаше.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 09 Ное 2007, 2:49

Това звучи като някакъв майтап... Не е истина просто! :confused:
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 09 Ное 2007, 2:51

err0r написа:Това звучи като някакъв майтап... Не е истина просто! :confused:

За жалост е факт...снимката ти го доказва...и все по-трагично ще става... :confused:
Изображение
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 09 Ное 2007, 2:55

///MapTo написа:За жалост е факт...снимката ти го доказва...и все по-трагично ще става... :confused:

Поинтересувах се какво точно е станало на тая дата - Атака били организирали крос със срамното име "В памет на Васил Левски" от някъде си до някъде си минавайки през Цариградско шосе. Ама 4 часа и горница от Люлин до КАТ, и то да не стигнеш, звучи адски плашещо!
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 09 Ное 2007, 2:59

err0r написа:...

До преди месец знаех повечето шорткъти в София и смеех да твърдя,че за 30 минути дори в пиков час прекосявам града от Младост до мола...доказвал съм го няколко пъти...напоследък,като се прибирам от работа...задръствания яко и по въпросните шорткътчета...вече почвам да се замислям да се преместя при роднини в центъра,та да не губя 2 часа само в път до офиса... :confused:
Изображение
Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 09 Ное 2007, 3:04

В 7 часа ( вечерта ) от паметника Левски през Орлов мост и от там по бул. България до Билата - 20 минути... със скутер :mhihi:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 09 Ное 2007, 3:14

Братчед, това за шорткътите е така, всеки човек с малко по-развита ориентация и доза мисъл може да импровизира и да цепи по преките. Аз напоследък, преди да тръгна за някъде, първо отварям bgmaps за да видя околните улици, посоки на движение, разположение и чак тогава тръгвам.
Иване, днес преди ЕКО (в 9:20) седях 30 минути на задръстване от моста на Витошка над България до кръстовищтето горе, където обръщам. По едно време катадията явно слезе от кабинката и движението се оправи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Ное 2007, 3:57

мен от нас до центъра ми е 5 мин :mhihi:
иначе скоро нема да се оправи бая "шофери" с бръзи бегачки ШШШес се навъдиха ебало си мамта :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rckata » 09 Ное 2007, 5:07

Нещата са страшни и както казаха колегите и по-зле ще бъде

Вярно че повечето задръствания стават щот в София има един господ знае колко коли и просто улиците не са правени за такъв трафик, ама и тея 'най-умните' дето цепят през настрещното и едва ли не по тротоарите дообъркват работата. Само в България може на 2 ленти да се наредят към 4-5 колони автомобили. Ако всички почнем да караме като хората, демек в лентите без да се правим на големи тарикати нещата поне малко от малко ще се подобрят. Поне аз така си мисля. Бил съм в Германия и в Холандия и в Канада и там задръствания ама поне всички като спазват правилата сравнително бързо се оправя движението.
Вярно иначе може и да спечелиш някоя друга минута ама по пътя си прее*** поне 50 човека дето и те бързат за някъде
Усмихни се! Утре ще е по-зле

Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Ное 2007, 9:34

rckata написа:Нещата са страшни и както казаха колегите и по-зле ще бъде

Вярно че повечето задръствания стават щот в София има един господ знае колко коли и просто улиците не са правени за такъв трафик, ама и тея 'най-умните' дето цепят през настрещното и едва ли не по тротоарите дообъркват работата. Само в България може на 2 ленти да се наредят към 4-5 колони автомобили. Ако всички почнем да караме като хората, демек в лентите без да се правим на големи тарикати нещата поне малко от малко ще се подобрят. Поне аз така си мисля. Бил съм в Германия и в Холандия и в Канада и там задръствания ама поне всички като спазват правилата сравнително бързо се оправя движението.
Вярно иначе може и да спечелиш някоя друга минута ама по пътя си прее*** поне 50 човека дето и те бързат за някъде

Културното каране ще помогне, но ще е малко подобрението. То просто има физически лимит на колко коли могат да се съберат на един път. Колкото и културно да караш, това е положението.

Или се разширява пътя (хаха), или се намаляват колите. Друго решение на проблема няма.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата