Абсолютен Рекорд!!!!
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
err0r написа:София - Цариградско шосе - 22.Х.2007
Тая снимка е добре...

Не ми се мисли 2017 какво ще е...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ian190 написа:верно е лудница, напълни се със сякви провансаджии, бат Бойко е прав за такса 10 лв в софия за всеки, който няма работа или не живее.
трябва да вземат мерки, едно време софийско гражданство. гледам -М, КН, СТ, А, В, ВР, ВН, щом и РР взе да се вижда много гости на столицата много нещо.
на мене рекорда ми е от театър софия до орлов мост 30 мин сигурно няма и 1 км.
а най-якото е като загрее някой и си зареже колата без да я избута настрани.
абе мани бегай
Това немое да стане-щото всички се изтерикатиха и си взеха С (СА)номера

- ///MapTo
-
-
BMDrago написа:...
Няма как да си вземеш софийска регистрация за колата,ако по лична карта постоянния ти адрес не е в София

- Новини
-
Преди няколко седмици трябваше да ходя до КАТ. Тръгнах от Люлин към 8 сутринта. В 9:00 бях на кръстовището на бул. Сливница и бул. Опълченска. В 11:00 стигнах до Сточна гара. В 12:30 стигнах до светофара на гара Подуене.
4 часа и 30 минути не минах дори и половината път (6 километра, общо 12). Отказах се, естествено.
Такова чудо допреди две години нямаше.
4 часа и 30 минути не минах дори и половината път (6 километра, общо 12). Отказах се, естествено.
Такова чудо допреди две години нямаше.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- ///MapTo
-
-
err0r написа:Това звучи като някакъв майтап... Не е истина просто!
За жалост е факт...снимката ти го доказва...и все по-трагично ще става...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
///MapTo написа:За жалост е факт...снимката ти го доказва...и все по-трагично ще става...
Поинтересувах се какво точно е станало на тая дата - Атака били организирали крос със срамното име "В памет на Васил Левски" от някъде си до някъде си минавайки през Цариградско шосе. Ама 4 часа и горница от Люлин до КАТ, и то да не стигнеш, звучи адски плашещо!

- ///MapTo
-
-
err0r написа:...
До преди месец знаех повечето шорткъти в София и смеех да твърдя,че за 30 минути дори в пиков час прекосявам града от Младост до мола...доказвал съм го няколко пъти...напоследък,като се прибирам от работа...задръствания яко и по въпросните шорткътчета...вече почвам да се замислям да се преместя при роднини в центъра,та да не губя 2 часа само в път до офиса...

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
В 7 часа ( вечерта ) от паметника Левски през Орлов мост и от там по бул. България до Билата - 20 минути... със скутер 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Братчед, това за шорткътите е така, всеки човек с малко по-развита ориентация и доза мисъл може да импровизира и да цепи по преките. Аз напоследък, преди да тръгна за някъде, първо отварям bgmaps за да видя околните улици, посоки на движение, разположение и чак тогава тръгвам.
Иване, днес преди ЕКО (в 9:20) седях 30 минути на задръстване от моста на Витошка над България до кръстовищтето горе, където обръщам. По едно време катадията явно слезе от кабинката и движението се оправи.
Иване, днес преди ЕКО (в 9:20) седях 30 минути на задръстване от моста на Витошка над България до кръстовищтето горе, където обръщам. По едно време катадията явно слезе от кабинката и движението се оправи.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
мен от нас до центъра ми е 5 мин
иначе скоро нема да се оправи бая "шофери" с бръзи бегачки ШШШес се навъдиха ебало си мамта

иначе скоро нема да се оправи бая "шофери" с бръзи бегачки ШШШес се навъдиха ебало си мамта

Нещата са страшни и както казаха колегите и по-зле ще бъде
Вярно че повечето задръствания стават щот в София има един господ знае колко коли и просто улиците не са правени за такъв трафик, ама и тея 'най-умните' дето цепят през настрещното и едва ли не по тротоарите дообъркват работата. Само в България може на 2 ленти да се наредят към 4-5 колони автомобили. Ако всички почнем да караме като хората, демек в лентите без да се правим на големи тарикати нещата поне малко от малко ще се подобрят. Поне аз така си мисля. Бил съм в Германия и в Холандия и в Канада и там задръствания ама поне всички като спазват правилата сравнително бързо се оправя движението.
Вярно иначе може и да спечелиш някоя друга минута ама по пътя си прее*** поне 50 човека дето и те бързат за някъде
Вярно че повечето задръствания стават щот в София има един господ знае колко коли и просто улиците не са правени за такъв трафик, ама и тея 'най-умните' дето цепят през настрещното и едва ли не по тротоарите дообъркват работата. Само в България може на 2 ленти да се наредят към 4-5 колони автомобили. Ако всички почнем да караме като хората, демек в лентите без да се правим на големи тарикати нещата поне малко от малко ще се подобрят. Поне аз така си мисля. Бил съм в Германия и в Холандия и в Канада и там задръствания ама поне всички като спазват правилата сравнително бързо се оправя движението.
Вярно иначе може и да спечелиш някоя друга минута ама по пътя си прее*** поне 50 човека дето и те бързат за някъде
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
rckata написа:Нещата са страшни и както казаха колегите и по-зле ще бъде
Културното каране ще помогне, но ще е малко подобрението. То просто има физически лимит на колко коли могат да се съберат на един път. Колкото и културно да караш, това е положението.
Или се разширява пътя (хаха), или се намаляват колите. Друго решение на проблема няма.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4