Има ли скиори тука
Модератор: Общи модератори
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Гост
-
GaD написа:Хехе...
Значи за пояснение, карам добре, не съм състезател, но обичам дългите слаломи с висока скорост. трябват ми някакви ски за леко напреднали.
Не знам защо но росиньол не ме кефат...?! И май не искам да си купувам такива...
тука да поясна, че старите са ми Z3
ти си знаеш... по вкус и цвет -таваришчи нет! щом те дърпа към слаломи с висока скорост - търси ...най-общо казано ска за гигантски! може да е друга марка,но гледай да е като Z3-ката или над него щом си карал. карах миналата година Саломон на един приятел и ми се видя много ....неконтролируема и мазна ска-модела не помня! вземи нещо с диаметър на завоя около 14 - тва е средата горе-долу и би трябвало да си доволен. в специализираните магазини ще те упътят като им обясниш още по-добре и ...най-важното!ако взимаш и обувки отдели поне 2-3ч за мерене,стоене с тях и ходене ,за да си сигурен,че това ,което избереш ти пасва на крака.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Penchev написа:.......................
Тази година трябва да е по-силно![]()
таз година и мен ме брой
... грабвам Борда и идвам да се търкалям

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bam-bam написа:и са кога ше караме
Кога дойдат печките на мода,че нашШште бързи ШшшШШшестаци у студено не вървели...

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
GaD написа:Нямам търпение да започне ски сезона!
Я само да питам "експертите" кви ски да си взема? Имам сега някакви росиньолки модел 06 ама не ме кефат, нещо са ми меки и ги оставам на бащата...та чакам предложения - марки, тип и т.н.
Мерси
Аз си взех тези:

Навсякъде където има ревюта на ски, пишат хубави работи и казват че се държала много добре на всякакви терени. Това си е изразена карвинг ска с радиус около 12 за 160см и е повече за писта отколкото за извън. За извън си има други ски дето приличат повече на бордове отколкото на ски

Колкото повече чета за сняг, ски, писти... толкова по нямам търпение да открият сезона и да пробвам новите ски. Като гледам се заформя не малка група скиори

- M5
- младши ентусиаст
-
В магазина ми казаха, че това била най-добрата ска за любители. Следващата серия (RC4) вече е състезателната и наистина най-добрата състезателна ска без автомат тежеше колкото мойта с автомат. Тъй като съм сравнително нов скиор (на 2 сезона, този ще ми е 3-ти) реших, че още не съм дорасъл за състезателни ски.
- M5
- младши ентусиаст
-
Като гледам има не малко скиори тука. Дали е възможно да се издейства някакво намаление по ски курортите за членове на клуба, че както се очертава цените и тая година ще са нагоре?