Yes, FERRARI взе и двете титли !!!
Модератор: Общи модератори
- Новини
-
ФИА видя в лицето на Хамилтън своя нов герой, след като Шумахер се отказа от спорта.
Книжните плъхове направиха всичко по силите си да побутнат младата англииска надежда. Многократно му опростиха наказания, спестиха и отнемане на точки при шпионския скандал. Изобщо...постараха се но логиката си каза думата.
Някак си нямаше да бъде истинско един хлапак да стане световен шампион преди да е станал пилот. Точно това е истината.
Има още много да учи в този мъжки спорт, преди да има правото да дрънка, че се бил чувствал като Сена и Прост (представете си какво самочувствие).
Има много още да учи, за да разбере, че никой не е длъжен да му прави път, да го толерира когато болидите са на милиметри един от друг.
Има много още да учи, преди да бъде шампион не само по точки, но по характер.
Кими заслужи титлата и страшно много се радвам, че точно той стана световен шампион. Не съм фен на Ферари, но съм фен на един истински пилот, какъвто е Кими Райконен.
Книжните плъхове направиха всичко по силите си да побутнат младата англииска надежда. Многократно му опростиха наказания, спестиха и отнемане на точки при шпионския скандал. Изобщо...постараха се но логиката си каза думата.
Някак си нямаше да бъде истинско един хлапак да стане световен шампион преди да е станал пилот. Точно това е истината.
Има още много да учи в този мъжки спорт, преди да има правото да дрънка, че се бил чувствал като Сена и Прост (представете си какво самочувствие).
Има много още да учи, за да разбере, че никой не е длъжен да му прави път, да го толерира когато болидите са на милиметри един от друг.
Кими заслужи титлата и страшно много се радвам, че точно той стана световен шампион. Не съм фен на Ферари, но съм фен на един истински пилот, какъвто е Кими Райконен.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
мисля че си фен на Ферари -нищо лично!!Asen_X написа:ФИА видя в лицето на Хамилтън своя нов герой, след като Шумахер се отказа от спорта.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
sonny написа:Само немога да разбера, защо толкова плюете по Хамилтън, тома е един от малкото хора, които за толкова кратко време, показва толкова много хъс, потенциал и реализация. Просто недоумявам
И аз немога да разбера, момчето направи чудеса за един сезон, а ония алкохолих стана шампион, дали е справедливо и не нагласено оставям да прецените сами

- bmwfena
- БМВманиачения
-
оформиха се 2те страни АНТИХАМИЛТЪН и АНТИКИМИDimo написа:sonny написа:Само немога да разбера, защо толкова плюете по Хамилтън, тома е един от малкото хора, които за толкова кратко време, показва толкова много хъс, потенциал и реализация. Просто недоумявам
И аз немога да разбера, момчето направи чудеса за един сезон, а ония алкохолих стана шампион, дали е справедливо и не нагласено оставям да прецените сами

- Новини
-
bmwfena написа:мисля че си фен на Ферари -нищо личноа такъв пилот като Хамилтън Ферари могат да го сънуват-честно ти казвам
яд ме хвана като го слушам тоа Кими как приказваше на пресконференцията че никога до сега не се е чувствал толкова удобно в тиим в Ф1---забрави от къде е излязъл и това е много лошо...много мразя хора които забравят откъде са произлезли
какъв Леден може да е той
и някои дръзват да го сравняват с Хакинен
![]()
![]()
о ужас--ми той само вода може да му носи
Хаха, не... уви, не съм фен на Ферари, точно обратното - антипатични са ми точно толкова, колкото и Макларън. Фен съм само и единствено на BMW Sauber. След това съм фен на самия спорт.
Незнам дали Ферари ще сънуват Хамилтън, но знам, че Ферари станаха шампиони, а Хамилтън ще сънува титлата.
Голяма ирония, нали?!

Не ми се влиза в полемики. Фактите са в крайното класиране.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
е спор нема тука!!Asen_X написа:bmwfena написа:мисля че си фен на Ферари -нищо личноа такъв пилот като Хамилтън Ферари могат да го сънуват-честно ти казвам
яд ме хвана като го слушам тоа Кими как приказваше на пресконференцията че никога до сега не се е чувствал толкова удобно в тиим в Ф1---забрави от къде е излязъл и това е много лошо...много мразя хора които забравят откъде са произлезли
какъв Леден може да е той
и някои дръзват да го сравняват с Хакинен
![]()
![]()
о ужас--ми той само вода може да му носи
Хаха, не... уви, не съм фен на Ферари, точно обратното - антипатични са ми точно толкова, колкото и Макларън. Фен съм само и единствено на BMW Sauber. След това съм фен на самия спорт.
Незнам дали Ферари ще сънуват Хамилтън, но знам, че Ферари станаха шампиони, а Хамилтън ще сънува титлата.
Голяма ирония, нали?!![]()
Не ми се влиза в полемики. Фактите са в крайното класиране.

Много тъпо се почуствах като научих, няма к'во да крия, че Кими ми е най-антипатичния шафьор, щото той никъф пилот не е, а и след като шуми напусна кервана си мислех, че скоро няма да се появи пилота, на когото да симпатизирам, а вече мога да заявя, че съм фен на Хамилтън, наистина жалко, че така се развиха нещата, но се надявам догодина вече всичко да си дойде на мястото ...
In Ban We Trust!
- Новини
-
bmwfena написа:е спор нема тукаа може догодина да е звездната за нашия БМВтиим вече..стига с Ферарита и Макларъни---дали ще можем тука в тоа форум да се премажем от КЕФФФ
![]()
![]()
Търпеливо си чакаме звездния момент

И Кубица и Хайдфелд са страхотни пилоти и всяко състезание ми пълнят душата. Тази вечер Кубица как подмина Алонсо.... красота

Големи надежди се възлагат на болида за догодина, дано станем конкурентноспособни и да притесним малко лидерите. То и сега от време на време им късаме нервите де ама това вече не е достатъчно

Догодина - без тракшън контрол.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ЛЕЛЕЕЕ тоа луд колумбиец как ги изпреварваше!!Asen_X написа:bmwfena написа:е спор нема тукаа може догодина да е звездната за нашия БМВтиим вече..стига с Ферарита и Макларъни---дали ще можем тука в тоа форум да се премажем от КЕФФФ
![]()
![]()
Търпеливо си чакаме звездния момент
И Кубица и Хайдфелд са страхотни пилоти и всяко състезание ми пълнят душата. Тази вечер Кубица как подмина Алонсо.... красота![]()
Големи надежди се възлагат на болида за догодина, дано станем конкурентноспособни и да притесним малко лидерите. То и сега от време на време им късаме нервите де ама това вече не е достатъчно![]()
Догодина - без тракшън контрол.Ех защо го няма сега Монтоя

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
LiX написа:Абе тия Microsoft и във Ф1 се набутаха![]()

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
!!Asen_X написа:bmwfena написа: Ех защо го няма сега Монтоя
Хацо, хацоооо и на мен ми липсва тоя колумбиец бре. Що не си го оставиха в БМВ, ама нищо Кубица и Ник не са по лоши от останалите които са в момента в кервана

За 5-те години в МакЛарън, Кими на 2 пъти изпусна титлата, не защото му липсва талант и качества на шампион а защото от МакЛарън не можаха да му дадат надеждна кола. След толкова разочарование, нормално беше да си потърси нов отбор, който да му даде техника с която да стане шампион. Е този отбор се оказа Ферари 

- Гост
-
Кими заслужаваше отдавна да стане световен....! Фен съм на Алонсо ,но за съжаление корпоративните нагласи са други! Радвам се за финландеца-Хамилтън щеше да е световен с хиляди ако и ....!
От двата по-лоши варианта предпочитам Кими да е световен ,а Алонсо щом ен можа-догодина пак ше пробва! Стана работата двама се карат-третият печели! Алонсо е куче!тва е характер на боец и мож епак да ги бие,а Кими заслужи да стане заради сумати годене блъскане в Макларън с чупене на коли и кви ли не проблеми и накрая получи кола,която не се чупи на секи завой и стигна до върха....
От двата по-лоши варианта предпочитам Кими да е световен ,а Алонсо щом ен можа-догодина пак ше пробва! Стана работата двама се карат-третият печели! Алонсо е куче!тва е характер на боец и мож епак да ги бие,а Кими заслужи да стане заради сумати годене блъскане в Макларън с чупене на коли и кви ли не проблеми и накрая получи кола,която не се чупи на секи завой и стигна до върха....