Една разбита детска илюзия...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
A_DUNCHEV написа:Като изкараш книжка започни да искаш БМВ-то на стария и тогава той сам ще ти купи!!!
аз съм чист пример за това

че даже му поставих ултиматум или бмв или нищо

а иначе найстина седни си на гъза(с извинение) и намери начин да изкарваш някви кинти,по възможност гледай да е с акъл,не с хамалогия

и един последен съвет,не се предавай пред трудности,колкото си по-упорит толкова по лесно.

и между другото това е единствената тема от доста време насам която съм прочел.

п.с. много яка снимка за подпис имаш

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Много добре те разбирам..за драмата ми с моята любов-мини купъра имаше не една тема тук...Знам какво е да искаш една определна кола,реална,не особено скъпа,кола с характер...и да ти хвърлят някаква безлична ламарина като Пунто-то за което говориш ( на мен ми дадоха противна Корса-най-разпространената женска крайно НЕуникална кола)
Затова трябва да разчиташ на себе си-почни работа,спестявай,покажи поведение като пазиш въпросното Пунто,нека видят че си достатъчно отговорен за мощна кола,събери си някакви пари и след година или даже по-малко нищо чудно и да се сдобиеш със собствена Баварка!Аз успях да си взема Купъра точно по този начин-доказах на баща ми че съм отговорен шофьор и чрез заплатата ми показах че сама ще си поддържам колата...и той се нави да ми помогне да си взема мечтата..Имаш примера и на други колеги така че-смело,не се отчайвай,взимай нещата в свои ръце и успех!!Действай!
Затова трябва да разчиташ на себе си-почни работа,спестявай,покажи поведение като пазиш въпросното Пунто,нека видят че си достатъчно отговорен за мощна кола,събери си някакви пари и след година или даже по-малко нищо чудно и да се сдобиеш със собствена Баварка!Аз успях да си взема Купъра точно по този начин-доказах на баща ми че съм отговорен шофьор и чрез заплатата ми показах че сама ще си поддържам колата...и той се нави да ми помогне да си взема мечтата..Имаш примера и на други колеги така че-смело,не се отчайвай,взимай нещата в свои ръце и успех!!Действай!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Брато, радвай се че поне ти дават и Пунтото, и то ще си е само за теб.
А няма да го делиш с някой друг примерно, което ще е още по-гадно.
Иначе и при мен е горе-долу така. Търпение му е майката и дано скоро да се качиш на някое готино купенце. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Re: Една разбита детска илюзия...
Azidaha написа: ...аджаба, какво ще карам аз един ден, след три месеца. При което, той без колебание отсече - "Е как какво, на майка ти пунтото ще ти го подарим." ...
Колега разбирам ти мерака и разбирам, че и сега ти е времето за тези мераци.
Като дойде време ти и сина ти да ровите по списанията и по нет-а за коли, тогава и ти ще мислиш коя е по-дълга и по-къса, а той ще кърши пръсти до теб (между другото не съм съгласен че компакта е по-подходящ избор от купето)
Колкото до "пунтото" те съветвам наистина да почнеш с него.
Не си мисли че като вземеш книжка можеш да караш - поне година, две ще се учиш да караш с книжката в джоба, а и да поддържаш кола не само да я юркаш

Мисля че пунтото ще ти е напълно достатъчно за този "преходен" период

А след това искрено ти желая да ти се сбъдне мечтата и както каза един от колегите "ще ти е по-сладко":yes:
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Ей радвай се на каквото има
Аз имах една много хубава Е34-ка която я продадох преди 10 дена много ме е яд за нея защото си я правех адски дълго време само за мене но в идва един момента когато нямаш избор
В момента карам на Майками Опел корсата дразниме тази кола тропа друса скърца ще се разпадне не става няма нищо общо с БМВ-то но нямах избор по натам догодина 100% Пак ще си взема някоя баварка
Такаче покарай пунтото пък по натам ще си вземеш каквото искаш 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Спокойно,важното е,че си истински фен,а както всички по-нагоре казаха-следвай мечтата си,скоро със сигурност Бимата ще е твоя.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Работа му е майката... Мисли какво искаш да стане с теб от тук нататък. Даже като се замисля е по-добре да си направиш нещо твое си, което да ти носи някакви пари от колкото да ги набучиш в Е36... То ще си дойде с времето, а и мисля че пропускаш една мнооооооооооооооооооооого голяма подробност...
Е30...
А иначе така като гледам снимките на профила ти, съм сигурен, че ако имаш възможност колата ще изглежда перфектно...
Успех и само напред...

А иначе така като гледам снимките на профила ти, съм сигурен, че ако имаш възможност колата ще изглежда перфектно...
Успех и само напред...

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
хахаха
чета и се радвам
наистина от много време не си бях припомнял тази БМВ болест... БМВ искам... пък к'о ще и да е най-дръгливото
нали е БМВ ... и от тази болест досега имам вече 4 в гаража и скоро се очертава е30 323i
затова не се предавай... и карай пунтото с кеф... готина кола е, няма нищо че е фиат (не го бъркай с БИАД)
нали... и прави сякви тунинги на фиата, за да осъзнаеш че истински красивата кола не е със огромните спойлери по себе си а със сърце на звяр под капака и външно с лек агресивен намек
все пак караш БМВ, а не кола с която да искаш да впечатлиш някоя осмокласничка
пък ако искаш да сваляш мацки - ГОЛФ 3 ТДИ С ТЪМНИ СТЪКЛА И СИНИ ПРЪСКАЛКИ ИЛИ ФАСТКА КОМБИ
деба олях се с излиянията
следвай мечтата си и щом я желаеш така силно - ще се сбъдне
и защо да не дойдеш на сбирките
не е важно каква кола караш, а каква кола ти е на сърце 

деба олях се с излиянията

следвай мечтата си и щом я желаеш така силно - ще се сбъдне

и защо да не дойдеш на сбирките

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Имаше един лаф4е животът ти дава не това,което искаш,а това от което имаш нужда... И аз на 18 исках адски много е36 купенце,поне 150 к.с.... Е,взех си го на 26 г,но докато си бръм4ах и веднъж дваж си изправих косите от малоумни изпълнения,се зарадвах 4е не съм го имал на 18 години.Ако ми беше първа кола,на 18 години,гаранция на 1вия месец най-късно поне 2та еърбега штех да съм ги отворил
Та дано си ме разбрал правилно,аз от 140 баварски к.с. се метнах на 75 Голфовски
,при теб ше се полу4и обратното,което е доста по-добре,така 4е стига с тоя смешен пла4,късмет и умната! 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- tip_nebrejen
- Потребител
-
Пич искам да се запозная с твоя старец- Това е крилата фраза - за очакванията,за радоста и болката! хахахахахаха брутален е!
напомня ми за моите спорове с нашите. А пък ти се радвай че ще имаш все пак какво да караш.успех с покупката на мечтаното БМВ

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Много се зарадвах като видях темата и я прочетох цялата.Много добре знам кво ти е пич, и аз имах много мерак за бмв исках 318ис за да убедя баща ми ,че е с по-малък двигател да не гори много и т.н. .И аз ги заглеждах и исках да карам и кво стана баща ми ми докара 320и купе.Откачих от кеф начи щи кажа само едно ако наистина го искаш ше го имаш , и правилно ти казаха не се сърди на баща ти тои иска да те научи да оценяваш това което имаш
поздрави
поздрави

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
доколкото виждам мом4ето е заразен от болеста БМВ
и според мен тая болест БМВ е много заразна.ами пожелавам ти в наи скоро време да искара6 кни6ка и да си вземе6 едно БМВ
успех 

58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4