Нормално ли е? Струва ли си ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Окт 2007, 11:56

Застраховката е включена в Червените номера,те за това са по скъпи ;)
Жълтите номера са без зелена карта и 5 дневните са 50 Евро с тях можеш да ходиш където си искаш на твой риск ако стане проишествие в което ти си виновен плащаш ,ако не си виновен не .
Риск винаги има все пак купуваш стар автомобил,то нов да е пак може да му стане нещо.Нали за това ходиш гледаш пробваш ТЮВ това онова сервизни документи.
Тя ако 2000км. не може да изкара ебах я у колата по добре не я взимай ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Окт 2007, 12:30

vld написа:Застраховката е включена в Червените номера,те за това са по скъпи ;)
Жълтите номера са без зелена карта и 5 дневните са 50 Евро с тях можеш да ходиш където си искаш на твой риск ако стане проишествие в което ти си виновен плащаш ,ако не си виновен не .
Риск винаги има все пак купуваш стар автомобил,то нов да е пак може да му стане нещо.Нали за това ходиш гледаш пробваш ТЮВ това онова сервизни документи.
Тя ако 2000км. не може да изкара ебах я у колата по добре не я взимай ;)

Вече има и жълти номера със зелена карта. В Щутгарт и по-точно в Бьоблинген в цуласунга... Има и в Нюрнберг също, но не мога да обясня точно къде се пада. Даваш някое евро повече, но ти е мирна главата... А колегата дето иска да вкарва някаква кола и му искат 3000лв. над цената да драсне едно ЛС ако е заинтересован все още... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 13 Окт 2007, 13:16

Вече ми правят огледите ;) Реших да си я поръчам, набелязъл съм си вече няколко в южната част, когато всичко приключи успешно, ще се похваля ;) Брагодаря за мненията и препоръките, надявам се темата да е полезна и за други мераклии :!: Знам , че мога да разчитам на вас :bowdown:
stay tuned
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата