Протест против високите цени на горивата в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 11 Сеп 2007, 22:42

Добра идея е някой да се свърже с администраторите на arena.bg и zamunda.net и изобщо другите торент тракери.Сигурен съм,че ще се съберат още хора.А тия които са против,като поскъпне още горивото и да видим тогава какво ще правят.Все пак има хора,които немогат да си го позволяват.Ако ние сами не се опитаме да си помогнем,то няма кой друг.

Също така ако се разчуе прекалено много из интернет пространството,нищо чудно да стигне и до медиите.А там могат да разберат още хора за дадения протест и евентуално да се постигне нещо.
Бъдете оптимисти :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Сеп 2007, 22:50

просто нямам време да изчета цялата тема, със сигурност пишете интересни неща. Аз мисля да ви подкрепя за няколко години напред т.е. да не стъпвам на бензиностанция на Лукойл :mhihi:
Между другото това за мен, като човек, който е имал някакви контакти с нея, това е една наистина огромна фирма, брутална, която се държи като абсолютен монополист/тя си е и такава/... а бе комунизъм :mhihi:
едва ли ще може да повлияем кой знае колко, но ако се разчуе т.е. отразят го медии и т.н., може и да има някакъв ефект
Последна промяна © на 11 Сеп 2007, 22:54, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2007, 22:51

Аз пак казвам, че КЛУБА трябва да се размърда и да направи първите постъпки. Щото така кво става, не сме членове, нито нищо (повечето, предполагам). Най- обикновена сбиртащина юзъри на които не им харесват цените. Така май няма да стане :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Сеп 2007, 8:46

SKISA написа:добре де ,а що само срещу лукойл протестираме!? че не ми стана ясно!?
аз като гледам и по дрегите бензиностанции са си подобни цените. не че нещо вальо златев ми е орал на нивата,ма не разбирам разделението....

Ако не забелязваш, не протестираме.
Вторник вече мина.
Само си лафим.
Явно, че няма достатъчна подкрепа за протеста.

А иначе, не само срещу Лукоил.
Виж заглавието на темата. Това е.
Но Лукойл са инициаторът на това увеличение. И винаги са били.
И винаги са продавали на другите бензиностанции.
Така че според мен това дава отговор на въпроса ти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Сеп 2007, 11:04

Еми тва е, народ от мишлета :!:
Предпочита да си осакати колата с газова уредба, да пише през 2 дни теми от рода на "дебитомер от къде", "дюзи от къде" и т.н., но да не си наруши спокойствието и да направи нещо за себе си. :banghead:
И 5лв да стане литъра, заслужаваме си го и пак ще ни е малко :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Сеп 2007, 11:21

според мен може и хич да не ви чуят, ще ви изкарат вода от най-далечния кладенец и ще слушате обяснения тип сакскобуртготски - много приказки - нищо смислено. даже и да го намалят бензина по вашето ис кане да кажем с 5 ст (дума да не става за повече) виждате как корегират цените всеки месец. срещу комунизма и монополизма битката е обречена от самото начало
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Сеп 2007, 11:34

Stanchev написа:според мен може и хич да не ви чуят, ще ви изкарат вода от най-далечния кладенец и ще слушате обяснения тип сакскобуртготски - много приказки - нищо смислено. даже и да го намалят бензина по вашето ис кане да кажем с 5 ст (дума да не става за повече) виждате как корегират цените всеки месец. срещу комунизма и монополизма битката е обречена от самото начало

бе не си много прав! комунизма все пак даде фира!
типа на протеста някакси не ми се връзва-да сипваме в други бензиностанции,а не в лукойл!?!!нали и там цените са високи...!?
наистина ако се направи от повече хора едно шествие ли,протест ли и се чуе по телевизиите сигурно ше има някакъв отзвук. па и не пречи да се опита.най-малкото ше разберем колко сме задружни и организирани ако не друго....!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Сеп 2007, 11:48

типа на протеста някакси не ми се връзва-да сипваме в други бензиностанции,а не в лукойл!?!!нали и там цените са високи...!?

По - точно: Да сипваме в конкурентни на Лукойл бензиностанции.
Обясних защо.
Защото даже и с Лукойл другите бензиностанции да вдигат цените(няма да влизат във война с гиганта, я), без него те няма сами да инициират подобни чудеса всяка година по 5 пъти.
Защото Лукойл ни сипва мъзга.
И защото Лукойл ни вдига цените на мъзгата.

Това, което не съм обяснил, но вярвам да се подразбира, е :
- все пак някъде трябва и да сипваме. Иначе верно е по - добре да си подпалим колите.
- в нашата страна цените са твърде високи, за това да покажем предпочитание към чуждите цени. Даже и пак високи, те поне са срещу качество(ето ти форма, която интегрира и държавата).
- протестът може и да е символичен, а не непременно брадви, секири, ножове, всички петролни мародери пред фалит. Номерът е да участват много хора, за да н исе обърне внимание. На този номер не отговаряме. По - малко сме от листата в гората на KicKingKing.

Поздрави!
Последна промяна D3BEP на 12 Сеп 2007, 11:49, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Сеп 2007, 11:49

SKISA написа:
Stanchev написа:според мен може и хич да не ви чуят, ще ви изкарат вода от най-далечния кладенец и ще слушате обяснения тип сакскобуртготски - много приказки - нищо смислено. даже и да го намалят бензина по вашето ис кане да кажем с 5 ст (дума да не става за повече) виждате как корегират цените всеки месец. срещу комунизма и монополизма битката е обречена от самото начало

бе не си много прав! комунизма все пак даде фира!
наистина ако се направи от повече хора едно шествие ли,протест ли и се чуе по телевизиите сигурно ше има някакъв отзвук. па и не пречи да се опита.най-малкото ше разберем колко сме задружни и организирани ако не друго....!

ако не си забелязал казват следното - Лукойл увеличава цените на едро с 10лв на 1000л. и на другият ден всички бензиностанции увеличават с 1ст. т.е. всичко зависи от тях. Маржа на бензиностанциите е 10-15ст винаги т.е. в последно време. Ако ще протестираме срещу него тогава не бихме делили бензиностанциите, но истинското увеличение си идва от Лукойл

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Сеп 2007, 12:07

bum_bum написа:Еми тва е, народ от мишлета :!:
Предпочита да си осакати колата с газова уредба, да пише през 2 дни теми от рода на "дебитомер от къде", "дюзи от къде" и т.н., но да не си наруши спокойствието и да направи нещо за себе си. :banghead:

Аха!
НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО!
Дали да не потърсим и конкуренти на Булгаргаз, да пазариме оттам???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 12 Сеп 2007, 13:07

D3BEP написа:
bum_bum написа:Еми тва е, народ от мишлета :!:

Аха!
НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО!
Дали да не потърсим и конкуренти на Булгаргаз, да пазариме оттам???

Това ще се отрази на всички които ползват метан и топлофикация.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 12 Сеп 2007, 13:15

Срам, голям срам!
Почти никакво развитие по темата, предизвиква по-малък интерес от къде по маловажни неща.Всички ревем обаче, че ни е скъпо.Да, ама нищо не правим :!:
Според мен най-важно е да сме еднинни, иначе нищо няма да стане.Да си размърдаме мозъците и да решим кво да правим.Аз мисля, че добър вариант е 1 седмица например да "караме" автобуси :mhihi: , т.е. да се возим.Ще се прежалим, кво толкова, а тези които не могат да зареждат от други бензиностанции.Доста полезно ще е мисля да се привлекат бакшишите, спедиторските фирми и превозвачите.Все пак те са най-големите консуматори :!:
И стига сте коментирали, давайте идеи по-добре :idea:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 12 Сеп 2007, 13:26

ми аз не съм зареждал във вторник :mhihi:

а по тоя път минаха колегите от геремания и франция преди време ...
и там незареждаха некви дни... никъв ефект ....
протести някви мълчеливи с подписка ... никъв ефект ...
тирове блокираха няколко важни пътни артерии .... за 6 часа ефект
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 12 Сеп 2007, 13:31

Май ще трябва да се блокира Орлов Мост в София + някой по ключови места в страната за да има ефект... то организацията е проблем!
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Сеп 2007, 13:34

Аз съм забранил на всички, които взимат колите под наем да зареждат на Лукойл...

Аз също не зареждам, както и никой от семейството ми... :idea:

Те така ще ни сринат и ние пак ще си траем. Работата е там, че нищо не постигаме с това, че не зареждаме на техните бензиностанции... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата