Рег. номер по избор!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Рег. номер по избор!
Извинявам се, че изравям темата, обаче живо ме интересува нещо...
Още ли е това процедурата? Ако не, някой ще сподели ли пресни впечатления?
Въпроса е за номер от рода на XXXZ, като X и Z не са поредни числа. Трябва ли задължително през този ден да върви серия X(Х) за да стане или...? Какво става, ако искаш номер по избор, а не е тази серия? Регистрираш ли колата или чакаш?
Благодарности!
ПС: Ако някой може да помогне (на ЛС) ще има СОЛИДНА почерпка след това, просто много искам тоя номер, а всищност не е нищо специално.
maniakov написа:Още на опашката с колата, дават един лист където си чекваш дали искаш номер по желание.
Въпроса е за номер от рода на XXXZ, като X и Z не са поредни числа. Трябва ли задължително през този ден да върви серия X(Х) за да стане или...? Какво става, ако искаш номер по избор, а не е тази серия? Регистрираш ли колата или чакаш?
Благодарности!
ПС: Ако някой може да помогне (на ЛС) ще има СОЛИДНА почерпка след това, просто много искам тоя номер, а всищност не е нищо специално.
Последна промяна absix на 18 Мар 2008, 16:21, променена общо 1 път
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
pAbLo написа:Stanchev написа:аз като питах за номер 0001 ми се изсмяхаа бех готов да им дам 100 кинта
Искаш ли такъв![]()
![]()
Щи го дръпна от един МЛ 430 - ама после цигари и сок до живот ще ми носиш че май е некъв прокурор![]()
Този е голямо шефче, по - добре недей

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- BilLaBONG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2
Аз мисля , че Не е ВАЖНО с какъв номер си а как караш това примерно . че си с ХХХХ голяма работа като блъснеш някои после тоя номер може в дупето да си го навреш . НЕ гледаите тия с ХХХХ недават никав пример на младежта а тамън обратното подтикват го към се лоши работи
хуахуауау неква малка реч праснах ;]

Абе понеже и аз скоро ще пазарувам количка та да си попитам въпреки, че почти са ме убедили, че е свършило "С" та на въпроса, ако взема от колата на майка ми срещу определена сума пара ще мога ли да си ги хвърля на новото возило? Номера много ме радва, а и е "С", а не "СА"(което мене поне адски ме дразни...) Айде просветлете неукия

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///М Теchnic
- кандидат ентусиаст
-
В USA пък, можеш да си аранжираш номер с всички цифри и буквите от латинската азбука за максимум $90, притова on-line.
Отворете линка и почувствайте духа на Америка.
https://vrir.dmv.ca.gov/ipp/PerLicensePlateServlet
Отворете линка и почувствайте духа на Америка.

https://vrir.dmv.ca.gov/ipp/PerLicensePlateServlet
- ///М Теchnic
- кандидат ентусиаст
-
Re: Рег. номер по избор!
Извинявам се, че изравям темата, обаче живо ме интересува нещо...
Благодарности!
ПС: Ако някой може да помогне (на ЛС) ще има СОЛИДНА почерпка след това, просто много искам тоя номер, а всъщност не е нещп кой знае колко специално.
maniakov написа:Още на опашката с колата, дават един лист където си чекваш дали искаш номер по желание.
Благодарности!
ПС: Ако някой може да помогне (на ЛС) ще има СОЛИДНА почерпка след това, просто много искам тоя номер, а всъщност не е нещп кой знае колко специално.
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4