Ква бегачка...?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Сивика е машината.Имам познат,който за 4 години яко каране нито един път не е посещавал сервиз и нищо не е сменяно по колата освен масла и филтри.Бензин и сипва и газ.Яко каране разбирай на 2 седмици и сменя гумите.Ако можеше да говори...
А пък Тиграта си е чиста Корса само дето черупката е по-различна.По отношение "ръжда" не отстъпва на Кадетите и Астрите.Имам впечатление от 1.4 16в и мога да кажа,че не е правила сериозни проблеми,но пък не беше и безупречна и по пода и гредите имаше ръжди и гнилочи.Стойката за акумулатора и нея я нямаше почти.Иначе е атрактивна,но просто е недопустимо за една колица,дето се води спортна да и гние най-скъпата част-купето.Като идея не е лоша,но като изпълнение и качество изостава от Хонда,но пък и затова цените им са по-ниски

А пък Тиграта си е чиста Корса само дето черупката е по-различна.По отношение "ръжда" не отстъпва на Кадетите и Астрите.Имам впечатление от 1.4 16в и мога да кажа,че не е правила сериозни проблеми,но пък не беше и безупречна и по пода и гредите имаше ръжди и гнилочи.Стойката за акумулатора и нея я нямаше почти.Иначе е атрактивна,но просто е недопустимо за една колица,дето се води спортна да и гние най-скъпата част-купето.Като идея не е лоша,но като изпълнение и качество изостава от Хонда,но пък и затова цените им са по-ниски

8.32
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
така гледам че се насочваш към корса,саксо или евентуално сивик.
ако ти е важна поддръжката маи корсата ще ти е най-оферта,сивика забрави да е с ефтина поддръжка.съдя от цените за прелюда,един приятел бачка в сервиз и вика че преден калник бил 200 лева
за саксото нямам абсолютно никакви впечатления.
а корсата поддръйката й е супер ефтина,много хора са ми я препоръчвали поради тази причина(ама аз не ше си дебна некое готино бмв
)
както и да е мнадявам се да съм ти бил полезен.
п.с.:правописните грешки са нарочно допуснати

ако ти е важна поддръжката маи корсата ще ти е най-оферта,сивика забрави да е с ефтина поддръжка.съдя от цените за прелюда,един приятел бачка в сервиз и вика че преден калник бил 200 лева

за саксото нямам абсолютно никакви впечатления.
а корсата поддръйката й е супер ефтина,много хора са ми я препоръчвали поради тази причина(ама аз не ше си дебна некое готино бмв

както и да е мнадявам се да съм ти бил полезен.
п.с.:правописните грешки са нарочно допуснати

http://www.zeperfs.com/duel636-137.htm - ето Саксо срещу Корса ... саксото определено е напред ...
http://www.zeperfs.com/duel1619-137.htm - това е Саксо и CRX версия 130кс. еднакво бързи са ... при Vti нещата са други, но и цените са други - там бих препоръчал Ксара VTS или Пежо 306 S16 GTI с 167кс. (при пежото има 6-степенна скоростна кутия, която при Ситроена няма и е доста приятно на вървене) ...
http://www.zeperfs.com/duel1619-137.htm - това е Саксо и CRX версия 130кс. еднакво бързи са ... при Vti нещата са други, но и цените са други - там бих препоръчал Ксара VTS или Пежо 306 S16 GTI с 167кс. (при пежото има 6-степенна скоростна кутия, която при Ситроена няма и е доста приятно на вървене) ...
Lope De Vega
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Абе може и аз да не съм прочел какво точно иска колегата и всички ваши мнения , ама защо никой нищо не каза Seat като алтернатива ??? Виждал съм Ибизки къде доста одат !!!
Простете ако се изкзвам неподготвен , ама съм чел чел недочел
Простете ако се изкзвам неподготвен , ама съм чел чел недочел
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а ти от де знаеш ве....дори и м10ката незнаеш как въри...amd написа:Наистина Saxo VTS и Peugeot 106 S16 rallye вървят много прилично

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Знам как върви М10-ката, поне във вариант сток - 318и бензин и наистина върви много добре, а с подобрения сигурно е самолет. За жалост сегашната ми кола е с износен мотор и наистина не върви.
Така или иначе съм се дърпах с Пежо 106 Rallye с Е34 520-ката М50 и ме отвя, а Е34-то вървеше доста добре! Возил съм се в Саксо ВТС
Бързи са, няма спор по въпроса! Ама са и дребни и с тънка ламарина...и друсат 
Така или иначе съм се дърпах с Пежо 106 Rallye с Е34 520-ката М50 и ме отвя, а Е34-то вървеше доста добре! Возил съм се в Саксо ВТС

Последна промяна amd на 18 Сеп 2007, 0:26, променена общо 1 път
BMW only!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4