питане към пътуващите в гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 25 Авг 2007, 13:03

Еми значи аз мернах няколко такива паркинга (единия беше дори точно до хотел Британика) и цените варираха от 7 до 12 на евро на час. Предполагам, че ако си оставиш колата за цела нощ ще е по тънко, ама пак си е много откъдето и да го погледнеш. Ти си знаеш най-добре к'ви пари ти се дават ;)

Ако я вкарам в някоя малка уличка дали ще е по-безопасно?

В по-малко уличка единствено рискуваш както каза някой колега по-горе или да ти изкъртат джам, или па некой да ти остърже бронята(т'ва специално навсякъде може да стане) или нек'ви други мизерии да ти се случат. По хуу ако така и така ша е на улицата поне мястото да е по-оживено, обаче пък това носи със себе си други минуси, за които вече разбра.
Общо взето ситуацията е деликатна и аз не знам какво точно да те посъветвам.

П.П. Са като се замисля, в центъра, само до Омония има един бардак, нещо като дворче(ама забравих името на улицата;ще питаш некой...всички го знаят), където спират родните автобуси и срещу него има покрит паркинг и колонки на Еко(то си има и знак за платен паркинг и не може да се обърка). Видя ми се, че там ще да е тънкаж(поне така си мисля) щото беше едно такова мърляво, а и немаше кой знае к'ви коли вътре. Но трябва да провериш дали работи 24 часа и кач пара е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Авг 2007, 17:20

с Е39 в Омония???с лада седмица и пак не се знае ама иди там където спират рейсовете на АНИ срещу тях има паркинг с колонки на ЕКО-ЕЛДА както са тук в БГ..Този булевард се казва Агиу Константину :mhihi: :mhihi: :mhihi: мале с Е39 в Омония...има два варианта...или да ти счупят стъклото или да я окраднат или да ти махат номерата...В Гърция махат номера и за неправилно паркиране ама понякога така че внимавай...хммм...кога ще заминаваш бе колега...да ти дам на моята къща в Атина местоположението и е баш на 10 метра от станция на метро така че оставяш си там колата и отивай където си искаш без проблем ама проблема че аз съм още в БГ ама няма значение ...колкото време щеш я остави...само момент да видя в гуугл мапс

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 25 Авг 2007, 17:29

grnka написа:Този булевард се казва Агиу Константину

:yes:

Предишна

Назад към Извън Темата