Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....
Модератор: Общи модератори
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ти си сериозно ограничен...bam-bam написа:баце нали знаеш тука сме само интернет супермени .. да не копирам теми и мнения![]()
само не разбрах каква е твойта роля ама караи .. какво истинско те гони по тея късни доби ?!
последно защитаваш ли ги или ги псуваш че и тфа не ми стана ясно .. ем ревеш кфо може да ти направят пък и не одобряваш да ги направим на сапун .. абе баце последно да питам само .. знаеш ли какво все пак искаш за да ти е добре да живееш спокоино в дупката си и никои да не те притеснява или да ти троши джамците посред нощите ?!
нещо ми се струва че си се превъзбудил айде легни си успокои се и утре на мъдра глава вземи твърда позиция от кои си от наште или от ваште
пък ти само кажи и ще сложим край на това нещо ... то просто неможе да продължава ... и да не тръгваш сам никъде че навън си е ебало мамта
п.п. и да много точно го каза ... ей от такива тъпаци като тебе които не знаят какво искат е такова дереджето ... твърда ръка треа не меки китки
Говорех за това, че е тъпо, даже много тъпо, когато всички говорим за нещо сериозно ти да се включиш с някакво мнение, че ще правиш бизнес, завършващо с "

А щом все още не си разбрал дали ги защитавам или ги псувам...твой проблем. Защитавам цивилизованите, приспособилите се цигани, а ненавиждам прошляците и ровещите по кофите.
Също така искам да ти кажа, че аз не търся разрешаването на собствените си проблеми тук. Изказах позицията си, но не по начина, по който го правиш ти. Това някакъв проблем ли ти е или аз не те разбирам правилно???
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:...
Подкрепям те напълно, че в случая начина е саморазправата...
Преди около 2 години отново в Зап. Парк се бяха опитали да се качат на баба ми на балкона някакви цигани за да вземат някакъв казан, който се виждал от улицата. Тогава обаче били забелязани от един комшия, който до последно беше охрана на покоен член на подземния свят. Беше ги гонил 2-3 преки, но накрая ги беше хванал до едно заведение "Радо" и ги беше убил от бой буквално. Доколкото разбрах единия е лежал с месеци в болница за да се възстанови. От тогава всички минават покрай балкона, но никой не смее да вземе нищо. Прането е стояло на първия етаж нощеска и не го пипат. Просто като пребиеш няколко от тях, ама така ги пребиеш, че да помнят цял живот няма да те закачат. Мълвата си тръгва от един на друг и се разнася, че там не трябва да се пипа. Каквото и да си говорим няма по бъзливо племе от тях. Аз когато ходя сам по улицата и видя група от 5 човека не ме е страх и не мишкувам, а когато съм с още 5 човека и видя някой самотник никога дори не го поглеждам. Ето това е разликата между нас и тях. И каквото и да си говорим имаме нужда от един Волен Сидеров, който да ги навре в миша дупка. На мен ми е пределно ясно, че това което говори няма да стане дори на 50%, но няма нищо лошо в това да му се даде шанс да видим той какво ще направи. Твърде много търпяхме управниците ни да защитават малцинствата и всичко, което се прави, да се прави в тяхна подкрепа. Защо техните земи са буквално обетовани, а нашите разградени дворове? Защо ме е страх да мина през Факултета и да ми падне бариерата, а тях не ги е страх да ми минат под балкона и да крадът капаците на шахтите? Те не са защитавани, те имат повече права от нас в собствената ни държава. Лошото е, че си повярваха, но го направиха с право. Сега ще ни тъпчат и ще си правят каквото си поискат, докато не се стигне до саморазправа или пък докато не се променят част от законите в страната ни... Второто го изключвам напълно, така че остава ние да се борим за свободата и спокойствието на децата ни...
- dobri_bozhilov
- Потребител
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз съм ЗА ако някои е гледал филма предградие 13 ще се сети!!ама ми е интерсно мангалите тогава от каде ще има да крадът то даже няма да има и кофи в които да ровят!Ще има 100%рециклиране на боклука 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Интеграцията минава през начална дезинтеграция...
dobri_bozhilov написа:http://www.komentari.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=725&mode=thread&order=0&thold=0
Цигански градове. Хм. Няма ли да е по - лесно да кръстим Сливен РашкоПолис и да евакуираме българите.... Ох, нямам подходяща усивка

Добри, и тука ли ве, брат! Нямаме спасение от тебе, ти пак дъниш всички форуми с политическа пропаганда... Спамер!
Още ли не те избраха тебе ве!
Ей, ако бях гласувал, за тебе щеше да е

Само ми обещай едно: да оставиш после форумите без политически реклами!
ПП. Само не ми давай линк към някоя статия за НЕГЛАСУВАНЕТО

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Тва нащо не е държава,гледам новините и не мога повярвам,циганина вика смърт на българите,а ченгето вика че действали правилно.Тва са ченгета путки 

Re: Интеграцията минава през начална дезинтеграция...
dobri_bozhilov написа:http://www.komentari.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=725&mode=thread&order=0&thold=0
И тука ли бе Добри... Така и не разбра, че от теб и чеп за зеле не става, а какво да говорим за евродепутат...

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
от тази вечер на стадион берое в стара загора започва ромфеста които е два дни,намира се в местноста аязмото и е идеално място за самоделка бомба защото може да се хвърли от хълма директно по средата на стадиона.
ше почерпите ли
ше почерпите ли

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
B U L L I написа:от тази вечер на стадион берое в стара загора започва ромфеста които е два дни,намира се в местноста аязмото и е идеално място за самоделка бомба защото може да се хвърли от хълма директно по средата на стадиона.
ше почерпите ли
Ма иска ли питане,мятай по тях мамка им сачове

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
WilliamsF1Team написа:Ти си сериозно ограничен...bam-bam написа:баце нали знаеш тука сме само интернет супермени .. да не копирам теми и мнения![]()
само не разбрах каква е твойта роля ама караи .. какво истинско те гони по тея късни доби ?!
последно защитаваш ли ги или ги псуваш че и тфа не ми стана ясно .. ем ревеш кфо може да ти направят пък и не одобряваш да ги направим на сапун .. абе баце последно да питам само .. знаеш ли какво все пак искаш за да ти е добре да живееш спокоино в дупката си и никои да не те притеснява или да ти троши джамците посред нощите ?!
нещо ми се струва че си се превъзбудил айде легни си успокои се и утре на мъдра глава вземи твърда позиция от кои си от наште или от ваште
пък ти само кажи и ще сложим край на това нещо ... то просто неможе да продължава ... и да не тръгваш сам никъде че навън си е ебало мамта
п.п. и да много точно го каза ... ей от такива тъпаци като тебе които не знаят какво искат е такова дереджето ... твърда ръка треа не меки китки
Говорех за това, че е тъпо, даже много тъпо, когато всички говорим за нещо сериозно ти да се включиш с някакво мнение, че ще правиш бизнес, завършващо с "" това...
А щом все още не си разбрал дали ги защитавам или ги псувам...твой проблем. Защитавам цивилизованите, приспособилите се цигани, а ненавиждам прошляците и ровещите по кофите.
Също така искам да ти кажа, че аз не търся разрешаването на собствените си проблеми тук. Изказах позицията си, но не по начина, по който го правиш ти. Това някакъв проблем ли ти е или аз не те разбирам правилно???
а ти си сериозно неограничен .. легай тихо под тревата да не те надушат и да ти строшат жамците

а иначе мислиш ли че като си пишем тука ще се промени нещо ?
аз си залагам сичко а ти ...
така че не приемай сичко на сериозно се пак треа да има и фън .. а ние може да си пишем кфото си искаме но ефект няма да има и след 10000000000000000000000 теми като тая .. капиш