СМЪРТ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИЦИ!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 15 Авг 2007, 9:47

D3BEP написа:
atanasova86 написа:
M2PR написа:много кофти ситуация, наистина....
за съжаление обаче, никога май няма да се оттървем от тая сган....

пс.в още колко форума ше я пуснеш тая тема, Атанасова...Георгиева..?

ами в колкото преценя за добре,просто споделям и ви казвам че никой не е застрахован.
Пречи ли ти нещо,темата ми?Ако не ти харесва не пиши.Не искам да ****** темата с тъпизми.Става въпрос за човешки живот.

Ходи ги гръмни със ПСМ-а.
Така ще постигнеш "СМЪРТ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИЦИ!!!!!"

Нали не мислиш, че агресията ти предразполага към съпричастност?
Човешкият живот не е повод на тая тема. Тук провокираш омраза, а как ще помогне тя на човека в болница на мен не ми става ясно. А честно казано аз си мисля, че ако групата цигани биеха наред, пред пожарната, пребит щеше да е не само твоят приятел.
Така че....
Защо само него..... Дали са били 20..... Дали са били цигани... Как не са ги хванали.... И откъде всъщност и какво точно сестрата знае, та ти е казала... Много неизвестни.
Учудва ме само бурната агресия в момиче, за което ако се съди по акаунта, е най - много на 21 години с пистолет - със или без разрешително и има приятел със 17 годишен син, от приятелките на когото се пази...

da imam приятел (най0добър приятел ) със 17г син,не мисля че агреаията поражда нещо добро,но защо не погледнеш темата ДО КОГа ЩЕ ГИ ТЪРПИМ,после ела пак ми говори,
Да били са мангали,хванали са само 4,и все още са в районното
Не знам ти за каква сестра говориш,такава не съм споменалвала.
А ПСМ няма да помогне срещу никой.казах го в яда си,
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 15 Авг 2007, 9:50

[/quote]

, от приятелките на когото се пази...[/quote]
пак не си рабрал.Той не се пази ,ами аз като му звъна си мислех че е гаджето му и затова затваярх.знаем колко ревниви момичета има.Все пак и аз имам съпруг,знам какво е.
Следващия път прочети хубаво,преди да нададаш и пишеш коментари.Това е форум,всеки човек има мнение и не мисля че е правилно всеки да налага всоето,
Просто споделете вашето!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 15 Авг 2007, 10:31

Айде сега всичките нинджи палете колите и бегайте в Красна Поляна да правите бърнаут по мангалите.

Смърт за тоя, смърт за оня... много е лесно така зад клавиатурата, когато не трябва да се оглеждаш през рамо, нали?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Авг 2007, 10:32

Хм. Написала си два отделни поста в анализ на едно изречение, като нито от единия не става ясно какво точно съм има предвид.
"От приятелките на когото се пази" е част от главното изречение, касаещо теб, в трето лице.
Вероятно и аз се увличам с дългите изречения. Но пък това малко не кореспондира с лозунга ти
Следващия път прочети хубаво,преди да нададаш и пишеш коментари.

Защото ... не си прочела хубаво.

Нямам нищо против теб. Разбирам ,че и може би си афектирана от двойната случка с побоя и катастрофата.
Но не аз налагам мнението си и насъсквам тълпата.
Ако аз напиша "ДА ИЗБИЕМ ГАДНИТЕ ПЛЕВЕНЧАНИ! ОНИЯ СА СЕЛЯЦИ И ГЬОНСОРАТИ!(Извинения към Плевенчани, граждани на един от любимите ми градове в северна България, че ги ползвам за такъв негативен пример - все някой трябваше да е, а които ме познават, знаят дали харесвам Плевен). И после отдолу напиша "Какво ще кажете? Дайте мнение?" това на дискусия ли ти прилича? На споделяне на мнение? На интелигентен разговор?
Еми точно това правиш ти в тая тема.
Без да обсъждаме достоверността на фактите, тая тема не е нито в помощ на твоя човек, нито търсене на подкрепа и закрила, а е храна за потенциални сериозни простотии, които виждам да ескалират и в други теми на форума. За съжаление, това, което ме притесняваше в твоята тема май е на път да се случи.
Ти помисли. Не казвай на мен да помисля. Циганите ли са виновни, китайците ли са твърде много, Хитлер ли е много умен или просто е добре ние да бъдем по - умерени и да действаме според ситуацията и да отдаваме всекиму според заслугите?

Извинявай, ако съм те обидил с нещо. За мое съжаление твоята тема ще даде резултат. Подобен на заглавието й. Именно за това предпочетох да съм остър, даже и ако малко те ощипя, но не исках да те обиждам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 10:38

Докато се правите на ЕНТЕЛЕГЕНТИ, етнически толерантни и тн един от нашите колеги сподели как се е измъкнал на косъм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Авг 2007, 10:54

///peter написа:Докато се правите на ЕНТЕЛЕГЕНТИ, етнически толерантни и тн един от нашите колеги сподели как се е измъкнал на косъм...

Верно? Тогава и аз да споделя.
Вчера бях в циганската махала на един голям град. Циганите даже не ме нападнаха, не ме гледаха и накриво.
Оставих си колата там. За няколко часа - имах работа наблизо.
Даже не я и обраха. Въртяха се радостни циганета около нея, "Бате, колку дига" и т.н. и се радваха въобще като им отговориш нещо. Мисля, че поне тасовете лесно можеха да смъкнат.
Да са ме сбъркали с циганин... Мен и хората с мен... Мисля, че е абсолютно невъзможно.
Не познавам хората там.
Радвам се, че се измъкнах, без да ме стрелят с топ, брадви, томахавки и т.н.

Предлагам: да се съберем една голяма групичка и да щурмуваме тая махала докато е време. Аз ще ви показвам пътя.
Ще изтребим много цигани. Те явно още не мислят да се съпротивляват. Не са се укрепили достатъчно, а и засега не посягат на военни шпиони като мен.
Ше падне лесна плячка.

Надявам се разбираш какво ти говоря. В дадена махала може да им простотии, като при това аз лично изразявам съмнение дали циганите сами са се сетили да хванат брадви и да викат лозунги. Радвам се, че колегата се е измъкнал невредим, там вероятно наистина е страшно.
Това обаче не приравнява всички под един знаменател.
Затова и вие не ги приравнявайте.
Решението? Етнически конфликти?
На много места са решени успешно.
Никъде обаче чрез масови ексцесии и насилие.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 15 Авг 2007, 11:16

D3BEP написа:
///peter написа:Докато се правите на ЕНТЕЛЕГЕНТИ, етнически толерантни и тн един от нашите колеги сподели как се е измъкнал на косъм...

Верно? Тогава и аз да споделя.
Вчера бях в циганската махала на един голям град. Циганите даже не ме нападнаха, не ме гледаха и накриво.
Оставих си колата там. За няколко часа - имах работа наблизо.
Даже не я и обраха. Въртяха се радостни циганета около нея, "Бате, колку дига" и т.н. и се радваха въобще като им отговориш нещо. Мисля, че поне тасовете лесно можеха да смъкнат.
Да са ме сбъркали с циганин... Мен и хората с мен... Мисля, че е абсолютно невъзможно.
Не познавам хората там.
Радвам се, че се измъкнах, без да ме стрелят с топ, брадви, томахавки и т.н.

Предлагам: да се съберем една голяма групичка и да щурмуваме тая махала докато е време. Аз ще ви показвам пътя.
Ще изтребим много цигани. Те явно още не мислят да се съпротивляват. Не са се укрепили достатъчно, а и засега не посягат на военни шпиони като мен.
Ше падне лесна плячка.

Надявам се разбираш какво ти говоря. В дадена махала може да им простотии, като при това аз лично изразявам съмнение дали циганите сами са се сетили да хванат брадви и да викат лозунги. Радвам се, че колегата се е измъкнал невредим, там вероятно наистина е страшно.
Това обаче не приравнява всички под един знаменател.
Затова и вие не ги приравнявайте.
Решението? Етнически конфликти?
На много места са решени успешно.
Никъде обаче чрез масови ексцесии и насилие.

Тука проповедник се завъди :evil: .
Постави се на нейно място, бас ловя че ще изригнеш.
Момичето се опитва да разгласи за случая, щото и той ще остане потулен. И само не ми казвай, че тази малцинствена група в България не се толерира :evil:
А аз се надявам, че момчето вече се е оправило и автора на темата е до него, а не се занимава с моралисти!
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 11:24

Да вероятно нищо не са ти направили, за което се радвам :)
Но вероятно и колегата който се измъкнал невредим ги е засегнал с нещо, та те затова са го подгонили с брадвите :mhihi:
Я ми кажи честно, ти ако останеш безработен, ще продължават ли с години да ти дават помощи, ако спреш да си плащаш тока, ще навъртиш ли сметки като техните? Ако крадеш като тях ще излизаш ли безпроблемно от ареста? Ако излезеш като тях по улицата с брадва, дали полицията ще те гледа само или ще ти натрошат канчето в джипката.
Не става въпрос за клане, конц. лагери или нещо такова, става въпрос за еднакво силна ръка на закона :roll: Когато той не може да се намеси адекватно, гражданската роля е задължителна, просто не може шепа хора нямащи Българско самосъзнание да правят своеволия в нашата държава прав ли съм?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 15 Авг 2007, 11:28

Дано човека да се закрепи по-бързо и да се оправи... Пиши да кажеш ако има някакво развитие историята.... Ние сме с теб!!!
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Авг 2007, 13:20

///peter написа:Да вероятно нищо не са ти направили, за което се радвам :)
Но вероятно и колегата който се измъкнал невредим ги е засегнал с нещо, та те затова са го подгонили с брадвите :mhihi:
Я ми кажи честно, ти ако останеш безработен, ще продължават ли с години да ти дават помощи, ако спреш да си плащаш тока, ще навъртиш ли сметки като техните? Ако крадеш като тях ще излизаш ли безпроблемно от ареста? Ако излезеш като тях по улицата с брадва, дали полицията ще те гледа само или ще ти натрошат канчето в джипката.Не става въпрос за клане, конц. лагери или нещо такова, става въпрос за еднакво силна ръка на закона :roll: Когато той не може да се намеси адекватно, гражданската роля е задължителна, просто не може шепа хора нямащи Българско самосъзнание да правят своеволия в нашата държава прав ли съм?

Циганите ли са виновни за това?

Годината е 2007... Националното самосъзнание... Свърши.
Боли ме, сигурно не по - малко от вас, да не кажа и повече. Но това е дереджето. Обединихме се, обединиха ни, както го наречете - така. Това са бъдещите военноикономически съюзи, нашето самосъзнание отиде в 19та дупка на кавала и не заради цигани или негри.
И проблемът не е в националното самосъзнание. Те и повечето цигани се считат за българи. Проблемът става етнически.

Това тук е същата логика като тая, да изтребим наркоманите, щото са зависими и крадат и така да изтръгнем корена на злото. Не е корена там. Като изтребим тях, други наркомани ще дойдат. Или цигани. Проблемът ясно сте го формулирали. Чудно, че го разбирате по друг начин. Няма държава, където малцинствата да имат повече права от мнозинствата и да се третират по различен начин. Въпросът е не "те защо искат да ги третират така", щото, както казвате и двамата отгоре, и ние да сме на тяхно място.... И на нас ше ни е гот. Митьо очите и той би излязъл от затвора, ако го пуснат. Проблемът е "КОЙ ГИ ТРЕТИРА ТАКА?".

И съответно отговорът, както сами се сещате, не е "СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ ВЕ, МАМИЦАТА ИМ!"
Накъдето отиват работите.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 15:08

Не пич, проблема не е в политиците както намекваш, проблема е в нас обикновените хора, точно защото не сме задружни както тях.
Я виж в Германия какво става ако им дигнат храната с няколко евро цента, а я виж какво става при нас като храните скачат с минимум 5лв ;)
Та когато Българина се научи, че трябва да скърца със зъби на управляващите и не само (в случая на тези малцинства), тогава ще има по-добро място за живеене за нас.
Бяхме етнически толерантни към мюсюлманите - станаха турци
Етнически толерантни сме към циганите - почнаха да ни трепат, поне всеки месец има убийство на обикновен Българин от цветнокож, предимно РОМ :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Авг 2007, 15:24

Фил написа:Айде сега всичките нинджи палете колите и бегайте в Красна Поляна да правите бърнаут по мангалите.

Смърт за тоя, смърт за оня... много е лесно така зад клавиатурата, когато не трябва да се оглеждаш през рамо, нали?

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Евала... ПРОСТО ЕВАЛА...

Когато стане нещо или на някой му изчезне нещо веднага се скача, ако ми го направят на мене това, онова, трето, пето...

А сега всички се спотайват!!!

Айде кажете колко от вас са готови да се съберат и да тръгнат да правят бърнаути точно в този момент...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2007, 16:12

WilliamsF1Team написа:Айде кажете колко от вас са готови да се съберат и да тръгнат да правят бърнаути точно в този момент...

Пишете ме ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 15 Авг 2007, 18:47

и мене ме пишете .
МАМА ИМ ЦИГАНСКА
vvvvv

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Авг 2007, 19:39

Точно сега не, че съм се наял богато, но след час и аз съм готов :), но с 5 човека нищо няма да се постигне! Това трябва да се разнесе по медии, сайтове и т.н. и да се съберем няколко стотин човека и да съборим една махала :mhihi: :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата