С7617МР Маслено зелена 520и (комби)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Авг 2007, 11:39

Чакам тема "защо черно комби минава светофара на хемус с вратите на ебем ти страна" :mhihi:
Отговор ми щях да закъснея :mhihi:

По темата какво толкова просто е бързал човека ,друг е въпроса дали си кара така по дифулт.
Лошо е точно когато наистина бързаш да попаднеш на лайнари които не проявяват разбиране и правят всичко възможно да не те пуснат тътрейки се....
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 10 Авг 2007, 11:45

ивчо написа:а така колеги!!! сега хванете и се избийте!!! ами на мен честно казано вече не ми прави впечатление!!!! като бърза човека много ясно че ще го пусна или ще му направя път!!!а ти ако си тръгнал малко по-бързо той е нямало да мине пред теб а зад теб!!!
p.s. само аз ли забелязвам че на пенчев рег. му завършва на "НР" а колегата е писал "МР"

Не.А и Пенчев не кара така :lol:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 10 Авг 2007, 12:01

Сега ще му се обадя да му кажа че го храните да влезне по-късно и да напише що така кара :mhih

П.С. Попита къде е станало това и по кое време... ако е било към Люлин са карали с някво момче с Мерцедес ма оня се врял и той по него за да не се затрият в трафика :roll:

Абе то и аз редовно взимам завойте с вратите настрани и настигам нищо неподозиращите участници в джиението на чомпек, нмекой се стряскат, некой се кефят...ама млади сме и правиме щуротий, искате да ми кажете че има някой на тая възраст дето спазва всички правила и кара като Дядо Поп :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Авг 2007, 12:17

колега не дръж на подробностите важене принципа :lol:
RS да занеш случаино форума на маршрутките :roll: понеже дневно поне 2-3 се мъчат да ме ударят,да знам каде да се логна да ги питам защо аджеба така карат и то пълни с хора

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 10 Авг 2007, 12:28

Мда така е много гадно като следваш кола и някой ти се завре между двамата. Тогава щеш/нещеш си принуден да правиш изпреварвания от където може. Останалите участници в движението си мислят, че се шавиш нарочно и почват да хранят :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Авг 2007, 12:56

Ко значи "член на форума" и с "лепенки на стъклата"? Има някакъв закон за шофиране във форума ли, или ако аз не си сложа такава лепенка, мога да си правя каквото си искам?
Тъпо е да се обръща темата на "я се вижте кви сте тикви във вашия форум". Въобще не бива да се намесва общността иили да се приписват или отписват морални принципи.
"Мислех, че тука сте интелигентни хора, ама на". И аз мислех ,че с Ауди са граждани, ма айде ся и аз да споделя горчив опит.
Млад шофьор съм. За последните 2-3 хил. километра съм се срещал с 10-15 случай на опасно изпреварване в насрещното - кола, която кофти тръгва да изпреварва, принуждава ме много да намаля и се разминавамена сантиметри с огледалата, при скорост от моя страна и висока скорост отсреща.
От тея случаи само 2 не бяха с Ауди. Не им помня номерата, ама и пред съда съм готов да се закълна.
Всичките аудита бяха А3(от по - първите), а 4 - от най - първите или дори 80-B4. Всичките.
Нещо като селяни, надживели фолЦвагена. Хора, които явно си мислят, че непрекъснатата линия по средата на двулентов път служи за да задържат изпреварваните от тях автомобили от опасни маневри, смущаващи майсторското им шофиране.
Нещо повече. Моя приятелка и колежка вкара в канавката чисто нова и много скъпа кола и замалко не стана верижна катастрофа зад нея заради един подобен тиквеник със стар таралясник А4. Тъй де. Решил човекът на двулентов път, че е xерой и започнал изпреварване точно преди върха на хълма, а тя е идвала - дори не с превишена скорост - от другата страна. Тука вече е лесно и при нужда, и номер на колата, и име на водача може да се намери.
Ае ся коментирайте. Що е то? Ауди? Новата интелигенция?
Или Ауди среден клас - еволюционното стъпало на развитието:
1. Селски куший с писани каруци
2. Дърпане с Джогани, а след дърпането - и влачене на затруднилите се в борбата
3. Ауди 80 - А4. Вече не маймуна, а човек!

Кефи ли те такова поставяне на нещата, Audi_RS? За съжаление ти говоря за факти. Винаги съм си мислел, че всеки случай на идиот на пътя е сам за себе си, ти обаче ме осветли по въпроса, че имат връзка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 10 Авг 2007, 13:29

mitko_n1 написа:Не можах да разбера ти S ли си или RS?И кой си ти че да анализираш шофирането на околните?Карай си там бангията и престани да мрънкаш,че дразниш много!Факта,че въпросното комби лъщи като огледало (виждал съм го),а твойта кочина е очукана и мърлява (според думите ти) ясно говори,кой как се справя с шофирането :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-голяма простотия отдавна не бях чел във форума - след темите за побоищата и тази заприлича на бой в селска кръчма.
С подобни изказвания по никакъв начин няма да се подобрят нито пътищата, нито ще намалеят катастрофите.

За съжаление полицаите не спазват правилата - по Нова Тв даже ги бяха снимали - ефект 0.
Това обаче не е оправдание ние да правим като тях.

Бмв е елитна марка със лоша слава на балканите - аз лично се старая да не я оправдавам - давам предимство на пешеходци, когато мога, изчаквам бързащите, въпреки че мога да ги дръпна и тн. - девиза на марката е "Sheer driving pleasure", а не "Sheer f...ing pleasure" - идеята не е да спечелиш играта преееби другарче.
Това че човека е бил с Ауди не го прави по-лош, и не виждам защо го нападате.

Пенчев като има време ще обясни защо е направил така - знам че по принцип не кара така.

Благодаря на колегата бум-бум, че беше един от малкото, които написаха нещо смислено в темата.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Авг 2007, 13:29

Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Авг 2007, 13:39

Ииииииииииииииииииииииииииииииибах мааааааааааааааааааааму, ко стаааа тука ве? Ба да го ева, и са ко, някой кат е със стикери и дай да я тика тааа кола, аз затва си нямам на е30ката. Ма па си носа оправдателния по-модерен стикер :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Авг 2007, 13:41

Явор написа:Изображение

айдееее, новата мода в иконките навлиза
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Авг 2007, 13:42

Molq, niakoj ot kolegite modove da mi editnat mnenieto - pisha ot telefona ,kakto prednite niakolko dena,taka i sledvashtite 3 niama da imam vreme da vlizam vuv foruma,BLAGODARIA IM PREVARITELNO !

Iskam vednaga da se izvinia publichno na vsichki , koito sum zasiakal ili sum prichinil neudobstvo po edin ili drug nachin na putia vchera.Naistina imah osnovatelna prichina da burzam,koeto obache ne oznachava ,che imam pravo da shofiram po tozi nachin ...
Kolega Audi Rs, v rezume sledobiad minah s kombito ot Mladost po natovarenoto okolovrustno do putnia vuzel Boiana,kudeto po bul:"Bulgaria" se spusnah do "Hipodruma" i ... tolkova s shofiraneto do vecherta kogato se iznizah ot Sofia i patuvah za Plovdiv.Chestno kazano ne se seshtam da sum pravil vsichkite tezi riskovani manevri,koito ti opisa,chetoh 3 puti posta ti i ne moga i ne moga da se setia da sum pravil vsichko tova ! Molia te napishi kude i koga tochno se sluchi tova !

Az podkrepiam zabelejkite ot takova estestvo napulno,pochti nikoga osven v kraen sluchaj ne si pozvoliavam da pravia takiva neshta,na bazata na putuvaniata zad granica sum si izgradil niakakva kultura na shofirane v ejednevieto,davam put na avtomobili i peshehodci postoianno,kakto i da e ... Molia te napishi koga i kude tochno se sluchi tova .

Zapoviadaj sledvashtia chetvurtuk na redovnata ni sbirka na benzinostancia EKO-ELDA na bul.Bulgaria,imam jelanie da pocherpia i da ti se izvinia,puk moje da stanem i priateli :-)

Georgi Penchev
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 10 Авг 2007, 14:15

Евала за поста ти, Пенчев :clap:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Авг 2007, 14:24

Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 10 Авг 2007, 15:24

[quote="Penchev"][/quote]

Евала. Радвам се, че все още има такива хора! :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 10 Авг 2007, 16:12

Penchev написа:Molq, niakoj ot kolegite modove da mi editnat mnenieto - pisha ot telefona ,kakto prednite niakolko dena,taka i sledvashtite 3 niama da imam vreme da vlizam vuv foruma,BLAGODARIA IM PREVARITELNO !

Iskam vednaga da se izvinia publichno na vsichki , koito sum zasiakal ili sum prichinil neudobstvo po edin ili drug nachin na putia vchera.Naistina imah osnovatelna prichina da burzam,koeto obache ne oznachava ,che imam pravo da shofiram po tozi nachin ...
Kolega Audi Rs, v rezume sledobiad minah s kombito ot Mladost po natovarenoto okolovrustno do putnia vuzel Boiana,kudeto po bul:"Bulgaria" se spusnah do "Hipodruma" i ... tolkova s shofiraneto do vecherta kogato se iznizah ot Sofia i patuvah za Plovdiv.Chestno kazano ne se seshtam da sum pravil vsichkite tezi riskovani manevri,koito ti opisa,chetoh 3 puti posta ti i ne moga i ne moga da se setia da sum pravil vsichko tova ! Molia te napishi kude i koga tochno se sluchi tova !

Az podkrepiam zabelejkite ot takova estestvo napulno,pochti nikoga osven v kraen sluchaj ne si pozvoliavam da pravia takiva neshta,na bazata na putuvaniata zad granica sum si izgradil niakakva kultura na shofirane v ejednevieto,davam put na avtomobili i peshehodci postoianno,kakto i da e ... Molia te napishi koga i kude tochno se sluchi tova .

Zapoviadaj sledvashtia chetvurtuk na redovnata ni sbirka na benzinostancia EKO-ELDA na bul.Bulgaria,imam jelanie da pocherpia i da ti se izvinia,puk moje da stanem i priateli :-)

Georgi Penchev

не е сигурно че си бил ти защото ауди рс каза че номера завършва на мр а твоя е на нр така че.. :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата