странно
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
pavlin_e30 написа:цената не всеки път отговаря на качеството
Определено много по малка е вероятността да закупиш нещо качествено на ниска цена,винаги има уловка!
А качествените неща си струват пари!

- robert1975
- младши ентусиаст
-
vld написа:pavlin_e30 написа:цената не всеки път отговаря на качеството
Определено много по малка е вероятността да закупиш нещо качествено на ниска цена,винаги има уловка!
А качествените неща си струват пари!
зависи от ШАРАНА-тоест от куповача-продавал съм коли-сега части-варирал съм с цените на колите по няколко хилядарки!
ауууууу мн е хубава- това е моята кола-и шат на патката главата.......
други пък казват-е утре пак съм тук-ще си помисля-от моя страна-ми ще измислим нещо относно цената......

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Абсолютно вярно, няма търговец който да казва цената на която да е склонен да продаде колата. Винаги е по-нагоре и ако някой е много навит си изгаря това е 

- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:Vitorio написа:копуват си хората дараци разни и затова се получаа така но нека ще се научат и няма да има коментари и въпроси защо едната стрвала 5000 лева а някой искал на неговата 10000 е тези тук с Е-36-ците по 5000 лева си пишат проблемите:-)
кажа ли им го
ами нека да го знаят то не е напразна приказката всичко евтино после излиза доста скъпичко:-)
- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
това че може да е платиш скъпо и да гризнеш дръвцето е ясно но който не разбира да си вземе майстор с него а и нали знаеш на кола и жена трябва да случиш :-))

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3