Морето....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юли 2007, 9:16

M2PR написа:Последните 1-2 години се забелязва понижено ниво на обслужването в Турция ;)

последните една-две години зависи къде си ходил!
;)
много зависи къде отсядаш-аз съм бил само на проверени места и нито едно не ме е подвело! изключителни почивки!!!
Пебълс,тва съм си го мислил само че за Германия! тия като стане петък-на обед имам чуството ,че оставят само канцлера...Меркел ли беше каката... да пази страната и сичко живо се юрва да почива нанекъде! Спокойно можем да превземем Германия събота и неделя,а па турците ако искат да земат тука....!!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Юли 2007, 9:28

PeBaLs написа:
Eva* написа:...В кравта ми тече кръв от Опълченец на Шипка! Няма да се дам...
Източник...

Eva* написа:Май в Турция си е най-добре... Те са царе в обслужването на клиента. А цените са си съвсем нормални. Слушала съм, не съм ходила там, но....е въпрос на време. Ще се ходи, видяло се е.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

не се сещам точното словосъчетание .....имаше нещо ...лопата...фурна... :roll: :roll: :roll: :roll:

Ей...ами ако е заговор...България да се изнесе там на почивка...и като се върнете....ново робство е факт.....

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Юли 2007, 10:41

SKISA написа:
M2PR написа:Последните 1-2 години се забелязва понижено ниво на обслужването в Турция ;)

последните една-две години зависи къде си ходил!
;)
много зависи къде отсядаш-аз съм бил само на проверени места и нито едно не ме е подвело! изключителни почивки!!!
Пебълс,тва съм си го мислил само че за Германия! тия като стане петък-на обед имам чуството ,че оставят само канцлера...Меркел ли беше каката... да пази страната и сичко живо се юрва да почива нанекъде! Спокойно можем да превземем Германия събота и неделя,а па турците ако искат да земат тука....!!!

Имам наблюдения в-у доста х-ли в Кушадасъ, Мармарис, Бодрум и Анталия.Миналата година имаше доста оплаквания от немърливо отношение, еднотипна храна, отношение и т.н. :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Юли 2007, 23:30

Еми , значи на Панчарево....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 18 Юли 2007, 20:20

vvch написа:Еми , значи на Панчарево....

Eлате на морето :twisted:
Тамън ще изкарате на плажа кратък аудио-визуален курс по строително инженерство :shock:

Изображение

Изображение

Между другото, любимото ни правителство готви промяна на статута на 500 декара дюни в Сл.бряг, нещата почти са финализирани... скоро време хотелите на първа линия ще се окажат на втора-трета :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 18 Юли 2007, 21:43

а Равда как е?Знае ли някой?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 18 Юли 2007, 22:23

atanasova86 написа:а Равда как е?Знае ли някой?

Миналото лято бях на Сънито-ама не на почивка а бачках там.И доста пообиколих и околията.Така че мога да кажа-абсолютно еднакво е навсякъде-мноооооого тълпи и мнооооого строежи и неуредица.Цените на Равда не се разминават кой знае с колко от сънито и Несебър,но все пак е по-евтино-като говоря за заведенията,не за хотелите.Ина4е хотели има доста на прилични цени-15-20 лв леглото с климатик кабелна тераса.
Както каза един колега по-нагоре на един смотан англичанин,швед,норвежец или къвто и да било чужденец му е доста по-ефтино да почива на сънито отколкото на нас в Бг-Е ТВА НЕ Е ЛИ БЕЗБОЖА ПРОСТОИЯ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 19 Юли 2007, 1:20

Така е с шведите, нощувките им са по-евтини от българи със свободно настаняване, ама няма страшно - "турстическите агенти" ще им се качат по главите, въпреки че така почивката ще им излезе даже още по-евтинка, защото няма да плащат обратен билет, остават си форевър в България...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Юли 2007, 12:52

eddiebg написа:Така е с шведите, нощувките им са по-евтини от българи със свободно настаняване, ама няма страшно - "турстическите агенти" ще им се качат по главите, въпреки че така почивката ще им излезе даже още по-евтинка, защото няма да плащат обратен билет, остават си форевър в България...

.....мое да им е евтино на шведите ,ама па им .беме шведките безплатно!!....и то по три на веднъж! :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата