Морето....
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
M2PR написа:Последните 1-2 години се забелязва понижено ниво на обслужването в Турция
последните една-две години зависи къде си ходил!

много зависи къде отсядаш-аз съм бил само на проверени места и нито едно не ме е подвело! изключителни почивки!!!
Пебълс,тва съм си го мислил само че за Германия! тия като стане петък-на обед имам чуството ,че оставят само канцлера...Меркел ли беше каката... да пази страната и сичко живо се юрва да почива нанекъде! Спокойно можем да превземем Германия събота и неделя,а па турците ако искат да земат тука....!!!
PeBaLs написа:Източник...Eva* написа:...В кравта ми тече кръв от Опълченец на Шипка! Няма да се дам...Eva* написа:Май в Турция си е най-добре... Те са царе в обслужването на клиента. А цените са си съвсем нормални. Слушала съм, не съм ходила там, но....е въпрос на време. Ще се ходи, видяло се е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се сещам точното словосъчетание .....имаше нещо ...лопата...фурна...![]()
![]()
![]()
![]()
Ей...ами ако е заговор...България да се изнесе там на почивка...и като се върнете....ново робство е факт.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
SKISA написа:M2PR написа:Последните 1-2 години се забелязва понижено ниво на обслужването в Турция
последните една-две години зависи къде си ходил!
![]()
много зависи къде отсядаш-аз съм бил само на проверени места и нито едно не ме е подвело! изключителни почивки!!!
Пебълс,тва съм си го мислил само че за Германия! тия като стане петък-на обед имам чуството ,че оставят само канцлера...Меркел ли беше каката... да пази страната и сичко живо се юрва да почива нанекъде! Спокойно можем да превземем Германия събота и неделя,а па турците ако искат да земат тука....!!!
Имам наблюдения в-у доста х-ли в Кушадасъ, Мармарис, Бодрум и Анталия.Миналата година имаше доста оплаквания от немърливо отношение, еднотипна храна, отношение и т.н.

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
vvch написа:Еми , значи на Панчарево....
Eлате на морето

Тамън ще изкарате на плажа кратък аудио-визуален курс по строително инженерство

Между другото, любимото ни правителство готви промяна на статута на 500 декара дюни в Сл.бряг, нещата почти са финализирани... скоро време хотелите на първа линия ще се окажат на втора-трета

atanasova86 написа:а Равда как е?Знае ли някой?
Миналото лято бях на Сънито-ама не на почивка а бачках там.И доста пообиколих и околията.Така че мога да кажа-абсолютно еднакво е навсякъде-мноооооого тълпи и мнооооого строежи и неуредица.Цените на Равда не се разминават кой знае с колко от сънито и Несебър,но все пак е по-евтино-като говоря за заведенията,не за хотелите.Ина4е хотели има доста на прилични цени-15-20 лв леглото с климатик кабелна тераса.
Както каза един колега по-нагоре на един смотан англичанин,швед,норвежец или къвто и да било чужденец му е доста по-ефтино да почива на сънито отколкото на нас в Бг-Е ТВА НЕ Е ЛИ БЕЗБОЖА ПРОСТОИЯ?
Така е с шведите, нощувките им са по-евтини от българи със свободно настаняване, ама няма страшно - "турстическите агенти" ще им се качат по главите, въпреки че така почивката ще им излезе даже още по-евтинка, защото няма да плащат обратен билет, остават си форевър в България...
- Гост
-
eddiebg написа:Така е с шведите, нощувките им са по-евтини от българи със свободно настаняване, ама няма страшно - "турстическите агенти" ще им се качат по главите, въпреки че така почивката ще им излезе даже още по-евтинка, защото няма да плащат обратен билет, остават си форевър в България...
.....мое да им е евтино на шведите ,ама па им .беме шведките безплатно!!....и то по три на веднъж!

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3