Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Юли 2007, 18:52

Bavarishe написа:Днес ходих да се записвам в НБУ и съм на кеф.Мога да уча там най-хубавите специалности без проблем.2000 лева на година е поносимо,но като база и учене е много по-добре от тъпото УНСС.А и който не му се учи ако ще и в Софийския да е пак си е тъп гъз.Преподаването в УНСС и НБУ е коренно различно,щото в УНСС изпеят всичко набързо и ходи си учи сам.ТО висшето не е само като да си го имаш,ами трябва и да разбираш от това,което си завършил,а най-много се избиват парите за висше като работиш по него.Къф е смисъла да учиш Висше и да не го ползваш :?: Ми кат искаш да си прост не го учи въобще.За кво ти е,за да кажат Родителите "ЕЕЕЕЕ ДЕТЕТО МИ Е ВИШИСТ",а то същевременно да е прост лешник ;)

А помниш ли в началото на годината като ти говорих за НБУ,че ми говореше,че е даскало,където влизат само глупаци,които не са ги приели никъде ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Юли 2007, 15:35

Такааааааам...
Днес бях на изпит в УНСС и мога да заявя абсолютно отговорно, че никога не съм преписвал повече... :mhihi: Отидох като видях какво е бях на границата да се откажа, но все пак влезнах...Намерих си залата и нахлух. Пред мен седна някакво момиче, но тъй като и се клатеше масата се премести малко по в ляво и позицията и беше такава, че аз виждах всичко... Оказа се че решава задачите по бързо от колкото аз мога да чета... Реши ги заедно с останалите въпроси в изпитната книжка и след това ги нанесе на картата на която се нанасят отговорите... Преписах ги и накрая квесторката ми каза да се преместя... Аз се усмихнах доволно и се преместих по готов от всякога... ;) Попита ме как съм решил задачите без да ги реша отстрани на листа иииии аз си замълчах. Гледаше ме на кръв, но все пак успях...

Дано това момиче само да не се е правила, че решава... ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Юли 2007, 16:03

Аз пък вчера бях в ТУ, ама мноого трудни бяха мамка им :evil: :evil: Ще видим кво ше става като излязът резултатите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 17 Юли 2007, 16:04

Мен ме приеха в Ботевград Бизнес училището.Ся ще видим и в УНСС кво ще стане и ще решавам ;)
Иначе изпита по англииски беше отвратителен,на всички езици имаше тестове само нас ни преебаха с диктовка,преразказ и превод :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Юли 2007, 16:11

И аз бях в УНСС и кво да ви кажа не съм много довоелен успях да препиша много малко, по простата причина 4е нямаше от кой много се криеха, само едно момче до мен си буташе листа да гледам ама и то горкото се 4удеше от кой да препише. Ще се радвам ако вържа 3 :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 17 Юли 2007, 16:23

Еми впечатлението ми е само 1 ...че им **** ******* днес на изпита по История в СУ :mhihi: :mhihi: Всичко от-до :mhihi: ЩЕ направя същото и с тез от УНСС...

Spuder,а Сарла дали е сладурана? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 17 Юли 2007, 16:38

аз да ви се похваля,вече официално съм студентка,днес се записах в МВБУ -Ботевград,специалност Международни Икономически Отношения-задочно :D :lalala: :bchug:
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 17 Юли 2007, 17:07

Slavi_m написа:Еми впечатлението ми е само 1 ...че им **** ******* днес на изпита по История в СУ :mhihi: :mhihi: Всичко от-до :mhihi: ЩЕ направя същото и с тез от УНСС...

Spuder,а Сарла дали е сладурана? :mhihi:

оф мани не ми говори,че направо полудявам.няма такава простотия :evil:
Val4eto написа:аз да ви се похваля,вече официално съм студентка,днес се записах в МВБУ -Ботевград,специалност Международни Икономически Отношения-задочно :D :lalala: :bchug:

а ти що Не се обади на никой,ние с x3m и hastalavista се видяхме,макар и за малко :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 17 Юли 2007, 17:23

SpUd3r написа:
Val4eto написа:аз да ви се похваля,вече официално съм студентка,днес се записах в МВБУ -Ботевград,специалност Международни Икономически Отношения-задочно :D :lalala: :bchug:

а ти що Не се обади на никой,ние с x3m и hastalavista се видяхме,макар и за малко :D

първо ,забравих да взема номера за връзка :dummy: ,второ мислех и да не ходя на 8 ми ,въпреки че се бях записала,и тоя изпит го бях отписала,но в последния момент отидох,както и да е ,няма да се оправдавам,виновна съм

айде записвайте се и вие там,и да ходиме заедно на лекции :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 18 Юли 2007, 10:14

младежи кви са ви оценките от ТООП а бе в Ботевгард бе?
Аз имам 4!!!! хихихихи
от;личник
ама на първо класиране ме няма.
а вие?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 18 Юли 2007, 10:57

аз имам 5,50 на Тооп,о и ти си бъдеща колежка,айде чакай второ и се записвай ;) :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 18 Юли 2007, 11:45

Val4eto написа:аз имам 5,50 на Тооп,о и ти си бъдеща колежка,айде чакай второ и се записвай ;) :D

ти има ли те на първо?
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 18 Юли 2007, 11:49

аз имам на топ 5,на английски 5 и диплома 5.40
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юли 2007, 12:14

Aз искам само да попитам тези, на които влизането им е самоцел, все едно какво и къде, единственото важно е да препишат и да влязат.
ЗАЩО БЕ? ЗА КЪДЕ СЕ БУТАТЕ, КАТО НЕ ВИ СЕ УЧИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ? ЗАЩО НЕ ОСТАВИТЕ МЯСТОТО ЗА НЯКОЙ, КОЙТО ЩЕ ВЛЕЗЕ ПО ЗАСЛУГИ И СЪС ЗНАНИЯ, А НЕ С ПРЕПИСВАНЕ?
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 18 Юли 2007, 12:34

Щото мама, тате, баба, дядо, чичо, леля и на баба Мара шурея карат дечицата да учат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата