Най-Абсурдно съставен акт от фирма КАТ-Пътна Полиция
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Един приятел познава един служител на въпросната фирма с жилетките и си приказваме и пича тръгва да ни показва X5-ица на телефона си. Вади и показва една тоталка и се почва диалог :
Куката : С над 160 се е размазала
Неговия колега: Е ти пък откъде разбра?
Куката: Еми във вестника го пише, в Нощен труд
Колегата: Ебаси
Та така
Куката : С над 160 се е размазала
Неговия колега: Е ти пък откъде разбра?
Куката: Еми във вестника го пише, в Нощен труд
Колегата: Ебаси

Та така

Re: Най-Абсурдно съставен акт от фирма КАТ-Пътна Полиция
PIAGI написа:Maverick_VS написа: И дами и господа, имаме победител![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Ко пИчеля?![]()
LuBo1 написа:...........
Наградата 3 бири !
...............

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Акт на мой колега, писан от шуробаджанащина.Цитирам по памет:
"...управлява автомобил със запален двигател и на включена предавка без водач,управлявайки от капака на багажника.В автомобила няма никой...".Случката - колегата вади Лада-та си сутринта от гаража.Зима, лед - пързалка.Улицата му е стръмна и няма тръгване нагоре,а надолу е без изход.Рано сутрин няма кой да помогне с бутане, затова смукача до край, на скорост, пуска съединитела и слиза да бута.стигайки до успоредната равна и почистена улица, и за лош късмет - бяла астра.Оказало се че нашето момче имало връзка с балдъзата на полицая,но се разделили.Иначе ми се вижда логично да му помогнат, а не да пишат смешки.Ама на, за ривендж дето оставил момичето го скопосаха.Докато му праскали акта а нашия се молел да не пишат Ладата съвсем се окопала и после ни напред ни назад. Дойде на работа с такси

"...управлява автомобил със запален двигател и на включена предавка без водач,управлявайки от капака на багажника.В автомобила няма никой...".Случката - колегата вади Лада-та си сутринта от гаража.Зима, лед - пързалка.Улицата му е стръмна и няма тръгване нагоре,а надолу е без изход.Рано сутрин няма кой да помогне с бутане, затова смукача до край, на скорост, пуска съединитела и слиза да бута.стигайки до успоредната равна и почистена улица, и за лош късмет - бяла астра.Оказало се че нашето момче имало връзка с балдъзата на полицая,но се разделили.Иначе ми се вижда логично да му помогнат, а не да пишат смешки.Ама на, за ривендж дето оставил момичето го скопосаха.Докато му праскали акта а нашия се молел да не пишат Ладата съвсем се окопала и после ни напред ни назад. Дойде на работа с такси

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
хехе ми аз с моите 40 акта се чудя кой да си избера...
- Нарушава нощната тишина като върти гуми и вдига шум
- движи се неправилно по пътното платно с риск за ПТП с МПС
и тук следва възражение
"Полицаите лъжат!!!когато дойдоха автомобила ми беше правилно паркиран и загасен до тротоара"
- Нарушава нощната тишина като върти гуми и вдига шум
- движи се неправилно по пътното платно с риск за ПТП с МПС
и тук следва възражение
"Полицаите лъжат!!!когато дойдоха автомобила ми беше правилно паркиран и загасен до тротоара"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз не съм я видял темата и сега просто щях да припадна от смях
PIAGI и Дунчев избиха рибата
Георги Пенчев

PIAGI и Дунчев избиха рибата

Георги Пенчев
и писах възражение след 30мин писане и два листа........: не е верно!
ХАъхАъхАъха! колега ти уби всичко детско в мене!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
PIAGI написа:от времето когато не пишеха а дупчеха розовия талон като кондуктори:
карам си буса и с един приятел ядем банички с боза.ама неговата вкисната и след първата глътка-през прозореца към един храст.ама нали се движим и бозата вместо в храста-на стъклото на патрулката,скрила се зад храста.само видях момента на контакта между шишето и стъклото и си викам "ей ся ни ибаа тез"единия пусна сирената а другия изкочи кат попарен.спирам,задна,слизам-гледам ладата у боза до ушите и немога да си скрия смеха.единия вика"ко е туй разтройство бе,да не с*реш у движение" и души джама, а другия дупчи талона-последното нарушение-за разпиляване на незнам си какво по пътищата,не помня вече.аз викам"тва е боза а не ако" а нашия бара с пръст и ближе и вика"тя много кисела".разминах се с това само ама мих патрулката с тубата която си носех ,че ми течеше помпата на буса.ако пишеха тогава или ако беше сега станало тва кой знае как щяха да ме омаскарат в акта - "подкуп на полицай с вкисната боза" или "намалява видимоста на полицаи чрез зацапване на стъклото на служебен автомобил ВАЗ 2105 ..."![]()
![]()

батеееее ти си ми новия идол в живота,преди беха гацо бацов и боби турбото ама сравнение с тебе са некви аматьорчета...

sachs написа:PIAGI написа:от времето когато не пишеха а дупчеха розовия талон като кондуктори:
карам си буса и с един приятел ядем банички с боза.ама неговата вкисната и след първата глътка-през прозореца към един храст.ама нали се движим и бозата вместо в храста-на стъклото на патрулката,скрила се зад храста.само видях момента на контакта между шишето и стъклото и си викам "ей ся ни ибаа тез"единия пусна сирената а другия изкочи кат попарен.спирам,задна,слизам-гледам ладата у боза до ушите и немога да си скрия смеха.единия вика"ко е туй разтройство бе,да не с*реш у движение" и души джама, а другия дупчи талона-последното нарушение-за разпиляване на незнам си какво по пътищата,не помня вече.аз викам"тва е боза а не ако" а нашия бара с пръст и ближе и вика"тя много кисела".разминах се с това само ама мих патрулката с тубата която си носех ,че ми течеше помпата на буса.ако пишеха тогава или ако беше сега станало тва кой знае как щяха да ме омаскарат в акта - "подкуп на полицай с вкисната боза" или "намалява видимоста на полицаи чрез зацапване на стъклото на служебен автомобил ВАЗ 2105 ..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
батеееее ти си ми новия идол в живота,преди беха гацо бацов и боби турбото ама сравнение с тебе са некви аматьорчета...

смях се искренно със сълзи на очи.....
уникална случка
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хахахах няма такъв смях, особено това с бозата
Цяла нощ съм се смяла
Слава Богу, все още нямам актове
П.С Иначе в у-ще най-култовата ми забележка беше "Пее в час по МУЗИКА"

Слава Богу, все още нямам актове

П.С Иначе в у-ще най-култовата ми забележка беше "Пее в час по МУЗИКА"