StarCraft II

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 21 Май 2007, 14:26

АБС ЛУДНИЦА!!! .. Blizzardса no. 1!!! .. е то в интерес на истината сега се почва голямото чакане ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 21 Май 2007, 23:20

Мдаа време беше. До колкото знам близард готвят изненада с още една раса. В първата част бяха загатнали за нея, но сега ще я видим в действие...лошото е че към края на годината ще я пуснат играта :(

П.С. пак ще трепем зерглингчета или обратното :evil:
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 21 Май 2007, 23:36

Кога ще мога да си я купя? Някаква дата знае ли си? В ПУЛСАР нищо не знаели.Бил в разработка

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 22 Май 2007, 0:16

Искааааааам Diablo 3 :twisted: :twisted: :twisted: ! Ще избият рибата дето се вика, ако го извадят малко след новия Star Craft 2, направо ще ударят конкуренцията толкова в земята, че чак в Ада ще ги пратят :mhihi: :mhihi: :mhihi: !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Май 2007, 0:18

Maverick_VS написа:Искааааааам Diablo 3 :twisted: :twisted: :twisted: !

:twisted: :twisted: :twisted:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Май 2007, 1:15

Диаблото май чак 2010 се говореше :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 22 Май 2007, 1:30

Ок. Чаках, чаках, четох, четох. Мисля, че ми доиде времето.
Аз като бивш (докато не излезе Warcraft 3 ) фен на Starcraft искам да кажа, че играта обещава нещо голямо, колосално и като графика и като начин на игра(gameplay). Много хора в началото плюеха по графиката на Warcraft3 ръбата била и т.н. Сега виждам същото и за Starcraft2 (не казвам че съм ги видял тук. На много други места).
Мое мнение, не ангажирам никого с него и не се опитвам да го налагам:

Играта ще предложи нещо, което ще ни/ме накара да се ударим/я гъзъ* в таванът :) Поне като гледам за какви битки става ... Без коментар :)
До сега Blizzard® са показвали, показват и ще показват перфектна поддръжка на продуктите и на клиентите си. Всяка тяхна игра се е превръщала в тотален хит и няма да позволят една от най-очакваните им игри да се превърне в провал. Не ми се прикзва колко гениално създават игрите си, как в момента, в който си мислиш, че знаеш всичко за играта започваш да откриваш тънкостите й и това е божествено :)
Графиката на игрите им никога не са били в стил - Бах маа тва игра ли е или гледам през прозореца. Но все пак са на такова ниво, че хем са донякъде както казват "детски"(WoW) но същевременно са много красиви и приятни за окото. Без прекалено пресищане от цветове (като например homeworld2) нито пък твърде "безцветна".
За системни изисквания - логично е, да не могат да се кажат още, но те винаги правят игрите си за хора със слаби към средни по възможности компютри, което очевидно е много добър подход :)
Според мен можем само да им се радваме и да тръпнем в очакване да чуем - След 10 часа на пазарът официално ще бъде пусната за продажба втората част на една от най-добрите стратегии създавани някога - Starcraft II Hell it`s about time!
ПП. Нова раса НЯМА да има :)

Код: Избери целия код
What is StarCraft II?

StarCraft II is the ultimate competitive real-time strategy game, and the sequel to the hit original, StarCraft. The game will include three completely distinct and balanced races, the Protoss, Terran, and Zerg, which have been overhauled and re-imagined with a number of new units for each, as well as new tricks for some of the classic units that are returning.

Бета версията на играта ще бъде пусната последното тримесечие на годината. Много от вас предполагам, че знаят че бета версията не казва много от играта :) винаги в последвалите версии има толкова промени, че може спокойно да те заболи главата за подобаващ период от време. В най-добрите случаи играта ще е на пазарът идното лято (а в торентите пролетта :mhihi: ).

Diablo 3- За Старкрафт2 чакаме 9 години, за Диабло3 чакаме (за сега) 7. Така че можем да почакаме.

За игра в Hoff няма проблем, и да определите час ще се опитам да присъствам.
За Starcraft:BW - версията ми е 1.15
Warcraft III TFT можем да се срещнем и в Battle.net на Blizzard.

Поздрави, Мартин!
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Предишна

Назад към Извън Темата