Мамалигите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Май 2007, 0:37

zAcK написа:
Вчера някъф смотаняк (дано да го вкарат в затвора) блъснал дете в Младост на пешеходна пътека, където винаги когато спра и ми свирят отзаде защо спирам

На въпросното кръстовище,на което се е случило това,час по-късно минах аз и се наложи да спра,защото беше отцепено от полицаи...е верваите ми,3ма човека щяха да ми влязат в багажника и един "колега" с черна е34-та почна даже и да храни...такава зган като нас няма никъде :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 15 Май 2007, 3:05

body написа:
ivan1979g написа:Това последното за Турция изби рибата. И други сме били в Турция :mhihi: Пък и Истанбул е само малка част от страната. Освен това градът е огромен и има разлика между центъра и периферията. Огромна разлика.
Имах предвид че такива като теб са слепи за някои неща като БИЗНЕС и РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА :mhihi: Не се плаши не си само ти ;) Просто явно си зяпал в мадамите им щото и те не са зле според мен или в гадния им КЕБАП.Просто дърпат все по напред а ние нека си обсъждаме старите БМВ-та щото нямаме пари за такива от КАМОР ;)

Малко информация за колегата с икономическите познания и интереси :mhihi:

GDP per capita ($US)
Bulgaria $9,600 (2005 est.)
Romania $8,100 (2005 est.)
Turkey $8,400 (2005 est.)
World $9,500 (2005 est.)

Unemployment
Bulgaria 11.5% (2005 est.)
Romania 5.9% (2005 est.)
Turkey 10.2% plus underemployment of 4% (2005 est.)

За 2006г.:

Bulgaria
Real GDP growth (%) 6.4
Consumer price inflation (av; %) 7.3

Romania
Real GDP growth (%) 7.7
Consumer price inflation (av; %) 6.6

Turkey
Real GDP growth (%) 6.1
Consumer price inflation (%) 9.5

Даните не са абсолютно точни и са от различни години, но това намерих в мрежата набързо. Явно не сме много интересни на света :D
Разликите между отделните държави не са съществени. Стандарта на живот е приблизително еднакъв, но броя на населението си казва думата. По различен начин изглеждат столиците на държави от 7.7, 22 и 72 милиона души. Просто Истанбул е с по-голямо население от цяла България и някой хора се объркват в сравненията. Та като пак ходиш там гледай жени, кебапи, манафи или най-хубавата им джамия (която е хубава, защото е църква). За икономика се гледа или на запад или много на изток.

Иначе не мисля, че има голяма разлика между нас и Румъния. Но със сигурност сме изпреварили турците който се опитват да влезнат в Евросъюза от 1987г. :mhihi: И имат някакво подобие на капитализъм от време оно, докато нашите опити в тази област са от 17г.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 15 Май 2007, 6:58

Темата започна да си губи смисъла.

Незаивсимо каква всъщност е истината, докато седиме и си казваме "Абее, по зле са от нас" никъде няма да стигнем. Но ако примерно се концентрираме на нещата които правят по добре от нас и се опитаме да научиме нещо от тях, тогава ще има прогрес.

Противоположно на мислите на много Българи: Не е важно на съседите да им е зле, ВАЖНОТО Е НА НАС ДА НИ Е ДОБРЕ! А все си мисля че има на къде.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 15 Май 2007, 7:11

И аз мисля като теб ама някои си се самозаблуждават.Нека си мислят че са много добре.Тяхна работа.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Май 2007, 10:58

body написа:И аз мисля като теб ама някои си се самозаблуждават.Нека си мислят че са много добре.Тяхна работа.

Е така ..... самозаблуждавайки се .... гледам техният търговски директор как я кара,показа ми в кое блокче живее ,пердаши с една Шкода-Фабия /верно на 2г/ и ще почива на Албена или Златните с някоя агенция ,която цените са и доста ниски и даже за нормални българи могат да си позволят цената/има цени и по 80лв на ден -ол инклузив за трима!
А аз карам Е39 , живея в три пъти неговия дом и ще почивам може би в Гърция,може би в Турция неорганизирано-ше си пътувам с колата!
И съм прост логистик в малка фирмичка!! Нека ми е по-нисък стандарта! И покрива на бараката ми на вилата е от ламарина!Като неговия на блока.....! И ламарината не е медна! Просто стандарта ми е в пъти "по-нисък"!!! 8)
Нека взимаме доброто ,което правят и могат и имат,но да не ги превъзнасяме до небето ,щото просто не са там!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 15 Май 2007, 18:31

SKISA написа:
body написа:И аз мисля като теб ама някои си се самозаблуждават.Нека си мислят че са много добре.Тяхна работа.

Е така ..... самозаблуждавайки се .... гледам техният търговски директор как я кара,показа ми в кое блокче живее ,пердаши с една Шкода-Фабия /верно на 2г/ и ще почива на Албена или Златните с някоя агенция ,която цените са и доста ниски и даже за нормални българи могат да си позволят цената/има цени и по 80лв на ден -ол инклузив за трима!
А аз карам Е39 , живея в три пъти неговия дом и ще почивам може би в Гърция,може би в Турция неорганизирано-ше си пътувам с колата!
И съм прост логистик в малка фирмичка!! Нека ми е по-нисък стандарта! И покрива на бараката ми на вилата е от ламарина!Като неговия на блока.....! И ламарината не е медна! Просто стандарта ми е в пъти "по-нисък"!!! 8)
Нека взимаме доброто ,което правят и могат и имат,но да не ги превъзнасяме до небето ,щото просто не са там!

Ма нали се сещаш че като тебе са 1 на 1000.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 15 Май 2007, 19:15

Всеки разбира живота различно. Това че караш Е39 не те прави по - щастлив от някои които кара трабант. Знаеш ли че Бил Гейтс има 911 Карера и то доста старичка... Да сравнявам аз колко пари имам или какво съм си купил с тях е само едната страна на нещата.
Не защитавам румънците, но такива крайни мнения не ми допадат. А пътувал ли си между Монтана и Долни дъбник? Там сигурно е 19 век...
Селото се оказа точно във града

Аватар

Мнение от body » 15 Май 2007, 23:07

Не му обяснявайте.Щом кара Е39 най вероятно 520и че е най евтино от Е39-ките на пазара и се мисли за "БАРОВЕЦ" просто всичко е ясно.СКИСЕ-еее "ДА ТИ ИМАМ СТАНДАРТА" :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Май 2007, 23:40

SKISA написа:Нека взимаме доброто ,което правят и могат и имат,но да не ги превъзнасяме до небето ,щото просто не са там!

Ми, да го почваме значи... Те имат осъден министър председател със затвор за корупция, а у нас... е сега видях в новините поредния публичен разстрел?

Па, нека пътищата им са зле, покривите да са им ламаринени и да живеят скотски... че и да произвеждат Дачия

Преди години, ако някой от властта се "провини" го пращаха на Карибите като БГ посланик, и сега ли е така? (се пита в задачата) Май е така и сега, с малка разлика - днес ... или публичен разстрел за хванат на границата наркотик, или за голяма алчност.., или "нескончаемо" дело, докато виновния не получи (амнистия) под "домашен арест", Пускаме го! щото е безумно болен от нощно напикаване, или епилепсия... па тия, дет са крали кокошките, нека си лежат... 10-15 годинки... некой трябва да захранва Държавата ни, нали! И този някой, не трябва да е в затвора, а да е навън, за да пълни... с корумпирани пари.

:mhihi: Аман на пране на пари и внос на наркотици у нас... пък нека Румънците да са зле...
Да караш Peugeot е страст!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 10:57

body написа:Не му обяснявайте.Щом кара Е39 най вероятно 520и че е най евтино от Е39-ките на пазара и се мисли за "БАРОВЕЦ" просто всичко е ясно.СКИСЕ-еее "ДА ТИ ИМАМ СТАНДАРТА" :mhihi:

Евтино-скъпо....по-добро е от Дачия! и от Клио е по-добро!Карам го 5та година-не е мръднало! Баровец е съвсем друга класа-аз считам , че съм от средната класа в БГ и сравнявам с тяхната средна! А и най-правилното разбиране към стандарта е от собствената камбанария-секакви справки,брутни продекти ,партии , правителства и други са бош-лаф!И тук не спорим за моят стандарт ,а за техният и нашият!
Бодиии.... стандарта ми е достатъчен! И ако имах М6ца щях да се сравнявам с техните богаташи ,за да излезе вярна сметката! И не че имам нещо против хората-нека дърпат .... и ние да дръпнем ако може!
Смятам ,обаче ,че информацията ,която бълват медиите е изкривена за тяхното равнище!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 11:01

Eva* написа:
SKISA написа:Нека взимаме доброто ,което правят и могат и имат,но да не ги превъзнасяме до небето ,щото просто не са там!

Ми, да го почваме значи... Те имат осъден министър председател със затвор за корупция, а у нас... е сега видях в новините поредния публичен разстрел?

Па, нека пътищата им са зле, покривите да са им ламаринени и да живеят скотски... че и да произвеждат Дачия

Преди години, ако някой от властта се "провини" го пращаха на Карибите като БГ посланик, и сега ли е така? (се пита в задачата) Май е така и сега, с малка разлика - днес ... или публичен разстрел за хванат на границата наркотик, или за голяма алчност.., или "нескончаемо" дело, докато виновния не получи (амнистия) под "домашен арест", Пускаме го! щото е безумно болен от нощно напикаване, или епилепсия... па тия, дет са крали кокошките, нека си лежат... 10-15 годинки... некой трябва да захранва Държавата ни, нали! И този някой, не трябва да е в затвора, а да е навън, за да пълни... с корумпирани пари.

:mhihi: Аман на пране на пари и внос на наркотици у нас... пък нека Румънците да са зле...

За тва говорим ,бе Ева! Не е въпроса - при нас ,че има дивотии и ядове е ясно! Че трябва да се преборят и оправят също е ясно! Но и те не са толкова напред ,колкото ги изкарват!
И понеже явно сме повече нихилистите ,отколкото националистите /всеки с мнението си-няма лошо/ ,за да повярвате -идете и вижте! Ако имате път просто минете от там и ще разберете ,че съм прав!....Поне донякъде! ;)

Аватар

Мнение от body » 16 Май 2007, 23:17

Да и аз съм ЗА да дърпаме а не да се възхищаваме на Румънците или на който и да е там.То като съдя по Дачията Логан която карам освен че е нова и евтина(и има защо да е евтина) друг + няма.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 13 Юни 2007, 14:10

body върна ли се.Кажи как са там нещата като цени и т. н. че ще заминавам и аз скоро там
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата