Откраднаха ми колата
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
не мога да ви разбера - всички знаете кой стои зад кражбата, че след време ще поискат пари, които ти не искаш (или не можеш) да платиш и ВЪПРЕКИ това една седмица си чешите езиците тука във форума вместо да отидеш веднага след кражбата и да си пуснеш жалба в полицията.
Майната и на колата - тя се купува !!!
а тия дето са я взели, все някога ще ги настигне валяка - бъди сигурен.
Майната и на колата - тя се купува !!!
а тия дето са я взели, все някога ще ги настигне валяка - бъди сигурен.

Съжалявам колега за колата.Дано да я намериш скоро.На мен също ми откраднаха преди 2 години Е36 2.5ТДС 96` като по същия начин,2 дни след като изтече каското в БУЛИНС ,колата изчезна, даже и не ми се обадиха за откуп, после разбрах ,че в това са замесени застрахователни лица, които подават информация на крадците.Както и да е купих си друга Е36 1.8ТДС, която се опитаха да ми откраднат дори и застрахована /точно на нова година/ от една вила в балкана на която празнувахме, обаче късметът този път не споходи крадците.Усетих през нощта, че някой се опитва да запали колата и докато изляза вече виждах стоповете как се отдалечават.След това в пристъп на ярост изстрелях с личния си пистолет "ТТ" цял пълнител по колата, направо я направих на решето, обаче крадците /двама/ успяха да избягат през гората, единият сигурно го раних, обаче избяга копелето.И никаква полиция не извиках.
Оттам нататък не са ми пипали нищо.
Съжалявам за

Съжалявам за

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Kocil
- младши ентусиаст
-
99.99% съм сигурен,че това го кара жена...bam-bam написа:бъдете малко по внимателни че ако не си бех такъв добричак ся щех да карам едно ренде

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Kocil написа:99.99% съм сигурен,че това го кара жена...bam-bam написа:бъдете малко по внимателни че ако не си бех такъв добричак ся щех да карам едно ренде

колата е на 1-2км от мястото на кражбата -не повече.......
за целта се наемат гаражи и се потулва......
никой в бизнеса няма да я закара на по-далече при положение че ще ти се иска откуп защото ще е неоснован риск.........черноморието е абсурд -така те стряскат за да не я търсиш!!!
ако е открадната с цел разкостване или по поръчка тогава може и да е по черноморието но пък тогав е сигурно че няма да получиш обаждане.......
дано я намериш
за целта се наемат гаражи и се потулва......
никой в бизнеса няма да я закара на по-далече при положение че ще ти се иска откуп защото ще е неоснован риск.........черноморието е абсурд -така те стряскат за да не я търсиш!!!
ако е открадната с цел разкостване или по поръчка тогава може и да е по черноморието но пък тогав е сигурно че няма да получиш обаждане.......
дано я намериш

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На бащата застраховката изтича след един ден и днес е ходил да я поднови.Каза че си имали едно списаче на коли с изтичащи застраховки и като платил го задраскали там.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
_BoBI_ написа:На бащата застраховката изтича след един ден и днес е ходил да я поднови.Каза че си имали едно списаче на коли с изтичащи застраховки и като платил го задраскали там.
Е те вече започнаха да го правят толкова явно, че незнам...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
_BoBI_ написа:На бащата застраховката изтича след един ден и днес е ходил да я поднови.Каза че си имали едно списаче на коли с изтичащи застраховки и като платил го задраскали там.
това е САМО за а кажат 'ма той секи може да го е видял' - което ПАК си е тяхна отговорност, и поверителна информация на кой кога му изтича каското точно.. все едно в банката да ми извадят списък на хората имащи над 10 000 лева баланс с номера на карти... заеби
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
списъчето би трябвало да се създава с цел да прозвъняват клиентите си и да ги подсещат, 4е след примерно 2 седмици "изтича" застраховката и да поканят клиента да поднови застарховката 

- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4