протестче
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
_r3sp3c7_ написа:Коооооооооооолко глупости са изсипани в тая тема, направо не ми го побира акъла![]()
![]()
"Да не им се оставя бакшиш на таксиметровите шофиор" - ХаХаХаХа ... че вие защото оставяте... айде нема...
я ми кажи за какво точно ти се плаща, че чак и се оплакваш?
80ст. на 4лв са 20%
80ст. на 2лв са 40%
50ст на 1.50лв са 33%
тези проценти не са дори печалби, това са пари получени на готово за нищо свършена работа!!!
Курс от 2 лева Ви бил малък ... чакали сте някой за около 3-4 лева ... Ми чакайте си и дано наистина всички се обединим и не се качим в нито едно такси на 16ти Февруари ...
На мен да не си мислиш, че не ми е:
Писнало ми е да слушам как сте болни от 2-3 смъртоносни болести, или колко пари Ви струват изследванията само и самом да оставим някой лев отгоре
Писнало ми е да слушам как баджанака е счупил колата и Ви трябва да я плащате
Писнало ми е да слушам как горките все не случвате на баджанак
Писнало ми е да слушам за безбожно скъпия ви ЛИЗИНГ
Писнало ми е да Ви гледам намусената физиономия като Ви предложа курс за 2 лева.
Писнало ми е да Ви трая и миризливите кочини, където пушите.
Мразя да скачам на спирачката където я няма...
Писнало ми е да Ви слушам долната циганска музика по радио точките Ви.
Уж бедни и нямат пари, а в колата музика за 600+ лева
Да, точно така всички знаем колко големи ЕБАЧИ сте и как ви счупват телефона пичките от звънене
Знам и вчера как сте набили някой, където сте го ударили от зад, но той разбираш ли не е трябвало да натиска спирачката и да пуска човека на пешеходната
Също така знам, че от лява лента правилната подредба на спиране в дясня е:
-върти геврека
-спирачка
-качваш клиент
-смяташ под или над 2лева
-ляв мигач/не за друго, а защото ви дава предимство/
-газ
-огледай се в огледалото да видиш кой се е опитал да те засече
Ще ви слагаме под общ знаменател след като по-голямата част са с отрватително отношение към клиента и възпитание.
Всеки може да стане таксиметров. Никой не Ви е научил за какво е това "Клиент"./не го приемай лично към теб/
Имам приятел таксиметров страшен пичага. Да, но той и другите малко хора като него не могат да наваксат за отрицателните ни емоции с останалите.
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Съгласен съм с последното мнение, че има такива "типчета",
но аз споря за това, че слагате всички под един знаменател.
А аз мога да кажа с ръка на сърцето, че не мойш ме хвана по никой един параграф от горе посочените
И все пак мисля да сложиме един мирен край на тази неприятна тема

И все пак мисля да сложиме един мирен край на тази неприятна тема
_r3sp3c7_ написа:...
колега, не ме разбирай погрешно, не те познавам, може да си страшен пич, може да си инженер и ситуацията да те е принудила да си таксиметраджия, на розбираш ли на 10000, я има 10 читави, я не. Ми то половината са мангали и селяни. Имам много случай, на жена ми баща и го пребиха бакшишите, щото докато го возел и нещо почнал да обикаля и сметката да нараства, тъст ми му казал, да спре да си плати и да си ходи пеш, щото този много обикаля, оттам тъпото копеле заключил вратите и викнал другите по радиостанцията, докато се съберат, не е спрял никъде за да неможе човека да избяга. Последствията спукано ребро, целия син и ожулен и всички документи, пари и телефон ресто. Тъщата пък докато си събере чантите от колата слиза, и в този момеунт се сеща, че си забравила, дамсаката чанта, викнала му, а оня педераст, дал газ и да го няма. Звънят по диспечери, на гсм-а в чантата естествено веднага изключен, на другия ден една циганка намерила чантата с документите, ама без парите и телефона. Да хпродължавам ли? Сега разбираш ли защо съм така настроен? Ама имам един приятел с як джип и някой ден така ще тресна някой боклук във вратите, да да неможе да работи 2 месеца докато му оправят колата, белким и м влезе акъла в кратуните. Ще ти кажа една поговорка, ти сам си направи изводите, нищо лично. Покрай сухото, гори и суровото. Извинявам се на свестните хорица, принудени да си изкарват хляба с тази мизерна професия.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
_r3sp3c7_ написа:....
Колега, да приемем, че ти си изключение и си от малкото културни и свестни бакшиши. Обаче сега седни и се замисли колко от колегите ти са като теб

абе момчета, БМВ форум и клуб сме, като е за простотия се събираме по хиляда човека и харчиме сигурно по 10к за бензин... Защо не се събереме в една автоколона като таксиджиите, да видиме какво ще стане? контрапротест... на 16ти февруари, както е онази идея...?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Като правите митинг, го правете както трябва. Задръстете София за час или два най много, като в европейските страни. А до колкото си спомням май вече сме от тях... Пример: във Марсилия, Франция по време на големите стачки. Френските таксиджии затвориха една от най централните улици през, която се минава, но САМО ЗА ЕДИН ЧАС и то не кога да е, а по време на обедната почивка. И за разлика от нас техния бе регламентиран и предварително обявен за да помогнат на гражданите да избегнат създадените от тях неудобства. В банката, която стажувах беше точно на нея улица и ми стана интересно защо протестират. Условията им бяха подобни на нашите - по ниски данъци, привилигии и т.н. За колите, които там са таксита - не смятам да коментирам, тъй като най старото тогава, което видях бе Пежо 407, като говорим за 2005 година. Всичко друго бе МБ, БМВ 7, и редици автомобили от висок клас. Така, че как искате подкрепа от обикновените граждани като ни возите та колички от 90-те години. А да не говорим и за това, че има още и Лади като таксита.
Така че това, че използвахте деня, в който оказахме подкрепа за медиците и използвахте смъртта на ваш колега за финансови облаги просто не беше МОРАЛНО.
п.с. а по новите, че само с вас се занимаваха и не казаха една дума за митинга в подкрепа на медиците, нямам думи (визирам БНТ и НТВ)
Така че това, че използвахте деня, в който оказахме подкрепа за медиците и използвахте смъртта на ваш колега за финансови облаги просто не беше МОРАЛНО.
п.с. а по новите, че само с вас се занимаваха и не казаха една дума за митинга в подкрепа на медиците, нямам думи (визирам БНТ и НТВ)
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3