Вноса, цените, митата...Обобщение (Факти)
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SlipKnoT написа:WilliamsF1Team написа:Бате извинявай, ти си компентен по всяка тема в тоя форум. От теб изтича информация за всички важни неща които се случват в държавата ни...![]()
Ти дори не ме разбираш в момента. Аз много добре знам какво е в момента и информацията ми е по-прясна от твоята. Не казвам, че съм много напред с материяла, казвам че ти май само си трупаш мнения. А що се отнася до джамбазите....това няма нищо общо с темата за която говориме, но какво от това, важно е да пише нещо, пък както пише не е важно...![]()
Що се отнася за последното ти твърдение, че колите ще поскъпнат...Това е много общо казано. Има коли които ще поскъпнат, има и такива които ще поевтинеят, така че не обяснявай как ще се развие пазара на колите.
В темата става въпрос за факти а не за мнения и предвиждания...
НЕ четеш както трябва.. човека каза това което ти сега изнасяш като информация още тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=45 в началото на месеца.. няколко дена след нова година.. така, че напразно се пениш, а това накрая беше подигравка към всички които говореха, че след нова година колите ще поскъпнат вместо да поевтинеят.
Така, че чети малко по внимателно..

Явно има хора дето ме разбират и не четат между редовете

WilliamsF1Team, бате вниквай в смисъла на това което четеш.
Мнението ми по горе ,освен горепосочените причини от"SlipKnoT" е провокирано и от подмятания от сорта на :
Тоя изобщо не е ходил ,а бе май не е баш тъй....
И така нататък.
Ако пак не си ме разбрал някой път на живо ще си поговориме на дълго и на широко.

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3