транспортьора
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
я Филип или Виктор да не се правят на стиснати, ами да качат някаде клипчетата дето пратих и да ги пуснат тука, че аз докато уплоадна ше стане време да си идвам в България 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе чудно ми е тия американци заможни...пък 99% от седмиците дето ги видях там бяха 740.Що така не се кефят на В12?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Сашоооооооооооо, бате
нечовешка е колата
такъв кеф няма никъде, представям си колко те е радвала
Айде със 6-цата и една 7-цааааааааааааааа у гаража - е38 РУУЛЗ!!!
нечовешка е колата
такъв кеф няма никъде, представям си колко те е радвала
Айде със 6-цата и една 7-цааааааааааааааа у гаража - е38 РУУЛЗ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
между другото във транспортьора колата беше 730.. и беше със скорости..
а 730 във америка няма...
и не обичат в12 защото имат много лоша слава като надеждност.. а и бяха необосновано много по-скъпи... но има и друго - по принцип може да се видят много от големите в8 бмв-та и мерцедеси, но със в12 да видиш е рядкост... американците често си купуват возила със най-малкия двигател - просто във америка най-малкия двигател е средния за останалия свят... примерно има страшно много мерцедес мл камиони със 6-цилиндровия двигател (320/350) докато мл450 и 500 са по-редки като мл55 е страшно рядък ако и да е само 10-15к по-скъп от мл450/500..
та.. мисълта ми е че американците им се носи славата че обичат големи мотори, но всъщност най-често си купуват най-малкия...
а 730 във америка няма...
и не обичат в12 защото имат много лоша слава като надеждност.. а и бяха необосновано много по-скъпи... но има и друго - по принцип може да се видят много от големите в8 бмв-та и мерцедеси, но със в12 да видиш е рядкост... американците често си купуват возила със най-малкия двигател - просто във америка най-малкия двигател е средния за останалия свят... примерно има страшно много мерцедес мл камиони със 6-цилиндровия двигател (320/350) докато мл450 и 500 са по-редки като мл55 е страшно рядък ако и да е само 10-15к по-скъп от мл450/500..
та.. мисълта ми е че американците им се носи славата че обичат големи мотори, но всъщност най-често си купуват най-малкия...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3