Синдорма наречен "Фитнес"...
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
amd написа:Просто е задължително фитнеса (особено сериозните треноровки) да се комбинират с нещо като баскетбол или иначе казано аеробни спортове с много движение и тичане, иначе избега ви сърчицето!
Как така,защо вреди на сърцето без аеробни тренировки?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Няма лошо да се поизпоти човек в залата, само да не се превъзбужда много, много
и никога не ходете пияни на тренировка, ето защо: http://www.vbox7.com/play:2d87cf97
между другото ползвах отговора с юргана

и никога не ходете пияни на тренировка, ето защо: http://www.vbox7.com/play:2d87cf97
между другото ползвах отговора с юргана

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Тая работа с трудното качване на кила ми е много позната...
Реших аз да кача килограми...почнах да се тъпча като свиня и от целата работа започнах да сера вместо по един, по два пъти на ден....
Реших аз да кача килограми...почнах да се тъпча като свиня и от целата работа започнах да сера вместо по един, по два пъти на ден....

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Joro_Paveto написа:Тая работа с трудното качване на кила ми е много позната...
чукни 5

пс: до са зобих,са отивам да назоба по-друг начин

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз на фитнес ходя от коло година и нещо и много си ми харесва и напрежението си изкарваш.Висок съм почти 1.80 като почнах бях 60 кила,сега съм 76.5 кг и съм си горе доло чист.
А и за такива като мен е супер,защото съм голям мързел попринцип и никакви спортове не тренирам
А и за такива като мен е супер,защото съм голям мързел попринцип и никакви спортове не тренирам

Tux0 Ca !

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Аз на фитнес ходя от коло година и нещо и много си ми харесва и напрежението си изкарваш.Висок съм почти 1.80 като почнах бях 60 кила,сега съм 76.5 кг и съм си горе доло чист.
Аз пък съм като оня от подписа ти с кокошката...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
така или иначе модата на големите хапове мина вече 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
[steeN] написа:така или иначе модата на големите хапове мина вече
Тука из свищовските зали няма 1 да тренира на чисто. Като аптека е всеки е на някъв хап,хап+инжекцион(пълен) и тн. Реших да не се откроявам от тълпата и скоро време почвам "комплексарската" на хапове

п.п. Не се изказвайте така негативно за хаповете. Те само помагат ако няаш акъл и с хапове и без хапове нищо не мойш да напрайш.
Химията е като турботата дето ги слагате по баварците може да даде много може и тоталка може да излезе,всичко е според майстора.
п.п. не ме разбирайте погрешно и на мене ми се кара турбо Бмв ама за сега няма

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Ми мноо ясно, че си ходя редовно на фитнесче-аз съм 1,90 и съм сега 87кг.-целта е да стана 100кг. ама от пъпа нагоре-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Тия дето ми пишат тука простотии-гребем с лъжица, 4 по 100 и тн. са ми просто смешни и незначителни-аз също имам страхотни приятели дето не знаят даже кво е това е това фитнес ама не се хвалят с тоя факт (то на българина му е национална гордост да каже колко мое да изпие или да изяде или колко е спал днеска..., а че масово мъжете са некви бидони и приличат на кофи ама обърнати с дъното нагоре, никой не мисли.
)!!!
Общо взето фитнеса е перфектния начин да се чувстваш добре, да си в кондиция, да те харесват, да имаш увереност в себе си и възможностите си! Това е повече от спорт-това е начин на живот и мислене!
Тия дето ми пишат тука простотии-гребем с лъжица, 4 по 100 и тн. са ми просто смешни и незначителни-аз също имам страхотни приятели дето не знаят даже кво е това е това фитнес ама не се хвалят с тоя факт (то на българина му е национална гордост да каже колко мое да изпие или да изяде или колко е спал днеска..., а че масово мъжете са некви бидони и приличат на кофи ама обърнати с дъното нагоре, никой не мисли.

Общо взето фитнеса е перфектния начин да се чувстваш добре, да си в кондиция, да те харесват, да имаш увереност в себе си и възможностите си! Това е повече от спорт-това е начин на живот и мислене!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имах предвид, че мина модата на безсмиленото трупане на маса
не на "хранителните добавки"...

не на "хранителните добавки"...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: ..............
Тоо Cool написа:Ми мноо ясно, че си ходя редовно на фитнесче-аз съм 1,90 и съм сега 87кг.-целта е да стана 100кг. ама от пъпа нагоре-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
бате милко требат с и крака на 100 кила да не почнеш после коленете,кръста,глезените и т.н.Не го казвам ей така ами просто защотото съм в спорта.И моя е един от най-гадните(Лека атлетика и по-специално хвърляне на диск и тласкане на гюле)Щангата ми е част от тренировката(още ме болат пръстите от сутринта едвам пишем.А най-лошото в моя спорт е,че требе си много як,но да си гъвкав и мускула да е ефективен,а това се постига с много леко атлетически тренировки.Може да съм 1.90 90 кила вече към 100 гоним ма съм пъргав кат бмв на писта и гъвкав като маркуч.
А пък според мен не се ли занимаваш професионално анаболи и т.н. не са нужни.И МОЛЯ не бъркайте хранителните добавки с ВРЕДНИ химий.Аз за 1 година от 40 мах на лежанка качих на 110 и съм пил по една седмица преди състезание креатин

ТДС - Турбо Див Селянин
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
айде и аз да се изкажа....
За всички които не спотруват нищо освен юргана и т.н
това си е чист мързел
Занимавам се с фитнес от 9 години и ходя редовно на зала. Правя го защото ми доставя удоволствие, разтоварва ме, тонизира ме и изглеждам добре. За химията не мога да се изкажа щото не я разбирам. Няколко пъти през годината взимам добавки но мускулна маса се трупа с годините тренировка а не с химия.
През това време съм помогнал на много хора да променят физиката си (с тренировка и диети) и всички от тях тренират вече редовно. За мен това е хоби и чета постоянно литература за тренировки и спорт. Когато започнах да тренирам бях 55 кила висок съм 176см сега съм 90кг и се чувствам добре, тренирам не за големи резултати и мускули
а за удоволствие.
Поздравявам за всички фитнес фенове
За всички които не спотруват нищо освен юргана и т.н

Занимавам се с фитнес от 9 години и ходя редовно на зала. Правя го защото ми доставя удоволствие, разтоварва ме, тонизира ме и изглеждам добре. За химията не мога да се изкажа щото не я разбирам. Няколко пъти през годината взимам добавки но мускулна маса се трупа с годините тренировка а не с химия.
През това време съм помогнал на много хора да променят физиката си (с тренировка и диети) и всички от тях тренират вече редовно. За мен това е хоби и чета постоянно литература за тренировки и спорт. Когато започнах да тренирам бях 55 кила висок съм 176см сега съм 90кг и се чувствам добре, тренирам не за големи резултати и мускули

Поздравявам за всички фитнес фенове
Последна промяна Ultimate_driver на 20 Яну 2007, 14:17, променена общо 1 път
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5